Grow room

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
08.11.2007
5
0
0
41
meni bi trebao savjet, posto se ovdje najvise prica o grow boxovima, a meni bi trebalo puno kvalitetnih savjeta o postavljanju i pocenju gradnje grow rooma...sobe 3 sa 3 m kvadratna, sa jednim prozorom, i neznam otkuda poceti...vidio sam dosta materijala na ovom forumu o nabavki tih stvari, al neznam otkuda poceti, sto kupit prvo itd... a i forum je jebeno dobar i svaka cast svima vama kaj po njemu brijete i odgovarate onima koji malo znaju ili onima koji nista neznaju...svaki savjet ili link je dobrodosao..mozete i neke materijale (text, video i sl) poslat mailom, imam i ja dosta toga, pa moze i razmjena....svima kojima odgovore savjetom, unaprijed hvala!!!!

__LeKiii_
 

bongash

Vutra Veteran
11.12.2006
1.211
78
0
46
www.vutra.org
A ja mislio da je sezona gremlina završila za ovu godinu. :icon_mrgreen:

Najjači su mi ovi šta briju na komercijalu i odma bi na 9 kvadrata uzgajali, srećom, kako dođu tako i nestanu ...
 
08.11.2007
5
0
0
41
nis ja ne brijem na komercijalu, a sta se tice ormara, to mi je nepotrebno, jer ako cu vec nesto raditi, onda cu to raditi kako treba, a za sada prikupljam materijale i samo sam lijepo pitao za savjet...a i sta cu dobiti iz ormara, kilu, dvije, tri, ni toliko...?
a nije da nikad nisam sadio, vec nikad nisam indoor s umjetnim svijetlom i to, vec samo ljeti iza bakine kuce, a indoor i outdoor se uvelike razlikuju...sa ormarom zna svatko raditi, a respect svima koji su pridonijeli ovom sajtu sa hrpom savjeta sta se tice tih boxova, a ja sam bas rekao da mi treba savjet za rasvjetu, ventilaciju i ostalo za sobu te velicine...npr. koje lampe su najbolje, gdje sve postaviti ventilatore, cime obloziti cijelu sobu (folijom ili necim drugim), dali lampe trebaju biti pomicne, pa ih poslije dizati ili sta ja znam..l.ijepo sam rekao da sam nov u indooru, pa me ne trebate svi spustati ko da sve znate, a ja kao nemam pojma...komentar od spalata je sasvim suvisan, ne kuzim...ja sam brijo da je ovo jedini hrvatski sajt gdje ce ti netko stvarno pomoci koliko moze, pa svi ste vi poceli od nula znanja, a ja imam dosta predznanja i iskustva u outdooru, al ovo je nesto drugo...i dali netko zna nesto o hydrponics sadnji...?
ovaj put bih molio prave savjete, a ne ismijavanje i sl.....
 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
831
44
0
34
Sve vec pise brate, stvarno neznam sta vise novo reci da se ne ponavljamo ko papige, zelim ti ugodno citanje i dug boravak na forumu.
animal-smiley-037.gif
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
60
0
39
Weed_Addict je napisao(la):
ovaj put bih molio prave savjete, a ne ismijavanje i sl.....

Pravo znanje dolazi veoma polako uz koristenje ociju, osiju i mozga, a ne usta.

Da si se samo malo potrudio prolistati forum vidio bi da odgovore na sva tvoja pitanja vec imas. Koristi search opciju za specificne detalje.

Nemoj se ljutit prika, al da svaki od 3500 clanova uleti kao da je s marsa pao ovaj forum bi bio zivi kaos i malo bi bilo fanatika koji mogu pratit i odgovarat na stotine pitanja dnevno.

Dobrodoso!
 

balcan_smoke

Vutra Veteran
01.03.2006
1.836
493
108
Weed_Addict je napisao(la):
nis ja ne brijem na komercijalu, a sta se tice ormara, to mi je nepotrebno, jer ako cu vec nesto raditi, onda cu to raditi kako treba, a za sada prikupljam materijale i samo sam lijepo pitao za savjet...a i sta cu dobiti iz ormara, kilu, dvije, tri, ni toliko...?

