Garden of Eden

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
12.05.2013
5
10
0
39
Mexico City
Poštovanje kolege groweri. Odlučio sam se pridružiti forumu nakon praćenja dosta vremena, i da s Vama podijelim svoje skromno iskustvo.

Ove godine radim jedan Lemon Skunk od GHS-a i tri Strawberry Blue od WOS-a. ĆEkam još jednu sortu od kolege kada se vrati s službena puta.

Tako da Vas uvedem malo u početak: pH vode za zaljevanje je 5.8-6.4,zaljevanje ovih dana 2 puta tjedno s 5l vode. još se ne koristi gnojenje, počinjemo od ovoga tjedna. Biljke su stare oko mjesec dana cca. Zemlja je, po mome mišljenju odlićna i jako jeftina, OK blumenerde iz Baumaxa. 40L 20kn. Prije nego poćnete ismijavat omjer cijene, ne znaći da je Compo i Terramagma bolja zato ako je 10 x skuplja. Iskustvo mi tako barem kaže. Gnojivo koje ću koristiti u vege je Compo za zelene bilje, a za doziranje EC metar.

Za početak evo Lemon skunka. Topiran.




Strawberry Blue , al naturelle


 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
...kako god, opet ih nešt prca ili ih je prcalo kad su tak male ostale, za čudo ove godine smo svi bili u istim vremenskim uvjetima. Svjejedno kak je da je bit će meze nešt, to je neosporno :vb_kez:
 
12.05.2013
5
10
0
39
Mexico City
Ja se isprićavam što kasnim ovoliko sa updateom ali nikako nisam uhvatio vremena da to obavim, jer je bilo puno posla van hobya.

Od svega, ostale su samo 2 cure strawberry blue-a. Lemon skunk je propao kao i sve ostalo uz njih od skakavaca, lisnhih ušiju, vjerojatno zečeva i srna, fazana, divljih svinja, nevremena i vručina.

Tako da evo pokoja slika od SB -a u 3 tjednu cvjetanja.