Fleke

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
23.02.2008
11
0
0
42
Ako bi neko mogao da mi kaze nesto u vezi ovoga,da li je imao slican problem? Uslovi su svi ok, nije problem prihrana jer je presadjena u novu zemlju pre 5 dana,sijalice su stedne tako da nije od njih, a i druga biljka nema ovakve fleke. Unapred hvala.
https://forums.vutra.org/[URL=http:...k.us/img4/8660/dsc00096qef.th.jpg[/IMG][/URL]
https://forums.vutra.org/[URL=http:...k.us/img2/1904/dsc00097pnz.th.jpg[/IMG][/URL]
https://forums.vutra.org/[URL=http:...hack.us/img2/227/dsc00098z.th.jpg[/IMG][/URL]
 

UNDERCOVER

Don't tell, Don't smell, Don't sell !
27.02.2007
303
71
28
hmmm... jesi ih gnojio s ićim..mjerio PH zemlje?. dali je zemlja prozraćna... da se nije od zaljevanja napravila kora pa da korjen nedobiva kisik.. dali imaš rupe na posudi? da višak vode izađe van.. kolko ćesto zaljevaš? jesi prijmetio kakve insekte na biljkama ili u boksu? vidim da nisi zemlju mješao sa stiroporom.. ja sam imao prošle godine isti takav problem.. prvo su krenule fleke po listovima.. i onda je krenulo sušenje listova.. na žalost problem nisam uspio riješit... jedva sam ih uspio održat na životu do berbe.. tak da mi moraš objasnit sve što si radio s njima i kak si radio da ti mogu pomoć..
 
23.02.2008
11
0
0
42
hvala undercover,bar se neko setio. Evo ovako ide prica. Djubrio tek danas sa grogreen 25:10:15,jer su pre deset dana presadjene u vece saksije pa nije bilo potrebe(nova zemlja u kojoj vec ima dodataka).PH zemlje u redu,zemlja najbolja koja se mogla naci,nije domaca vec strana,nemam sad karakteristike,al je ok. Zalivanje svaki treci dan po potrebi uz dodatak H2O2 i jednom nedeljno Rhizotonic.Rupa na posudi ima cetiri velicine onih debljih eksera,he-he. Nema insekata,redovno proveravam.Zemlja je mesana sa striroporom,znaci umesana zato nema po povrsini,stavicu ako treba,mada ima dovoljno.
E sada.,problem je nestao sam od sebe,jedino su ta dva lista ostala suva,a biljka napreduje li napreduje, i sinoc je pokazala pol-DEVOJCICA!!!!
Hvala jos jednom Undercover
Pozdrav