..sasvim suvisan, ne kuzim...ja sam brijo da je ovo jedini hrvatski sajt

prvo sajt je balkanski
drugo nećeš ni blizu kile da izvučeš iz ormara
a šta će ti kila ako nisi komercijalista?
i to bacanje kila na sve stane može samo da bude
loš primjer za sajt i naravno za tebe
(pandurima koji prate smiju se brci :)
jel znaš ti koji je kvalitet i šta je kilo indoor sansimilije?
znamo da ne možemo otjerati sve komercijaliste
ali ne tražite da vam mi budemo vodiči da bi vi profitirali
svako od nas može da profitira ali nam to nije smisao života nismo dileri !
čak nam ni najbliži neznaju za boxove
nego izmišljaš priče odakle ti (ono karam stujardesu koja leti za dam)
ali si već napredan
neznaš šta je HPS (dobro saćeš da googlaš) a raspituješ se za hydroponic
izvini što nisi dobio odgovore
tuži nas
 

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
947
1.561
163
Mislim da bi vise trebali podupirat pokusaj nastajanja indoor domace kvalitete nego kupovat od ulicnih dilera i na taj nacin poticat narko kriminal u drzavi, uz narko kriminal su usko vezani jos 100tine kriminala da ne nabrajam...

zato ako mislis da mozes izvuc 10 kg u ormaru dobro doso na forum i otvori dnevnik pa se mozes i slikat da vidimo kako ti napreduje rado cemo ti pomoc. Kazes da si vidio vec na forumu sto i gdje kupit : D onda ti je manje vise sve jasno ili ?
 
08.11.2007
5
0
0
41
znam i sam da sam se zaletio s pitanjima, al ZA ONE KOJI NISU CITALI OTPOCETKA ko je uopce spominjao da cu ja uzgojit kilu u ormaru, bas naprotiv, ja sam govorio da si pripremam grow-room a ne box cisto iz tog razloga, jel sta ce mi jedna, dvje, tri..????
zato sam napomenuo ormar, da istaknem, da sta cu s njime uopce dobit, kad jedva da i kilu mozes iz njega izvuci......
svejedno hvala svima, forum je mrtvo dobar i ima hrpa savjeta koji se mogu potrazit !
pozz
 

Bezze_Sa

Cannabis aktivista
Vutra Veteran
16.06.2006
1.581
327
108
Bosnia
Weed_Addict je napisao(la):
a i sta cu dobiti iz ormara, kilu, dvije, tri, ni toliko...?
Jes' ako ti u taj ormar moze stati 15-20 biljaka!!!!
Weed_Addict je napisao(la):
sa ormarom zna svatko raditi,
Mislim da je obrnuto, da outdoor skoro svako moze "raditi" dok sa ormarima i indoor nije tako!
Weed_Addict je napisao(la):
a respect svima koji su pridonijeli ovom sajtu sa hrpom savjeta sta se tice tih boxova, a ja sam bas rekao da mi treba savjet za rasvjetu, ventilaciju i ostalo za sobu te velicine...npr. koje lampe su najbolje, gdje sve postaviti ventilatore, cime obloziti cijelu sobu (folijom ili necim drugim), dali lampe trebaju biti pomicne, pa ih poslije dizati ili sta ja znam..l.ijepo sam rekao da sam nov u indooru, pa me ne trebate svi spustati ko da sve znate, a ja kao nemam pojma...
Sve to što nabrajaš ima na forumu xxx puta i objašnjeno i sve, neke korisnike jednostavno iritira što se jedno te isto pitanje ponavlja u skoro svakoj temi!!! To je problem. Još sad kad bi postavio pitanje, kako da prepoznaš muško ili žensko.... to bi baš "vrhunac" bio :)
Weed_Addict je napisao(la):
ja sam brijo da je ovo jedini hrvatski sajt gdje ce ti netko stvarno pomoci koliko moze,
Pogrešno se briješ, gdje si vidio da je ovo "jedini hrvatski sajt"????? i po čemu si zaključio da je hrvatski??? Ovdje ima raje iz svih republika EX-YU, isto tako vlasnici ovog sajta nisu iz CRO!!! A što se tiče pomoći, vjerujem da svi odgovori na tvoja pitanja imaju na forumu, samo što je mnogima mrsko da potraže ili da pročitaju malo forum i teme...
začudio bi se koliko bi odgovora našao na pitanja koja si mislio da nikad nećeš ni postaviti!!!!....a štoooo? zato što nisi ni jednom kliknuo na "search"....!!! eh u tome je problem... ovdje će ti svako pomoći, al' ako misliš da ti neko sve odradi (tekstualno) od spajanja žica itd do nabavke sjemena i zasađivanja - grdno se varaš
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.