Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*

Hesi Original Sjemenke Hempatia Led Lampe
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
23.363
38.808
3.198
Bekaa Valley
Mislim da u ovom podforumu nedostaje galerija sa komentarima, kao što ima u Unutrašnjem Uzgajanju, pa evo, možda zaživi tokom ove sezone :)

mali prilog, da krenemo muski ;)
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


* * *
- tema je prvenstveno namenjena vasim najboljim fotografijama biljaka
- stavljajte fotke max. 800x600 direktno u post, vece prikazite kao thumbnail
- ne preterujte s brojem fotografija, stavite samo probrane/najbolje
- uz fotke nemojte postavljati pitanja vezana za uzgoj, za to postoje druge teme
- tolerisu se kratki komentari clanova na postavljene fotke, ne diskusija o uzgoju
- svaki spam i off topic ce biti uklonjen
 

$DoLaR$

Aktivan Član
16.06.2011
490
32
0
35
ti si kralj...pa koliko vrsta ti si uzgojio u zadnjih samo par mjeseci :)) kralju svaka čast :)
 
OP
OP
PowerSeed

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
23.363
38.808
3.198
Bekaa Valley
ma kakav kralj druze... uostalom, svako od nas moze biti kralj u svom kraljevstvu tj. basti ;)... elem, Danish Durban sam ove sezone prvi put posadio (seme iz razmene) cisto da vidim kako se ponasa u indooru. od 3 semenke dobio sam 2M/1F, devojka je u boksu (prilicno neobican fenotip) a ovaj je izleteo odmah kada je pokazao pol na terasu cisto provere radi, jer stoji prica da su danci godinama radili na danish durban i danish gold da ih prilagode svojim kilmatskim uslovima. iako terasa nije klasican outdoor ipak su temp. u nazad nedelju dana bile od -2 jutarnja do +22 dnevna (na suncu), za sada se malisa drzi mada je primetna promena boje cveta (sto je uobicajeno za kanabis generalno ako su vise dana razlike izmedju dnevne i nocne oko ili preko 20 stepeni)... takodje, primetno su i spusteni listovi, sto je isto normalno jer je vlaga napolju izmedju 65% i 90% (za razliku od boxa, ovde se nece pojaviti listovi uvijeni na gore;) nisam bas ocekivao da ce napredovati, racunao sam na stagnaciju cele biljke, ali za nekih nedelju dana uocljiv je razvoj cveta (diskretno ali uocljivo) dok cela biljka prakticno nije napredovala uopste. eto malo zapazanja, a ono na sta polazem velike nade za ovaj outdoor je Spontanica od KC Brains Holland, koja je upravo presadjena, peace to all growes, and keep growing!

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Grow Support
11.02.2008
2.636
4.882
188
49
Zbrkulja
Zanimljiva teza sa ovim danskim djevojkama...Btw trebas pozivnica za Fly High klub?
 
OP
OP
PowerSeed

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
23.363
38.808
3.198
Bekaa Valley
ne treba pozivnica, a na terasi je danac a ne dankinja ;) cura je ostala u boksu i upravo je odradjen FIM trening sa njom ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: WEEDetix

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
Prijatelj Foruma
16.10.2009
2.965
4.847
188
50
jedva čekam da vidim rezultate FIM-a, inače svi rade ili topping ili LST, rijetko se tko odvaži na takav pothvat...
 
OP
OP
PowerSeed

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
23.363
38.808
3.198
Bekaa Valley
DEDE je napisao(la):
Nema vec ovakva tema zapoceta ?
ja je nisam nasao u vanjskom uzgajanju, sa komentarima (ima u unutrasnjem), ako znas da ima daj link pa ce moderatori spojiti
evo update za danas [noc/dan] na suncu je bilo 35*C al' kad se sunce maklo sa terase palo je na 16*C, kak je trenutno
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


@DEDE, prvi prikaz sam stavio u galeriji bez komentara, mozda si zato pomesao... tamo su fotke od prvih par noci
ovo:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: WEEDetix

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
37
0
46
Moguce je

Sad vidim razliku "unutrasnje" i "spoljnje". Naslovi su isti zato je doslo do zabune.
Mozda da se doda u oba naslova "unutrasnje" i "spoljnje"?
 

not smoke

Aktivan Član
26.12.2011
767
123
63
36
powerseed je napisao(la):
ja je nisam nasao u vanjskom uzgajanju, sa komentarima (ima u unutrasnjem), ako znas da ima daj link pa ce moderatori spojiti
evo update za danas [noc/dan] na suncu je bilo 35*c al' kad se sunce maklo sa terase palo je na 16*c, kak je trenutno
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


@dede, prvi prikaz sam stavio u galeriji bez komentara, mozda si zato pomesao... Tamo su fotke od prvih par noci
ovo:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.



extra su ovi cageri kao u sinobusu!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: volim da sadim

VenloNL

s kauča na fotelju s fotelje na kauč
Poznanik Foruma
07.06.2010
6.545
25.800
1.098
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
...idemo dalje:icon_lol:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

...o sunce moje,ne brini se...ideš ovamo:)
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 

kutije

Aktivan Član
07.07.2011
91
36
18
43
da,
pogotovo sada, kad i tako nema sunca.:icon_mrgreen:
imaju neke krosnje okolo, al racunan ako se izduzi, i lito 3-4 miseca sunca ( dalmacija), dobro ce doc malo lada.
ko nevoli malo lada.
 

pero123

Aktivan Član
11.10.2011
100
127
43
ho ho ho evo zenke :D




i jebaca



i alfa jebac :D




samo da velim .. bilo oko 20 komada ostalo 7 zenki al to je katastrofa .. nemaju puno sunca izduzile se majko mila imaju metar i pol ni jedne grane .. hebiga sta je tu je .. valjda bude za dim dva :p ionako je to test pozicija bila .. bez paznje i tak to ;)

edit.. mislim da su ovi automatici .. pa sam ostavio mudonju .. nek oplodi pa cu druge god pokusati sa istim sjemenom .. :\ bumo vidli kaj bu s toga.. pretpostavljam pun k hermici .. al neka .. volim eksperimentirati