Full se slazem sa doticnim ljudima na klipicima!!
Al imam ja jos bolju ideju!!!Recimo da se uspije skupiti vecina stanovnistva i recimo odbija napraviti nove dokumente na svoj trosak(ok ako ih izgubis pa platis,al zasto moramo placati za nekakve produzetke,taksene marke i sl?) jednostavno ostavi si stare dokumente pa nek naplacuju globe!!a isto tako im odbijes platiti globu,recite mi kako bi zakon procesuirao toliki broj ljudi,sjetio sam se ovoga jer svaki put ispizdim kada moram dati 50,100 ili 200 kn za nekakvo produzavanje dokumenata ili slicno?
Evo recimo primjer osobnu sam prvo morao mijenjati pred par god - prvo je bila ona velika,da bi se zamijenila sa malom a sada razmisljaju o nekoj novijoj naprednijoj,recimo osobna u kojoj bi bilo sadrzano vise podataka?a taman sam se ponadao da ce mi ova nova potrajati!!
i svake godine ista prica,uvijek se nesto nadje da moras u mup i tamo stajat ko idiot!!a sve da oni imaju cistu evidenciju o svima nama!!
i zasto bi mi to placali,hebes drzavu koja svako malo mijenja zakone i bogati se na svojim stanovnicima kroz takve stvari!!!!

hno: