26. dan,2 dana je na 12-12,razmak do panela je bio 35,sada se već smanjio,nisam merio. Na panelu imam 5 sijalica,piše gore koje su , dodaću još 2-3 od 3000K i podićiću panel .Ja bih ga podigao sad do kraja da se ne zezam opet,al videću,verovatno da neću.
Još 2 sata do paljenja svetla,tada ću da editujem fotke.
Upalio sam vent za ispuh,ali je upuh skoro pa zatvoren,tako da nema prevelikog protoka čistog vazduha,ima taman koliko treba.
Dok je ugašeno svetlo temperatura je 26-27°C. Kad je upaljeno maximalna je 35,direktno ispod panela. Sad će da opadne kad radi ispuh. Opašće obadve.
Inače ona polovina plantele je bio pun pogodak. Sledeće ide 1,5l vode i verovatno magnikalB.
Edit
trenutna udaljenost 36cm,ali sam upalio samo još jednu od 3000k da ne preteram,neka ovako par dana pa ce i belo polako napolje.....
Još 2 sata do paljenja svetla,tada ću da editujem fotke.
Upalio sam vent za ispuh,ali je upuh skoro pa zatvoren,tako da nema prevelikog protoka čistog vazduha,ima taman koliko treba.
Dok je ugašeno svetlo temperatura je 26-27°C. Kad je upaljeno maximalna je 35,direktno ispod panela. Sad će da opadne kad radi ispuh. Opašće obadve.
Inače ona polovina plantele je bio pun pogodak. Sledeće ide 1,5l vode i verovatno magnikalB.
Edit

Poslednja izmena: