Dobrodosli u moj drugi dnevnik od kako sam se uclanio na forum, nista se znacajno nije promjenilo od zadnjeg growa sem znanja koje sam prikupio tu na furumu i zelio bih se zahvaliti svima kojima su tome pridonjeli i ostalima koji ce to tek uciniti.
Pa da krenemo... Kasnim malo sa dnevnikom zbog raznoraznih obaveza i odgadjanja pa cu probati sazeti na prvom postu sve sto ste do sada propustili.
Box : ugradbeni v/s/d 160/70/120
Led: diy panel e27 - aktivno hladjenje (140w+140w) +100w (2700k-4000k)
Vent: vk120 + 2.5kg aktivnog ugljena,stupni ventilator, 2 clip ventilatora.
Zemlja: Bio Bizz light mix + Soma secred Soil
Potovi: 25l propot+
Pest control: Neem ulje i SMC
Planirani trening: LST, TOPPING, LOLI
Kondicioniranje vode iz pipe: SERA-goldy aguatan
Priprema soila: 9.9.2022
Zaliveno sa 2l deklorirane vode ( sera-goldy aquatan) kod pripreme da bude malo vlazno ne previse i jos jednom ovlazeno sa cca litrom posto stoji dosta dugo jer se start poprilicno otegnuo.
NYCD Soma Seeds- germination 13.9 stavljeno sjeme u vatu sa malo deklorirane vode
16.9 prebaceno u zemlju biobizz light mix jer je
pustila klicu i 18.9 izlazi
19.9
20.9
26.9
Gorilla glue #4
Ne sjecam se tocno ali negdje oko 18-19.9 mislim da sam ju stavio na klijanje u vatu, zapiknuo u pot 25.9 te izbija 29.9
Obje su pod istom lampom e27/18W phillips 4000k 25°C 50-60%rh
Stanje na dan 2.10
Gorilla opasno sustize NYCD i srecom pa je tako nadam se da ce se uskladiti kroz vege period pa da ce ici u isto vrijeme na cvjetanje.
Evo toliko od mene za sada ako imate kakvih sugestija ili pitanja slobodno pisite svaki post je dobrodosao
Keep it green
Pa da krenemo... Kasnim malo sa dnevnikom zbog raznoraznih obaveza i odgadjanja pa cu probati sazeti na prvom postu sve sto ste do sada propustili.
Box : ugradbeni v/s/d 160/70/120
Led: diy panel e27 - aktivno hladjenje (140w+140w) +100w (2700k-4000k)
Vent: vk120 + 2.5kg aktivnog ugljena,stupni ventilator, 2 clip ventilatora.
Zemlja: Bio Bizz light mix + Soma secred Soil
Potovi: 25l propot+
Pest control: Neem ulje i SMC
Planirani trening: LST, TOPPING, LOLI
Kondicioniranje vode iz pipe: SERA-goldy aguatan
Priprema soila: 9.9.2022

Zaliveno sa 2l deklorirane vode ( sera-goldy aquatan) kod pripreme da bude malo vlazno ne previse i jos jednom ovlazeno sa cca litrom posto stoji dosta dugo jer se start poprilicno otegnuo.
NYCD Soma Seeds- germination 13.9 stavljeno sjeme u vatu sa malo deklorirane vode

16.9 prebaceno u zemlju biobizz light mix jer je

pustila klicu i 18.9 izlazi

19.9

20.9

26.9

Gorilla glue #4
Ne sjecam se tocno ali negdje oko 18-19.9 mislim da sam ju stavio na klijanje u vatu, zapiknuo u pot 25.9 te izbija 29.9

Obje su pod istom lampom e27/18W phillips 4000k 25°C 50-60%rh
Stanje na dan 2.10

Gorilla opasno sustize NYCD i srecom pa je tako nadam se da ce se uskladiti kroz vege period pa da ce ici u isto vrijeme na cvjetanje.
Evo toliko od mene za sada ako imate kakvih sugestija ili pitanja slobodno pisite svaki post je dobrodosao

Keep it green