Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Aidmints" data-source="post: 143461" data-attributes="member: 13868"><p>Ma kakva dobra berba, vidim vadis teglu granja,</p><p>da je legalna nebi bilo toliko sranja, klanja i materijalnog oduzimanja</p><p>ili da kažem krađe svatko svasta radi samo da paru nađe</p><p>al nemože to da se desi u moru sirotinje</p><p>Jer u ovom moru najveće ribe su životinje</p><p>brate znaj da je na mojim hedovima THC inje</p><p>Oko mene je konstantno za prijestolje otimanje</p><p>I nikad sranja neće biti manje,</p><p>sve dok se ne obogati zajedničko mentalno imanje</p><p>ali oni su ti koji nam stvaraju lažne nade,</p><p>kreiraju si brigade, </p><p>ljudi se zatvaraju u fasade</p><p>i ništa protiv njih ne rade;</p><p>niti ganđu više ne sade.</p><p>Nestala je kreativnost</p><p>Kreirala se masivna pasivnost</p><p>pasivni starac se rodio</p><p>misli da je udio </p><p>u vlasti dobio</p><p>a samo život je potrošio</p><p>cijelo vrijeme sam svoju rupu u đepu šio</p><p>Ti mislis da je baba ista bolja,</p><p>u njoj utopila se volja.</p><p>Brate, protiv njih treba da se boriš</p><p>organe vlasti treba da rimom kuriš</p><p>a šta mislis koji organ vlasti je policija</p><p>pa slično kao vlada, ***** pun pokvarenih ambicija</p><p>protiv njih treba ti protekcija</p><p>stvarnost nam postaje fikcija</p><p>nama treba legalizacija</p><p>al nam je u ***** realizacija</p><p>Ooo prljavi drote, neznam odakle ti motivacije</p><p>da o prirodi ljudima daješ krive indikacije</p><p>zašto raditi na istinu varijacije i modifikacije</p><p>kad ja s njom imam mnoštvo inspiracije</p><p>Zašto se boriti protiv prirodne medikacije?</p><p>Iskrivljeno je mišljenje stvoreno o mojoj biljci,</p><p>Krivi su za to istinski kriminalci</p><p>koji misle da su im u životu potrebni samo novci.</p><p>od botanike smireni su moji živci</p><p>Al možda jednog dana sve će biti bolje,</p><p>neće se radit zolje, jer neće bit potrebe</p><p>neće bit da klošar na zimi zebe, </p><p>a ti drote, neće biti ni tebe.</p><p>A svi vi koji mislite da je priroda droga,</p><p>mogu se napušiti ***** moga.</p><p>Dok ja s njom letim do boga</p><p>i nazad napušen igram beat hazard</p><p>najjača stvar, dosta je tu tripostičnosti</p><p>Ljudi kažu da je trava bježanje od stvarnosti</p><p>Ja kažem obično tripovanje iz realnosti u realnost</p><p>Apsolutno prirodna pojava,</p><p>ko kaže da je ovaj svijet java?</p><p>Prilično sam siguran da naš mozak sada spava</p><p>i sanja duboke krajolike</p><p>Stvarnost nema nikakve dokaze i znake</p><p>Bitna stvar je izvuć najbolje iz života</p><p>Svi za to trebaju nekakvog vodiča i pilota</p><p>Zato ja čekam da se smota.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aidmints, post: 143461, member: 13868"] Ma kakva dobra berba, vidim vadis teglu granja, da je legalna nebi bilo toliko sranja, klanja i materijalnog oduzimanja ili da kažem krađe svatko svasta radi samo da paru nađe al nemože to da se desi u moru sirotinje Jer u ovom moru najveće ribe su životinje brate znaj da je na mojim hedovima THC inje Oko mene je konstantno za prijestolje otimanje I nikad sranja neće biti manje, sve dok se ne obogati zajedničko mentalno imanje ali oni su ti koji nam stvaraju lažne nade, kreiraju si brigade, ljudi se zatvaraju u fasade i ništa protiv njih ne rade; niti ganđu više ne sade. Nestala je kreativnost Kreirala se masivna pasivnost pasivni starac se rodio misli da je udio u vlasti dobio a samo život je potrošio cijelo vrijeme sam svoju rupu u đepu šio Ti mislis da je baba ista bolja, u njoj utopila se volja. Brate, protiv njih treba da se boriš organe vlasti treba da rimom kuriš a šta mislis koji organ vlasti je policija pa slično kao vlada, ***** pun pokvarenih ambicija protiv njih treba ti protekcija stvarnost nam postaje fikcija nama treba legalizacija al nam je u ***** realizacija Ooo prljavi drote, neznam odakle ti motivacije da o prirodi ljudima daješ krive indikacije zašto raditi na istinu varijacije i modifikacije kad ja s njom imam mnoštvo inspiracije Zašto se boriti protiv prirodne medikacije? Iskrivljeno je mišljenje stvoreno o mojoj biljci, Krivi su za to istinski kriminalci koji misle da su im u životu potrebni samo novci. od botanike smireni su moji živci Al možda jednog dana sve će biti bolje, neće se radit zolje, jer neće bit potrebe neće bit da klošar na zimi zebe, a ti drote, neće biti ni tebe. A svi vi koji mislite da je priroda droga, mogu se napušiti ***** moga. Dok ja s njom letim do boga i nazad napušen igram beat hazard najjača stvar, dosta je tu tripostičnosti Ljudi kažu da je trava bježanje od stvarnosti Ja kažem obično tripovanje iz realnosti u realnost Apsolutno prirodna pojava, ko kaže da je ovaj svijet java? Prilično sam siguran da naš mozak sada spava i sanja duboke krajolike Stvarnost nema nikakve dokaze i znake Bitna stvar je izvuć najbolje iz života Svi za to trebaju nekakvog vodiča i pilota Zato ja čekam da se smota. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom