Game Over

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
29.09.2006
5
0
0
33
Bilo je lijepo dok je trajalo. hehe vjerojatno vecina vas u ovom trenutku ne kuzi o cem ja pricam, pa da pojasnim u jednom, za mene, neobicno dugom postu:

ako vas zanima kako je sve pocelo(inace preskocit na drugi dio):
-ja radio neke kalkulacije i tako doso na ideju da se mozda cak isplati posadit domacicu, jebiga, ako mi i jedna bude zenska mozda ce i bit sta od tog.
-maznuo staroj zemlje iz cvijeca(da, da, bla, bla, ta zemlja ne valja itd, al jebiga za prvi pokusaj ce posluzit), naso mjesto- u stolu mi ostane nekih 20x35x80cm mjesta iza ladica za mini boxic, tek toliko da biljkice dobiju korjen i stabljiku. pustio sjeme da proklije, posadio ga, naraslo nesto.
-e sad je doslo vrijeme da preselim negdje van, jer su biljkice postale prevelike, jedna stedna nije dosta a sa dvije je temperatura blizu 30C, a soba vec previse smrdi po neostiku sa kojim sam ljepio foliju.
-naso "spot" u jednom selu nije bitno u kojem, stavio na parcelu(livada) od frenda i objasnio mu kako i sta da radi, posto ja tamo odem svega 1-2 u mjesec dana, a ponekad i rjede.
-al kako nikad nis nije savrseno, taj frend je poceo govorit svima o tom, i u roku od 3tjedna cijeli =cenzura=(mislim na populaciju od 10-18) je znao di, ko i koliko vutre sadi. ok to se jos dalo sredit, reko sam mu da kaze kako je sve propalo, bla bla.
-sve bi bilo super da tog debila(mozda sam ja debil sta sam uopce njemu dao) nisu vidjeli svi susjedi kako ide zaljevat skoro svaki dan, a i brat ga je uhvatio jednom.

e sad drugi dio:
-starci otisli na =cenzura= i kad sam se cuo sa starom rekla mi je da moramo nesto ozbiljno porazgovarat kad dode doma; u tom trenutku mi nije bilo ni na kraj pameti da je to dan kad je moja ljubav zauvjek nestala.
-dan poslije starci se vracaju, i sad ono najgore, stari ulazi u sobu, zatvara oba krila vrata(vec u tom trenutku sam znao da sam nesto full sjebo, al jos nisam znao sta), pita me ako cu sjest(sad mi se stvarno pocelo vrtit), i kaze stari:
on: ono sta si napravio...(prekidam ga)
ja: sta, stvarno mi nis ne pada na pamet
on: znas ti dobro
ja: neznam
on: ono sta si posadio

-netrebam vam ni rec sta sam u tom trenutku osjetio, ponovio sam recenicu 100puta u sebi i jos nisam bio siguran sta sam cuo. pao mi mrak na oci
-uzeo sam neku zicu u ruku i poceo vrtit(vrtio sam je jos pol sata nakon sta je on izaso iz sobe)
-e sad(ukratko), stari mi je reko da znaju samo on i stara, a sestre ne, i da cu ako jos jednom samo posumnja da sam se "drogiro" ic u dom, al da ce me prije tog ubit(nerealna prijetnja, jaci sam od njega ;))
-drugi dan su se svi malo cudno ponasali, svi su sutili, cak i sestre, niko nis, i onda navecer slijedi ono najgore:
-skupilo se njih cetri, i decko i frend od sestre; dva sata nihovih sranja o drogama(sve sta znam od prije, a da napomenem, nisam nikad probo nista osim obicne đeje i skunka, u biti jednom hash), pokusaja da izvuku sto vise mogu(al nisu culi ni rijeci od mene) o tom od kud mi i za sta ce mi, bla bla, gluposti i prica o tom kako je to bilo u "njihovo vrijeme", do nekih stvari koje uopce nemaju veze s tim, i prijetnji kakve vec dugo nisam cuo ni na filmu, a kamoli od njih, prica o nekim testovima na droge, kako se vjerojatno bodem, kako se vise nesmijem druzit s nikim, bla bla; ukratko: teska sranja, bezvezno utrosena dva sata.
-drugi dan, tj danas ujutro, izlazim iz sobe, stara dolazi sa bocicom i govori mi da napunim do crte, samo sam je pogledo, izvuko ga pred njom nasred kuhinje i napunio bocicu tako da se malo preljeva. stari sere jos nes da ce mi uzet mob i kom, i necu smjet gledat televiziju, moj odgovor: komp je na servisu, mozes ic po nega sljedeci tjedan, mobitel ti je spakiran u kutiji, treba promjenit ekran jer je puko, a nisi valjda mislio da cu ja iznosit monitor i kablove iz sobe, i ne zaboravi produzni kad vec sve nosis.
-danas ljepo izaso van i odmah sredio skunka za 400kn, reko ako moram, bar cu past sa stilom.

ps. zaboravio sam napisat kako su starci skuzili:
-ta livada a.k.a. "spot", je bio savrsen, nasred livade izmedu nekih grmica di niko nikad neide(sunce je od ujutro do navecer), al kako su vidjeli da onaj debil ide tamo svaki dan, reko sam mu da preseli. i je preselio je, odmah do lovacke izvidnice, kraj stazice kojom prolaze lovci.
-e sad najbolje: lovci kad vide nesto takvo moraju prijavit policiji, a kako kod njih u selu ima jedan ex cop, koji je dobar s moji starim, on je prvo reko mom starom i starom od frenda, i odveo ih tamo da vide, pa su odmah i "uklonili dokaze", i nisu nis prijavili na muriju.

+ i bio sam negativan na testu za "kanabisoide" i MDMA(mislim da se tako pise) aka ekstazy, iako sam pusio par dana prije(proslu srijedu).

jebote kolko sam tog napiso, kom se da citat nek cita, trebo sam se negdje ispucat inace bi prolupo,
 

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.043
771
138
/dev/null
vutra.org
Eh, sve zavisi od roditelja do roditelja. Nekima ne možeš dokazati a nekima možeš. Mojoj kevi je pušenje trave isto kao da se bodeš u venu, dok ćale isto ne odobrava ali nije mu isto i mislim da bih mogao da ga ubedim da iskulira.

A ti... batali na neko vreme, probaj da popričaš sa njima... ako ne ide, onda jebi ga :(
 

JaSamZa

Aktivan Član
29.12.2006
202
7
0
40
psihonaut.org
Nisi smio nikome za to govorit. To ti je prva i najveća greška. Pogotovo ne nekom seoskom "brbanu". Ako već ideš s nekim u taj podhvat onda budi siguran da će te oboje snosit podjednaka sranja ako vas se ikada uhvati.

Ne znam u kakvom si odnosu s tim momkom s kojim si to mislio napravit, odnosno da li on puši, i da li je upućen u sve probleme koji vas mogu zadesit ako vas uhvate.. Uglavnom, ubuduće, ako ikada bude ubuduće ;), budi oprezniji koga odabireš za sajdkicka..

Što ti se staraca tiče, još si i dobro prošao. Da ne govorim što se policije tiče. Ako si u Hrv, onda moraš bit svjestan koja bit te kazna snašla da je to saznala prava policija. Uglavnom budi sretan što je sve tako završilo, jer čitajući te stari moj, ti uopće od toga nemaš problema.

Pozdrav
 
29.09.2006
5
0
0
33
on pusi, i pokusavo je sadit prije al mu nikad nije islo dalje od klijanja. je da je tip malo puno glup, al nisam imo drugog izbora, jer sam moro negdje izbacit biljcice da ne propadnu.

a jebiga sad, znat cu za drugi put, al to nece bit prije 18te, bar mi onda nece moc niko srat. osim murije.... :)
 

prolaps_rektuma

Aktivan Član
19.04.2007
154
8
0
36
Baja na greškama se uči...sretno ti bilo sa testovima(ako ih i bude dalje jer si bio negativan,a pas koji laje ne grize)...
...i ja sam se opeko što se tiće govora drugima tako da sve sad sam...
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
Ma bit ce sve dobro za par tjedana.
Ja sam se davno osiguro i reko staroj da sam pušio ali da više ne.Sad kad je vidjela da nisam narkoman zbog toga,da mi u školi ne ide lošije....i da zapalim pred njom nebi ju ubilo.Ali zašto da se mucim sa ubjedjivanjem,ne vjeruje mi da je trava dobra.....zbog toga ne zna da pušim i svi sretni.
Reko joj da imam sjemenke,pustila da posadim,misli da necu pušiti,nadam se da cu uspjet pobrat par vrhova da ne skužit.
Mogo si im rec da si pušio samo par puta sa frendom,nije vam se svidlo al posadli onak iz zajebancije.Još ti je test negatvan,super.....
 
29.09.2006
5
0
0
33
ja bi bio najsretniji da su moji starci ko tvoji, al nije tako, nego totalno suprotno.
i meni se sve poslozilo, bio sam pao razred, sad opet imam popravni, sranja sa starcima imam skoro svaki dan, makar i zbog gluposti.
 

JaSamZa

Aktivan Član
29.12.2006
202
7
0
40
psihonaut.org
WizzAss je napisao(la):
ja bi bio najsretniji da su moji starci ko tvoji, al nije tako, nego totalno suprotno.
i meni se sve poslozilo, bio sam pao razred, sad opet imam popravni, sranja sa starcima imam skoro svaki dan, makar i zbog gluposti.

ne želim navlačit crne misli, al jesi ikada možda pomislio da si u školi loš zato jer ne učiš dovoljno?
umjesto da se brineš oko gajenja bilo bi ti bolje da se brineš uvezi škole, a kasnije ćeš lako gajit, kada se osamostališ.

zar ne misliš da će ti se lakše bit osamostalit ako završiš školu i faks prvo? onda ti više nitko ništa neće moći reći. dok si sa starcima makar ima 30 godina, to je njihova kuća i oni su tu gazde...
 

Rade

Aktivan Član
10.11.2006
445
549
93
Ubuduce sadi sam i nikome ne pominji da si nesto posadio. Ne samo zbog policije, zamisli da ti biljka poraste, procveta, bude zenka i neko ti je pobere to je takodje veliko sranje.
Jos si ti mlad zato pamet u glavu....