gde da kupim...?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Brate...odgovorit æu ti ja. Samo ne na tvoj postavljeni upit veæ na sam èin... Admini bi mogli ne-imat strpljenja, veæ im kosa sijeda, pogotovo ako si im još peti-šeti istog dana :rofl:


Forum ima tisuæu i nešto korisnika. Dio njih je aktivno i zabilježuju i pružaju na uvid svoja iskustva i svoje Vremenom dobiveno znanje. Teme su podijeljene u podforume i uglavnom se osvræu na cjelokupni proces cannabisa i èovjeka, kako od nabavke sjemena tako do sušenja samih plodova dobivenih reciprocitetom uloženog truda.

E sad... broj èlanova se iz dana u dan poveæava, a time i nužnost djelovanja u svrhu oèuvanja konstrukcije ovog projekta. Nažalost, slika i prilika našeg mentaliteta koji nam se usaðuje, pokazuje da velika veæina novopridošlih i Igrom Sluèaja dovedenih, rade jednu te istu pogrešku... a to je ne-uvažavanje drugoga na razini jednakosti sebe. Zamisli da još ima npr. 20 tisuæa èlanova i da iz dana u dan stotine njih postavlja jedna te ista pitanja samo zbog toga jer im se nije dalo provjeriti da li to veæ negdje stoji zapisano. Pa trebali bi "zaposlit" ostalu polovicu da ih onda nadzire samo da ne dolazi do nepotrebne pogreške :shock:

Naravno brate, krivnja leži takoðer i u onima koji reprezentiraju i usaðuju znaèenje, pošto se sav odnos davaoc-primaoc sprovodi na temelju fizièkog odreðivanja što se smije a što ne. Tada se jednak proces mora voditi sa svakim pojedinaèno, a za to nema niti Vremena (naravno ima, ali bespotrebno ga se utošuje, tj. oduzima si moguænost djelovanja) niti moguænosti. Admini æe se naæ u popriliènoj poteškoæi veæ veoma skoro... Zato æu sa bratom Sinseom i zapoèet jedan pokušaj u podforumu Putovanje na mentalnim talasima, koji æe imat svrhu razumijevanja a ne odreðivanja, spoznaje drugog na razini sebe i otkrivanja važnosti Moralnog otkrivanja unutar sebe samog u svrhu postizanja Dijalognog Konsenzusa. No o tome u svoje Vrijeme dogodivosti :wink:


Ugl, nemoj da te mrzi èitat jer time otežavaš posao svima, kako onima koji organiziraju Forum i brinu o njegovoj usmjerenosti, tako i onima koji žele dobit odgovor na njihovo pitanje nedoumice (a meðu njima si i ti).


Srdaèan pozdrav :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.