Foto Contest i par sitnica

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.486
7.999
258
bunar
www.vutra.org
Da li bi možda bilo zainteresiranih da se naprave nekakva natjecanja čiji je veći i tako to, mislim na cvijet naravno inače bi dame bili diskriminirane a to ne želimo zar ne. Mislim na neki foto contest (ili dva recimo zimski i ljetni), nagradica nešto simbolično, ono samo da ti ispod imena piše 1 2 3 misto ili tako nešto. Ovo je samo ideja, ako je glupa zanemarite i obrišite ako ima interesa možemo malo elaborirati

I jel se ikako može napraviti da novi član mora prvo pisati u temi https://www.vutra.org/forums/ko-ste-i-kako-ste-nas-našli.14/ da mu se acc aktivira, ja sam tu skoro misec dana i zadnji sam reko "dobar dan" (medo nije reko ajde medo van...opća kultura i tako to) ovo se isto da elaborirati malo moglo bi se uraditi kroz neku formu (slično kao otvaranje dnevnika)
 
Poslednja izmena:

-BäR-

-skill from hill-
Poznanik Foruma
13.01.2016
734
5.256
233
Čudna šuma
Bilo je... i imam zamjerku na glasanje prošlogodišnje igre ::nono::
Prošle godine je bio izbor za najljepšu fotografiju biljke u outdooru a ne za najljepšu biljku...npr. Himalaja je imao možda najžešću biljku ali fotografija za moj pojam sigurno nije bila najljepša :respect:...tu mi nije bio cilj blatiti Himalaju (nije on kriv što se narod zapalio na hedovinu a ne na ono što je bio cilj nagradne igre) nego skrenuti pozornost na nepravilnost ocjenjivanja :D
https://www.vutra.org/threads/glasanje-out-2017.17824/
https://www.vutra.org/threads/nagradna-out-2017.17286/

Ispravite me ako sam nešto pogrešno shvatio :idea:
 
Poslednja izmena od urednika:

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley

-BäR-

-skill from hill-
Poznanik Foruma
13.01.2016
734
5.256
233
Čudna šuma
nigde se ne spominje najlepsa fotografija
Panta je dopisao naknadno ali opet pravovremeno,nakon što se povela raspravica oko ocjenjivanja :)
1111.jpg
edit
Power...nije mi bio cilj biti prgav ili tako nešto ali taj dio me kopka od prošle godine pa sam sad vidio priliku da pitam,da budem siguran :respect:
...i da budem iskren,nadao sam se nagradi ali samo zato jer mi je to bila prilika da doniram forumu i odužim se bar malo za stečeno znanje i dobre ljude koje sam upoznao ::poke:::joint:
Bitcoina nit imam,nit se razumijem u to...a htio bih dati...ako ima kakav drugi,zdravoseljački nači na doniram,recite..jel primate čekove? :D....ali to je već za drugu temu.
 
Poslednja izmena:

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
nije mi bio cilj biti prgav
nisam to ni mislio ni rekao/napisao
Panta je dopisao naknadno ali opet pravovremeno
jbg. nisam to registrovao, desi se da neke stvari promaknu, ni sad ne znam gde to pise al prater je pokrenuo takmicenje a ne panta i on je obezbedio nagrade tako da sam citao njegov post. kako god, bilo pa proslo, za ubuduce da znamo, treba precizno definisati uslove u prvom uvodnom postu

i sad da se vratimo na prvi post, ocemo zakuvavati kakvo photo takmicenje ili ne. admin nam je sad dosta porodicno zauzet i tesko da ce vitlati neke sponzore za nagrade, ako imate neke ideje oko nekih bar simbolicnih nagrada, ili teme takmicenja al da bude sto preciznija, tipa: najlepsi cannabis cvet, najvisa biljka, najbolje odradjen trening... i neki tajming u kom bi se to odradilo. da vas cujem, manje spama vise kreativnih ideja :) sve teme koje se jave mozemo krajem meseca staviti na glasanje, koja pobedi ta ide. a za nagrade, ako ko sta ima da donira nek se javi pa da vidimo sta mozemo da sakupimo, makar simbolicno, nije kinta u igri :)
 

