Green Crack HSO

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.12.2017
13
96
13
Opis, podatci i ostalo

Slika nemam jer rijetko slikam biljke ili budove.

Sadio sam je dva puta u zadnje dvije godine i oba puta je volio. Oba puta je bio indoor, jeftini blurple roleandro cob led i biobizz gnjojivo(vecinom pola doze ili manje, možda par puta punu).
Prvi puta sam imao dvije biljke i obje su tokom vegetacije bile niske, sabijene i širokih listova da bi početkom cvjetanja počele se izduživati prilično i rasti direkto u svjetlo. Morao sam ih lomiti i savijati da bi ih obuzdao.
Cvjetale su oko 8-9 tjedana i dale nešto malo ispod g/w.
Cvjetovi nisu bili niti od onih što lome grindere niti potpuno mekani. Sredina neka ali jako lijepog izgleda i laki za trimanje.

Drugi puta sam imao jednu biljku koja je sasvim drugačije rasla. Već tokom vegetacije listovi su bili uski i dugački a razmaci između listova i grana veći. Kad je počela cvjetati još se više izdužila pa je bilo još više lomljenja i savijanja.
Cvjetala je možda tjedan ili dva duže a na kraju cvjetovi su bili malo mekši nego oni iz prvog growa.

Oba puta dok je rasla miris je bio čisti skunk. Jak i oporan. Kad bih otvorio growbox nakon toga sam morao cijelu kuću zračiti.

Tek osušena je imala isti takav miris plus nešto cvjetno a okus je bio po malo voćni a po malo vukao na duhan, kubanske cigare.
Nakon par tjedana u teglama postajao je ludilo. Manje skunka, cvjetnog i duhana a više voća i nečeg tipa cimet. Otvoriti teglu je bilo kao razrezati zreli mango. Sve bi mirisalo i što je duže stajala u teglama mango je postajao dominantniji.
High je bio odličan. marihuana za po cijeli dan i za otići obaviti kupovinu, hodati 10 km s psom, očistiti kuću, oprati suđe, spremiti zeljanicu i onda je pustiti da izgori u rerni jer zabriješ pa zaboraviš da si je tamo stavio. Dobra za druženje jer diže atmosferu. Ponekada bi se desilo da pojedincima poremeti osjećaj za vrijeme.
Mogao sam je pušiti po cijeli dan a ni navečer mi nije smetala da spavam. Nisam je mogao popušiti ili vaporizirati previše. Feeling je uvijek bio dobar, vrlo rijetko paranoje i uvijek kratkotrajne i takve da je dovoljno skrenuti si pažnju na nešto drugo.

Meni je bio jako dobar grass. Volim mango a i ne volim da me ubije kad se napušim pa gledam u jednu točku i svakih par minuta se zbunim jer zaboravim u koju sam točku gledao.