Germinacija semenki razlicitih seed bankova

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

RastaBird

Aktivan Član
19.03.2011
88
1
0
44
Kannabia citrus fem. - 5/5 - proklijale u 1 dan
GHS Green-o-matic - 4/5 - proklijale u 2 dana, vjerojatno ce i ovaj jos jedan mališan ;)...
 
02.11.2008
9
1
0
34
special kush, rqs
najjeftinije sjeme, pokazalo se odlično, sadio sam je outdoor i uz malo organskog gnojiva i vode biljke su narasle oko 2.5 metara, pokazale su se otporne na sve osim zečeva, prošlogodišnje šugavo vrijeme im nije smetalo, nimalo plijesni. potencija je dobra, jedna od potentnijih koje sam dosad uzgojio...sve u svemu ja zadovoljan i sigurno ću id dalje saditi tu sortu.......

ovogodišnji out je skoro spreman, sjemenje je proklijalo
ghs: the church 5/5
: himalaya gold 5/5
rq: royal dwarf 5/5
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Šta predlažeš,da zatvorimo forum?
Da je ovo čist report o klijavosti,ne bih ti ništa rekao.
Ali posle govora koji si ostavio OVDE očigledno da čekaš da te zapitkuju i pritom još malo raseješ svoji prosvetiteljsku filozofiju o forumu. :balls:
 

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
38
0
51
Pozz
Pa zasto neopisete citav postupak od pocetka i tek posle stavite koliko vam je proklijalo.
Ovako se moze steci lazno uverenje koliko je neka seedbank dobra ili losa. A mozda pojedinci nerade kako treba (bez uvrede).
Meni su sve proklijale uvek sam fem. seme kupovao, GHS , KANABIA itd. Ali sam citao da, mislim na drugim forumima i na ovome, da neuspeju sve uvek da krenu.
Nemislim da sam sveznalica nego sam samo jednostavno imao srece do sada. Ah da vas nelazem jednom mi dva semena nisu proklijala jer je zena uzela casu i popila ih bez da je primetila da se u njoj nalaze dve semenke. Posto ja semenke potopim u vodu 24h i tek posle u casi od jogurta punoj zemlje napravim malu rupicu par mm stavim semenku u rupicu prekrijem sa parcetom krpe i citavu casu sa celofanom da vlaga neizlazi naravno dobro zalijem. Nije ovo najbolji meted nego se meni svideo i nisam imao problema kod njega.
Desilo se da su mi se hermiji pojavili, velika razlika u biljkama (iako isti uslovi), razlicita struktura listova itd. ali to je bio problem do genetike a mozda i do mene.
 

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
38
0
51
Pozz

Bas sam KANABIU koristio zadnji put : Original berry i Bcn diesel ali su one bile skoro iste jedino mi se nije svidelo sto nisu toliko potentne iako pise thc 18-22% 60% indca 40 sativa, mislim da je bilo mnogo manje thc. Vise je za preko dana jer neudara toliko.
Dutch passion kod EUFORIA su se pojavili razliciti listovi ali je bila fenomenalna ( ahhh te lepe noci )
Najvise sam koristio GREEN HAUSE SEED :
- Bubba kush od 2/2 hermija ali i onda rad nije bio los cuj veoma dobar ( pocupana jajca ) dobio nesto 20 semenki na 6 biljcica
- Superlemon haze mala razlika u listovima ( mnogi se zalili da je preteran merketing i da nije toliko dobra kao prije a da zive od stare slave strani forumi, neznam to je bio drugi pokusaj prvi lemon na kraju unisten da se nije moglo iskoristiti )
- Lemon skank takodje je bila razlika u listovima ( jako je bila otporna sta je sve prezivela ni necudime )
Ostalo da se proba
GREEN HAUSE SEED:
- Train Wreck
- Hawaiian Snow
- White Widow
NIRVANA
- Swiss Cheese
- Blue Mystic
Svih ovih godina se uvek nesto modifikuje na boxu tako da nikada nisu imale potpuno iste uslove, nekazem da je greska bila u seed-u nego je bilo i mojih gresaka. Po meni sigurno trebas imati srece kao i u zivotu. Ako si baksuz mozes semenje i suvim zlatom platiti nece niknuti. Al ti imas veliku ulogu u svemu tako da manje dimit vise mozgat i bit ce sve ok.
 

