Fleš

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

ROX

Aktivan Član
21.11.2006
342
18
0
36
Evo na dnevniku pohvatali neke krupne dilire, i kaže imali haša, amfetamina, i "fleš, novu drogu na hrvatskom tržištu".

Sto bi to moglo bit? Zvuci na neku gadnu kemiju, no bez obzira, zanima me ak iko zna sto je to, posto nikad nisam cuo i nemrem nac na netu.
 

bongash

Vutra Veteran
11.12.2006
1.211
78
0
46
www.vutra.org
Ma ko zna kako su seljačine to skužile ...

Čitao sam da je riječ o nekoj vrsti amfetamina pa sumljam na crystal meth ili 'ice'.
Nego jesi vidio cijenu ? 100 eura gram ? :icon_lol::icon_lol: :icon_lol:
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
Flash je naziv za neku vrstu afetamina.Mislim da to nije Ice.Jakooo i štetnoo,jakooo štetnoooo.

mCPP kod nas i ne može imati komercjalni naziv jer se prodaje pod MDMA ko i 100 drugih stvari.
 

Narquila

Aktivan Član
02.02.2007
225
17
0
36
Ice,crystal meth,glass je najjaca forma metamfetamina i u obliku je kristala i ima jak high u vrlo malim kolicinama. Znam da se moze uzimat smrkanjem, pusenjem na lule "ice pipe" i pusenjem na alu foliju a isto moze se uzimat preko igle. Jako je jeftin za proizvodnju moze se dobiti nista lakse i kod kuce, sve i jedan materijal se moze kupit u trgovini i apoteci. Tako da nije mu velika cijena(mislim nije skuplji od bijelog).Pa mislim da se ne radi o kristalu da to nije taj "flash" bar po cijeni.
Sada stvarno neznam sta bi to moglo biti al nadam se da cemo saznati u ovaj koji dan dok se napravi laboratorijska analiza pa mozda objave preko vijesti koji je to spoj.
A onaj inspektor govori kako je to nesto i jace i stetnije od koke:sick:
 

Makaveli OS Jug 2

Aktivan Član
29.06.2007
146
18
0
36
ufff ma sva ta kemija mi se gadi...nek si dileri takvi mami to prodaju a nek ne truju ljude okolo...takve i treba staviti iza resetaka a ne nase ''travare'' eheheh...
bilo kako bilo kemija je jaca pogotovo te nove droge tipa ice i taj flash za koji prvi put cujem...ali ipak priroda je sigurnija i meni puno draza...:)
 

bongash

Vutra Veteran
11.12.2006
1.211
78
0
46
www.vutra.org
Čitam danas u Jutarnjem da je ipak riječ o 'ice-u', ovi su smislili naziv 'flash' ne bi li privukli nove kupce ... i ta cijena od 100 ojra za gram, LOLčina.

Ice je u americi poznat kao kokain za siromašne, spravlja se u kućnim laboratorijima od ljekova za prehladu iz kojih se ekstrahira pseudoefedrin. GADARIJA :sick:

Evo sličica za bolju predođbu.

howtomakesc1.jpg
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
Droga za siromašne ima smisla,1 gram je dovoljan i za do 60 doza tako da ne ispada uopce skupo.Ali brzo stvara toleranciju i navlači jako.
 

ROX

Aktivan Član
21.11.2006
342
18
0
36
Mogo sam i ocekivat da je street name za meth, nekako i opisuje efekte, al nigdje na netu nije pisalo....mora da su ovi izmislili.

Jebo im pas mater. Ako ista ne zelim vidjet u zivotu, onda je to meth ili korisnik istog. Radje bi se pucao heroinom svaki dan do predoziranja nego probao meth, da moram birat.
 
12.01.2007
7
0
0
Kemija je sranje!!!Priroda je zakon!!!Te dilere bijelog i tih sranj treba pozatvarat a ne da nas je..u zbog malo zelenog koje nam puno znaci,neshvaceni smo!!!
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
Navodno sex može trajati cjeli dan nakon uzimanja metamfetamina.A i smanjuje osjecaj boli.Ne postaješ ***** od toga ali ko zna možda nakon 10 sati s likom postane svejedno pa je zato gay droga.
 
17.08.2007
1
0
0
44
ROX je napisao(la):
Evo na dnevniku pohvatali neke krupne dilire, i kaže imali haša, amfetamina, i "fleš, novu drogu na hrvatskom tržištu".

