Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dr.manijak" data-source="post: 143527" data-attributes="member: 8436"><p>I od mene imas rep plus, rep rep plus, </p><p>ako ti zec krade kupus pojesce ga vuk. :icon_rolleyes:</p><p></p><p>@RastaBird</p><p>Ova poslednja rima tj ceo text u predhodnom postu ''lozim se na tebe jos iz dzacke klupe'' je od prti bee geea.</p><p>Inace ja nikad u zivotu ne bacam rime, niti sam pokusao, ne slusam rep.</p><p>ali ovako volim da se sprdam sa reperima.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bice dobra berba na ovu jesen</p><p>pljunem, gurnem, polizem, pa po bulji tresnem.</p><p>Ciganku volim da na karu stavim</p><p>necu da se zenim ali decu pravim</p><p></p><p>Plodio sam severinu seku i bekvalac</p><p>stavim koku na karu da sluzi kao mamac.</p><p>Dlakavu cupi na snimku ima severina,</p><p>mnogo se napusio ne vidim od dima.</p><p></p><p>Rima lepo klizi podmaz'o sam pluca,</p><p>Somove pecam kad po vodi buckam.</p><p>Buc, Buc, Buc, evo ga saran</p><p>idem da ga prodam pa kurvu da karam.</p><p>:icon_lol::icon_lol:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dr.manijak, post: 143527, member: 8436"] I od mene imas rep plus, rep rep plus, ako ti zec krade kupus pojesce ga vuk. :icon_rolleyes: @RastaBird Ova poslednja rima tj ceo text u predhodnom postu ''lozim se na tebe jos iz dzacke klupe'' je od prti bee geea. Inace ja nikad u zivotu ne bacam rime, niti sam pokusao, ne slusam rep. ali ovako volim da se sprdam sa reperima. Bice dobra berba na ovu jesen pljunem, gurnem, polizem, pa po bulji tresnem. Ciganku volim da na karu stavim necu da se zenim ali decu pravim Plodio sam severinu seku i bekvalac stavim koku na karu da sluzi kao mamac. Dlakavu cupi na snimku ima severina, mnogo se napusio ne vidim od dima. Rima lepo klizi podmaz'o sam pluca, Somove pecam kad po vodi buckam. Buc, Buc, Buc, evo ga saran idem da ga prodam pa kurvu da karam. :icon_lol::icon_lol: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Muzika
Freestyle. Rime i betlovi.
Bottom