Gdje biste sutra otputovali?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Ja bih negdje kod nas na more,par dana ,sunčanja,ljenčarenja,ribe pečene,pokoji koktelčić,malo vutre i svako jutro sex :D
Od ovoga svega nabrojanog imam na raspolaganju samo sex :D
Ovo ostalo ne mogu 'sutra' izvesti nikako.
Mada bih volio negdje na hrvatsku obalu,možda neki otočić ili tako nešto.
Igram loto svakog petka :D
 

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
demotivacija.hr_NIZOZEMSKA-Jer-gdje-jos-toce-Amstel-pivo_134611946274.jpg
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
E sad ću ja da vam predložim jedno mjesto, raj na zemlji. Možda ima ekipe na forumu koja je radila na kruzerskim plovidbama firme Carnival ruta Miami-Caribi-Jamaica, mnogo balkanjerosa radi tamo, posebno na tim rutama.

Mjesto se nalazi na karibskom otočju, jedan mali otočić koji je podijeljen između Francuske i Nizozemske vlasti, a otočić se zove St.Marteen ili po naški Sveti Martin. Moja preporuka je obavezno ići na Nizozemski dio, logično jer vrijede svi zakoni ko i u nizozemskoj. Znači legalna je vutra, gljive, prostitucija a i sve ostalo se može naći bez problema. Kad dođete tamo odmah u luci imate štandove sa raznoraznim vutrama i raste koje ćibure vutru ko indijanci. I svaki ima joint iz uha zakačen. Vutra nema cijenu nego dobiješ koliko daš. Recimo daš dolar i dobiješ 3 čistaka smotana u malu rizlu, daš 100 dolara i dofuraju ti na magarcu vreću vutre. Ovako to izgleda na karti:
Saint_martin.jpg

Znači ovaj dolnji dio, raj i to doslovno. I oni koji maštaju o Amsterdamu imaju ga i tamo, samo u mnogo opuštenijoj i toplijoj verziji :)

st-martin.jpg

Ehhh jednog dana se možda vratim tamo na godišnji neki, to mi je želja samo takva ;)
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Meni nije nekako gušt maštati kako otputovate u te bliže zemlje, tipa nizozemska, češka, norveška, za to vam i netrebaju neki novci. Evo povratni letovi za Oslo naprimjer već po 55 eura, nizozemsku i češku metropolu već znam napamet. To je sve tu, i to može svako ostvariti. Više me nekako privlače te egzotične i udaljene destinacije tipa Vijetnam, Jamaica, Karibi, Kolumbija, Maroko, Kambodža, Meksiko i slično. Ove euro zemlje i nije neki nedosanjani san kad se to sve može otići i vidjeti sa malo para.
Vidio sam dosta toga, sve je to lijepo, ali Hrvatska je najljepša, i imamo ama baš sve što te zemlje imaju, čak i više od toga, totalno smo raznolika zemlja, samo da je više pametnih ljudi na vlasti bili bi prava meka.
Ja sam uvjek mislio da turisti koji su obišli mnogo zemalja i vidili svijeta pa kažu da im je HR najljepša destinacija, ja bi rekao ma to oni čisto iz prijaznosti i opće kulture govore nama. I onda malo čitam po turističkim stranicama da je HR ipak u top 5 svjetskih destinacija i među top 10 zemalja po prirodnim ljepotama i trenutno prvi na svijetu po čistoći mora. Meni je frend iz Australije rekao da nikad nije vidio ništa ljepše od Hrvatske, čovjek je prošao sve kontinente osim antartike, i veli mi da živi kod nas da bi se udarao nogom u guzicu od sreće svaki dan. A šta mi, mi maštamo o nekim bahamima, karibima, norveškoj, danskoj, irskoj a u biti nismo svijesni prirodnih ljepota koje nas okružuju.