Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
10.06.2020
41
140
33
30
Pozdrav ekipa imam jedno pitanje za vas koji znate malo vise .. za pocetak znam da je lose uslikano, nije los fon al nije moglo fokusirat, sranje malo.. Na jednoj biljku su se pocele stvarati kao rane, trenutno biljka ima ovo na 3 mjesta.. na 2 mjesta je rana manja al ako je ova veca to ce se vjerovatno samo siriti.. biljka je taman usla u cvijetanje.. kao npr ova, izgleda malo na slici al uzivo je jedno 3,4 cm rana.. nije malo za tak ljepu biljku, bojim se da se to ne prosiri i ne istrune biljoza.. rane izgledaju kao da se na tim mijestima susi i rane su udubile stabljiku.. znaci nije da je na povrsini nego se rana proteze u stabljiku..

Hvala svima unaprijed ::ludak::
rana.jpg
 
  • Sviđa mi se
Reactions: pikadile984

razman

Aktivan Član
Poznanik Foruma
10.07.2010
531
2.512
163
presadio special queen tjedan dana staru u vecu kantu 12l kamuflirao i zabio je u zemlju tj vodu.sutra sunce kazu
auto tutankamon stara 12dana i ekipa klonova par sam ih topirao, fino napreduju ponovno dobile biobizzgrow
sretno nam svima i puno sunca:sun2::joint:
 

Prilozi

FatOne

Aktivan Član
09.10.2016
827
3.166
163
Svega pomalo sam bacio ove godine u out, ali evo ove su zasada najdalje dogurale. prve sam posadio krajem treceg meseca, u aprilu sam ih izbacio van, i krajem aprila iskopane i eleganto ukradeno 6 autosa od nekih 70-100cm visine.
Ali evo ova cetvorka se dobro drzi. donekle, ali uzmimo u obzir da od zastite nema nicega, i da ih zaljevam svakih 4-5 dana. hranim sa plantelom ubacim malo hesijevih stimulatora po potrebi. Sve danas zalivene sa 6L vode.

Auto Fat BLueberry - Linda seeds
Njega nisam trenirao uopce, odprilike je visok nekih 70 cm i pitaru od 12L. On ide dolje prije svog kraja jer u tegli ima za jos 3 pljuge za danas :D
Auto Fat Blueberry - Linda Seeds  (1).jpg Auto Fat Blueberry - Linda Seeds  (2).jpg Auto Fat Blueberry - Linda Seeds  (3).jpg Auto Fat Blueberry - Linda Seeds  (4).jpg Auto Fat Blueberry - Linda Seeds  (5).jpg
Auto AK -Linda Seeds
Njega sam topirao na nekih 15 dana starosti doslovno nije ni osjetio, prebacio ga van sa nekih 20 dana i nemilosrdan puz dosao i gricnuo si je jednu granu i ljepo ga fimao. Trenutno izgleda ovako, a kasnio je sa cvatom samo 7 dana za ovim iznad.
Auto AK - Linda Seeds (1).jpg , Auto AK - Linda Seeds (2).jpg .
Foto OG Kush- HSO
Najbolji od foto biljaka ove godine barem za sada, topiran 2 puta ljepo gura raste ima oko metar visine, posađen je u pot od cca 22L.
OG Kush - HSO (1).jpg , OG Kush - HSO (2).jpg
Black Domina x Afhgan Kush - World of Seeds
Isto 2 puta topirana ali bila je posađena u vrecu, i sve bilo super najbolje rasla od svih i dosla neka zivina i rasparala vrecu. korijen osto na suncu.. Uzeo sam kantu od jupola odrezao dno kompletno i presadio. Izgubila je dobar dio korjena ali sto je tu je oporaviti ce se ona brzo.
Black domina x Afgan kush - World seeds.jpg
 
Poslednja izmena:

rinche

Aktivan Član
24.04.2020
58
606
83
27
@grouchy ma na suncu su cijeli dan sve tri i ona je najveca od svih. Al je dugoljasta je u odnosu na ove koje su grmolike. Uglavnom, samo razmisljam na glas u pisanom obliku :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: grouchy