moj zivot nije sreden. ja sam jos jedan izgubljena dusa koja trazi. iako radim, zivim sama, nemam djece i nisam se nikad udavala, ja jos uvijek nisam toliko sredena koliko ti mozda mislis. ja sam prestala sa svime prije 4-5 godina, nakon jedne povece doze gljiva, nakon toga se nesto promjenilo. nije da sam pukla ili neko slicno sranje, vec se moj pogled na svijet znatno promjenio. dobila sam sto sam trazila, zadrzila nauceno i ono sto sam dozivjela i to sada primjenjujem. shvatila sam da mogu istrazivati i bez droga..malo je teze, ali lagano lagano neke stvari postaju jasnije...
stalno si razmisljam...imam brata tvojih godina, i puno vise bi voljela da razmislja kao ti nego da je harambasa kao sto je.... i ja sam bila sitrazivac od neke 17 godine, mada sam ozbiljno zabrijala nakon 20. tako da te u potpunosti razumijem.
ja ti nudim svoju ruku...ako je prihvacas...tu sam...
znam da nikad ne znas tko je tko ovdje ali ja se stvarno trudim biti najiskrenija i otvorena, biti Ja..nemam sto skrivat i gade mi se muljatori..ja to ne radim! kako u zivotu tako i ovdje...iskrena.