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.486
7.999
258
bunar
www.vutra.org
Zavaljujem osobi koja je očistila temu; stvari su prebrzo izmakle kontroli, zamolio bi cijenjene članove da se ponašaju u skladu sa svojim godinam i uvaženim statusima koje imaju na forumu, ja sam ovdje zelen ali imam osjećaj da bi mnogima moga biti otac ili bar stariji brat, ljudi smirite strasti ako već imate kakvih problema međusobno PP tome služe, ako vam treba mediator imate urednike modove itd.

on topic:
1. Budući se kod nas na forumu sav grow dijeli u dvije kategorije contest bi se mogao zakuhati ovako
OUTDOOR --- najbolja foto biljka
--- najbolja auto biljka
ili
2. Budući indoor možeš završiti u cca 3 mjeseca tu bi mogli prema svjetlu (ili mediju uzgoja?)
INDOOR --- Najbolji LED grow
--- Najbolji CFL grow
--- Najbolji MH/HPS grow
ili
--- Najbolji Soil grow
--- Najbolji Coco grow
--- Najbolji Hydro grow

3. Ocjenjivanje; lajkanje ili da se odabere komisija (možda mentori ili urednici kao najveća legenda foruma, naravno treba ih užicati pristanak jer ipak neko vrijeme će se potrošiti na to)

4. Nagrade ne bi trebale biti materijalne (problemi sa anonimnošću) već samo "za gušt" ako se to može uraditi pobjednik dobije neku zlatnu medalju, drugi srebro, treći bronca, ostali frišku figu.
 
Poslednja izmena:

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.156
9.067
258
Harare
shitexpress.com
Slažem se sa tobom .i., samo treba izabrati datum kada je final, recimo pred novu godinu, ili pri kraju..

Imam 5x 23w led strips 3000k, idealno za povrsinu 50x50...
Ako postoji neki nacin anonimne dostave, eto neke trakice za nagradu..

Isto bi mogao uletit sa takvim stvarima, imam toga na bacanje.. ali et fora je zbog anonimnosti, ili jedino izabrati npr ko želi učestovati, uplati 5 eura na bitcoin, i od tih para se onda recimo naruči sjeme/đubrivo, i to je anonimno, onaj ko pobjedi, samo proslijedi link za uplatu i to je to..
Vala 5 eura nije puno, i kada bi nas 30 skupilo to je 150 eura, i to podijelimo na prva 3 pobjednika.. just sayin.. ne mora biti

Što se tiče ocjenjivanja, najbolje bi bilo da mentori budu komisija, jer sa lajkanjem nećeš ništa postići, jer imaš naroda, lajka i ono što im se ne sviđa, uglavnom da su u listi koji su lajkali.. :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: .i.

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.486
7.999
258
bunar
www.vutra.org
donacija, simpatično, uzeti u obzir iako poznavajući nas balkance teško ostvarivo iako osobno bi izbjegao bilo kakve materijalne nagrade ipak nismo mi tu zbog para, neka "prestiž" bude nagrada, iako ideja o nekoj simb. donaciji nije za odbaciti (pa neka pare idu za forum to bi bilo najpoštenije) ajde ko ima volje neka da koju pametnu pa da nešto zakotrljamo
edit
vidim da neki forumi koji su isto ovaj XenoForo imaju tagove i foto/media galerije jel se da to uključiti ili se kupuje (ako se kupuje može to biti cilj natjecanja ili tako nešto, da skupimo koju kintu za poboljšanje)
 

-BäR-

-skill from hill-
Poznanik Foruma
13.01.2016
734
5.256
233
Čudna šuma
.i....neka je igara :thumb: ali ne razumijem što bi to bilo najbolja biljka bez obzira na medij,in,out,foto,auto...biljka koja je možda i najljepša nije nužno i najbolja,pa ono...:)

edit...
...pa ono,samo znaš kenjat- budi konstruktivan,rekoh sebi :crazyd:
Pa eto predlažem da se naprave nekakve art fotke,može sa kojekakvim rekvizitima ili bez,kut,svijetlo,sjena,makro,mikro,fokus,van njega,indor,out,foto,auto...totalno bez ikakvih predrasuda ali bez fotošopa...eventualno nešto malo poput osvijetljenja,kropanja i takvih stvari u nekom osnovnom programu :kafa:
Svi su pozvani da učestuju :thumb: vjerujem da bi moglo biti interesantno-bez obzira na nagrade! Nema,nagrada,nema lajkova,nema ništa...uvjet je da fotka ima pozitivnu vibru :idea:
 
Poslednja izmena: