LED Garden of Wisdom #1 / R.I.P. Gorilla Cookies / Zkittlez

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.753
10.026
358
@Wizdom Pa zbog tih problema je i usporila bila, baš zbog toga bi trebo produžit grow. Meni djeluje da se tek počela punit kako treba, a uzmi u obzir da je sativasta, pa i taj faktor produžuje cvjetanje. Ja bi je ostavio do 70 dana cvjetanja pa provjeravo dal je spremna
 

sone1

Coco Loco
Poznanik Foruma
14.12.2019
1.302
6.830
258
@0Marac0 nemam pojma ni ja
mozda se nekad lose izrazim, ukratko sam hteo reci da je povezano, jer ako odvrne ili priblizi svetlo naravno da ce doci do promene i onda dolazi do tog mita o LEDu i calmagu . . . isto kao i ti sada .. .vise je bilo da ga podstaknem da razmisli o tim svim faktorima. . .
a moj sto traje, traje i ko svaki drugi valda, a to sto ga ja updejtam cesto je jer nemam skim drugim podeliti to, a uz to pokusavam preneti sve sto se dogodi uz put, pa ako ja nesto zeznem, drugi imaju primer sta ne raditi i obrnuto. . . a i nemam sta drugo bitno u zivotu sem growa da ti budem iskren :)

Sry za off...
 
Poslednja izmena:

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
@Infinity
U pravu si :) Možda sam mrvicu nestrpljiv, ali poslušat ću te. Idemo do 100 dana, pa ćemo odlučiti. To bi onda trebala biti još dva ako ne i tri puta hrana. Bude li se debljala i pokazivala napredak, ostavit ću je i preko te brojke, vrlo vjerovatno. Ostane li sve isto, cap cap cap i uživancija. :D

@Kihaš
Hvala kolega :joint: :respect:
 

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
@xx_tani
Da da, stvarno jesu :) E sad, je li do straina ili do Bud Factor X-a neznam, iako i breeder kaže da je sama po sebi tvornica šećera. :D Ova koju sam već harvestao nije bila toliko, ali ova je pobjedila definitivno. Znam da ih moram pustit ali kao malo dijete u dućanu se osjećam :lol:
Već su mi se neke grane počele savijat od "težine" koja nije neka al eto.
Moram ih sve privezat za glavnu granu danas :)

@Bizzzo
Meni isto padalo na pamet odraditi to sad kad se isuši od ovog zadnjeg zaljevanja. Bar mi to neće bit problem odraditi pošto je već gdje i treba biti za to :D Istuširat ću je pošteno, e sad, kad to odradim, čekam da se isuši pa onda hrana ili kako? :)
P.S. napravio sam joj defoliaciju danas, sve što je izgledalo zdravo i zeleno na njoj je ostalo. Drži fige da izdržim još dva tjedna gledajući je :D
 
  • Love
Reactions: xx_tani

Kihaš

blessed
03.07.2020
264
4.431
143
30
Ostavis li dugo trihome da zriju imat CES obicnu stondaru za u krevet ...imas dvije biljke poigraj se efektima i pozabavi boji trihoma..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Wizdom

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
Druga je skinuta, u teglicama i već se pušika. :D Skinuto dosta rano, ali radi rad. Znam zapaliti navecer, zaspati, probuditi se i još je osjetiti od sinoć. Znači da je jako potentno. Tko zna što me čeka kad ova sazrije kako treba. Knockout :)
Inače više volim da me uspava, sative mi se puno igraju s glavom. :razvaljen::
 

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
Ma neka me kamenuje, neću se žalit :D
Može Bizz, privežem večeras ovo sve što se savija, pa preksutra (odokativno) ide tuširanje. :)
Hvala ti što si se javio!
 
  • Haha
Reactions: grouchy

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
Auh, ja rijetko kad po danu i pušim. Posao i to.. moram biti atento većinu vremena. :)
Tako da kad mi završi dan, stvarno mi odgovara sedatacija. :D Evo i ova koju sam skinuo sigurno je imala sve mlijecne, nije mogla imati ni jedan amber jer je sveukupno cvjetala možda ne punih 8 tjedana. Krene lagano u glavi, nekih pola sata, i onda težak umor na cijelo tijelo. A siguran sam da nije stigla doći u amber.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: shaolin monk

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
UPDATE

Harvest MORA biti večeras. Najavljeni su mi radovi u stanu koji počinju u četvrtak ujutro.
Nemam priliku završiti ovaj grow onako kako sam htio, nisam zadovoljan uopće.
Jako mi je žao što ću morati završavati ranije, ali sigurnost mi mora biti na prvom mjestu.
Imat ću rad ali ne količinu i kvalitetu koju sam htio postići. Znao sam da će radovi biti, ali mi je rečeno da ih očekujem u petom ili šestom mjesecu. Sila prilika je ovaj put jača čak i od moje neke nestrpljivosti. Ne želim iskušavati sreću.
Večeras ide pod nož, i moram cijelu improvizaciju ukloniti. Ekipa žao mi je što ovako privodim svoj dnevnik kraju, meni osobno uopće nije drago, ali nemam nikakve druge izbore osim ovog.
I samo sušenje mi je trenutno problem u glavi, jer kad se prva sušila sve je mirisalo. Moram hitno pronać neku soluciju i za to.
Večeras ću staviti koju sliku cvjetova, kakvih takvih, istrimanih, težinu mokrog cvjeća, pa kad se posuši i finalnu težinu + smoke report + grow report. Nadajmo se da će sve proći u najboljem mogućem scenariju i da se neće dogoditi ono čega se i bojim. Isprike još jednom, svim dragim kolegama, koji su pratili ovaj grow i pomagali mi

Edit: Ako će te bacati smajliće, trenutno preferiram ove crvene i ljute. Hvala.​
 
Poslednja izmena:

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
Zeznuto je slažem se. Da nije čovjek dobar i korektan, vjerovatno ne bih ni krenuo. Imam malo vremena za izmozgat gdje ću posušiti, valjda ću do večeras - sutra naći rješenje. Drugi put će sigurno biti bolje, veselim se i ovome, malo ali dovoljno.

Tako sam i sebi rekao jutros, bit će još puno prilika, bolje da imam strah koji imam, nego da glumim kauboja. Čujemo se još kasnije.