Gdje sadite?

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Oj!
Eto, imate lampe, tegle, ventilaciju, SVE. ALI!?!?!?!?!?!?
E, imate čak i sjeme...
No, svaki put kad stavite setup i NAKLIJANO sjeme, dođe vam vaša srdita stara, sve išteka i spakira natrag. Vaši frendovi - ne mogu to imati doma jer žive sa starcima, a nisu tolko glupi ko vi (ja) da kažu starcima što namjeravaju....

rekla sam već i mami da to nije "DROGA", itd, itd, itd...........jedino što mi je dala po tim lampama su flanci paradajza koji su super napredovali, i kada sam ja opet podmetnula....sve je ošlo u k......

imam HPS, MH 400W, i to sada stoji.........

kaj bi vi na mojem mjestu???
Tj. kako vaši starci gledaju na to, da li znaju, imate li iznajmljen stan ili what, what, what!?!!?
 

poljoprivrednik*

Aktivan Član
24.12.2008
99
2
0
33
zavisi kakav ti je box, ako ti je pc to je barem lako sakriti, stavis ga iza neke komode ili kreveta, a ako ti je veci box... hmmm, probaj da u svojoj sobi napravis nekakav drugaciji razmestaj da stavis to da ne bude bas upadljivo...izvadis police iz ormara pa stavis unutra :)
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.257
42
73
14
najbolje resenje je pc al imas malo jaku lapu razmisli hps 150w
ovaj od 400mozes da prodas ili sa nekim da se menjas pa u komp lepo to slozis ii nema sanse da se primeti sem ako nemas starce koji ce rasklapati komp.. :)
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Joj, dečki moji, hvala na odgovorima, evo, riješit ću si ja to (nadam se), postala sam na razmjena opreme itd...pa ću mjenjat sve ako će mi netko htjel dat za uzvrat jedan plug n' play PC GROW BOX, evo, pošto ćete si vi radit možete uzet sve 2 komada, i meni jedan dat ja vam dam sve vam piše na razmjena opreme.

Eh, i daaaaa, ako će netko bit dobre volje i htjet se trejdat, ja ću u SVOJU SOBU to stavit i nitko neće znat, heh!!!