Fotoperiod, kada saditi i logika iza toga

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Negdje sam pratio neki ruski grow. Koliko se sjećam, lik ih je zvao earlyflower. Nisu automatici ni fast verzije, već ovise o fotoperiodnu, ali ne treba im uobičajeno dug mrak da počmu cvjetati .
Probao sam naći ali ne ide... Sad sam pregledao stranice kalashnikov seeds i imaju liniju ekspres sorti. U objašnjenjima na engleskom su malo zabucali sa terminologijom, ali čini mi se da bi to moglo biti to. I uz to kao imaju cvjetanje 45, 50 dana.
Zanimljivo bi moglo biti
 

budalin

®
Poznanik Foruma
25.04.2016
2.561
13.696
358
NI na nebu ni na zemlji
Čuj i vutra da se kalemi. Zanimljivo bi bilo probati. Ko se javlja za eksperiment? :)
Ja sam nesto pricao sa Bigijem, on je imao neke svoje kroseve brzoharvestujuce automate ali ne mogu se sjetim nikako koliko dana, nesto bas malo. Ali nema nam Bigija pa ne mogu ni da se podsjetim.
 

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
@Čađara
Pogledaj ovaj grow. U Ontariu, Kanada. Geografska širina Toronta je približno Slavoniji, Vojvodini...
Zasađene indoor sredinom trećeg, presađene vanka sredinom petog. Sredina sedmog su sve počele cvjetati, neke i prije, a berba sredina devetog mjeseca.
Kalashnikov seeds - express linije
Grow
 

nikopanija1

Aktivan Član
28.03.2014
104
315
63
Pozdrav svima! Nadam se da pisem na pravom mestu, ukoliko gresim, unapred se izvinjavam i molim moderatore da premeste komentar u odgovarajacu temu.
Dobio sam neke semenke, RQS Northen Lights auto i RQS Watermelon auto, stavio pre par dana po 3 od svake, sve su proklijale i vreme je da ih bocnem u zemlju. Planiram da ih gajim outdoor, u saksijam, posto nemam mogucnosti za indoor. Na uputstvima stoji da budu gotove za 10-12 nedelja, sto se poklapa sa nekim dnevnicima koje sam citao.
S obzirom da nemam mnogo iskustva sa automaticima, outdoor ih nikada nisam sadio pa me zanima da li cu imati dovoljno vremena da izvedem ceo grow ako ih sada posadim. Nisam siguran da li je dobro vreme posto se dan smanjuje i biljke su vec u cvetanju, da li ce moci normalno da prodju kroz period vegetacije, a da u septembru krenu sa cvetanjem.
Molio bih da mi neko iskusniji da odgovor, da li sam badava bacio seme ili moguce izvesti ovaj grow?
Unapred hvala!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Igorče