tatin

Banned
Banovan
24.08.2010
33
3
0
56
LucidDream je napisao(la):
Šta predlažeš,da zatvorimo forum?
Da je ovo čist report o klijavosti,ne bih ti ništa rekao.
Ali posle govora koji si ostavio OVDE očigledno da čekaš da te zapitkuju i pritom još malo raseješ svoji prosvetiteljsku filozofiju o forumu. :balls:

hahahahhaaahhh, kuku majko mila, presmijesno
 

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
38
0
51
TUCA tuca Lusi i Snupi se tuku!!!

Momci opusteno koliko znam ova biljcica nam omogucuje da budemo smireniji stalozeniji a vasa reakcija bas i nepokazuje to.
Moraju se neke stvari svatiti. Cija je kuca njegova pravila. Ako ti se nesvidja potrazi drugu. To je najbolje resenje. Kazi sta mislis ( lepo kulturno pa makar bio to i admin moderator ili sta vec ) i zbogom. Prosipanjem uvreda samo otezavas situaciju a i sebe nerviras.
Ako su negde gazde lose provociraju nisu dobri zli itd pa sta se zadrzavas tamo. Nije njihova greska sto su takvi kakvi su vec tvoja sto se upustas u sve to.

Vodite ljubav a ne rat ( dosta se toga izdesavalo na nasem balkanu i dosta seljacina, idiota, maloumnika, degenerika, prostacina, lopova imamo ). E jos da napomenem da mi je bas gust bio ovo napisati ( mislim u zagradi ) i ako mi neko kaze da nije tako neka zna da odgovora nece bit posto neletimo na istim talasnim duzinama.
Budite pozdravljeni
 
  • Sviđa mi se
Reactions: .i.

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Neki ovde dodju sa pogrešnom namerom. Nek odu barem sa ispravnom.
Nevolja je ovde imala jedan epicentar. Taj je banovan.
Koliko nas se ovde trudi samo da bude high-opuštena atmosfera a istovremeno da smo daleko od haosa. Tad dodje lik sa frustracijama i kenjucka po forumu. Stavlja se tačka.


Ne može se svačija želja zadovoljiti matori ;)
 

thc boss

Aktivan Član
29.12.2011
275
216
43
43
nirvana seeds loše, 3 nisu uopće otvorile ljusku, dakle mrtve, 3 normalno izišle, 4 pustile korjenčić ali ostale zaglavljene u ljuski.
Izgleda da su pomiješali svakakvo sjeme. Možda staro i novo jer drugog objašnjenja nema.
 

Srale7

Aktivan Član
23.10.2018
236
697
93
38
Neki dan naručio, i nemalo se iznenadio kad sam vidio da postarinu naplaćuju 14€. Koliko sam cuo od drugih jedna od boljih seedbanks i zato sam naručio od njih. Ok, imaju onu foru sa gratis sjemenkama, ali vam to lijepo naplate na postarini.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: MrLove

MrLove

Aktivan Član
17.01.2019
151
381
63
ako kupis preko 81 e dobijes jednu sjemenku gratis po njivom izboru to bude ak 47 aautomatik hvala na odgovoru
 

Srale7

Aktivan Član
23.10.2018
236
697
93
38
Nije bas tako da trebas potrosit 81€ da bi dobio jednu sjemenku free:
bf.PNG
Znači kupis 3, dobijes 4, ali te kosta kao 4 jer ti naplate shipping dodatnih 14€.

Za Europu je free shipping iznad 100€ a za svijet 200€.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: MrLove