Sto bi to moglo bit? Zvuci na neku gadnu kemiju, no bez obzira, zanima me ak iko zna sto je to, posto nikad nisam cuo i nemrem nac na netu.

E sad pažljivo pročitaj sljedeče.
Živim u jednom mistu na Makarskoj rivijeri (nebitno) i sa flešom sam se prvi put susreo 2000. godine. Kad sam pročita "nova droga" samo sam se nasmija jer ekipa je na tome smeću već SEDAM godina!!! Ima ga uglavnom liti i to naveliko a i zimi se može pronać. Ispočetka nije niko zna šta je to pa je uzimanje cilog piza od 100 kn bilo na vlastitu odgovornost. Piz od 100 kn je veličine jedne lajne spida samo što izgleda ka smeđi razmrvljeni kristal. Ja sam ga čak i jeo jer veče kristale nisam moga povuć. Večina ekipe ga puši a ja i ostali samo ga vukli ka spid na nos. Ako je dobar onda se od jednog piza dva čovika mogu razbit.
Oču reć da sam za 50 kn među najluđima na partiju!!
Dosta je povuč jednom oko ponoći i bit lud do zore, pa još sutra cili dan radit ka zmaj u kafiću. Da ne kažem kako apetita uopće nemaš a oči su širom otvorene skoro da ne trepčeš! Posli jedne bolesne večeri tj. partija mi se prvi i posljednji put dogodilo da ne mogu govorit - doslovno. Sam fleš se zove tako jer pet-šest sati imaš fleševe tj. valove te energije, bar je meni bilo tako. Oču reć nije stalno isti film nego nadolazi svako malo val oduševljenja i snage. Film se najbolje pojačava pušenjem trave. U toj kombinaciji je fleš bio najbolji. Ili u kombinaciji sa pola bobe svako sat vrimena je isto bio dobar. S te strane gledajuči bolji je od spida bar 5 puta. Bolji je i od ovih loših bombona jer znaš da će te podignit a ne zafilmat da sidiš cilu večer i kriviš se. Na njemu možeš i popit puno i nećeš se opit tj. rigat i slično. dakle fenomenalna droga. Samo..
Kad odeš spavat posli cile noći tj. dok ležiš u krevetu pa osjećaš ko da ti mozak gori a misli ti se nenormalno brzo redaju i bolesno povezivaju onda vidiš koliko te uništava i koliko si stanica u mozgu uništio. Ja sam se divio svom toku misli jednom, nisam moga virovat šta sve moj mozak u pola sata može proizvest i zamislit. Nakon cilog lita skoro svakodnevnog uzimanja fleša počela su sranja: buđenje usrid noći ka da je bomba pukla kraj tebe, srce lupa trista na sat a u ustima gorak okus a probudi te nekakav "KRC" u glavi kojeg sam jasno čuo. Jednom sam pomislio da sam dobio moždani udar ili da sam jako blizu toga. Imam probleme s memorijom tj. pamčenjem ko da mi je izbrisa dio informacija u mozgu a da ne govorim kako se lako navuć, pogotovo kad radiš cilo lito ka konobar bez slobodnog dana..
Sad ima već dosta da sam ga prestao uzimat i nekih velikih posljedica nema, (osim pamčenja i koncentracije) a i sumnjam da je danas onako kvalitetan ko nekada. I ipak kad sve zbrojim i oduzmem- ža mi je što sam ga ikad uzeo jer sam sada svjestan da sam se više sjeba nego što sam postiga nešto s njim. A svi vi koji mislite kako je to nešto dobro i super: VARATE SE!!! A sada zaključak:


BIŽI DALJE OD FLEŠA!!!!!

TO JE ZADNJA KEMIJETINA JER KAKO TE CRTICA OD 2cm MOŽE PRAT CILU NOĆ???
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
To što su kristalići smeđi vjerovatno znači da su proizvedeni u lošim uvjetima,u kucnoj radinosti i da pored vec vrlo opasnih matamfetamina sadrže kojekakve otrove.

Sad sam se sjetio da je jedan lik u mom gradu umro od tog sranja(samo što su tada zvali ice),ekipa u kojoj su svi to šmrkali kaže da mu je odjednom srce krenilo kucati nevjerovatno brzo i odjednom se srušio.Mislim da su u bolnici doktori rekli da je umro od previše alkohola ili tako nešto,to je bilo prije 4-5 godina i vjerovatno nisu mogli uopce u krvi naci koja ga je droga ubila nego samo alkohol.Alkohol je sa flashom vjerovatno najopasnija kombinacija kao i s vecinom droga.


brother hvala na informacijama.