mislim n0p da se znamo

pa ovako, taj box ti može biti samo za poćetak, osim ako nećeš baš nešto prilagođeno sijat unutra, i jebeno dobro proučit obrezivanje, jer velićina kučišta je 50cm i to kad izbaciš sve iznutra, i box za čitače i napajanje
zašto toliko ventilatora naprijed i nazad??? dosta ti je napraviti cool tube od 2 venta kraj sijalice, pošto sijalica grije ventilatori toplinu raspršuju, nabaviš za 90-ak kn i manje u
www.zola.hr digitalni termometar kojeg vani ugradiš kučišta i nonstip ri u desetinku pokazuje (radi i na priloženu bateriju, tako da napajanje nije potrebno)
staviš 1 ventilator da upuhuje i na drugi kraj jedan na ispuhuje i njih pališ na prekidać, kojega također staviš vani kučišta (kao ja šta imam na normalni komp) i kad vidiš da temperatura raste preko neke optimalne norme onda ih pališ, i preporučujem da usis bude ispred, a auspuh iza, i napravi neki filter bar da malo ublažuje, u početku neče toliko mirisat, ali kasnije ...
staviš neku spužvu bar ita i 2-venta da guraju kroz nju, to malo ublažava miris i postupno ga otpušta,
webcam unutra - nisam baš siguran, trebalo bi neku širokokutnu napravit, i onda da snima na veliki hdd pa da sve to ubrzaš i staviš na youtube, to bi bilo perverzno
i to ti je to, naravno dobro sve to zamaskiraj izvana, jer i najgluplji lik bi skužio da je neko sranje, 2 boxa skupa i još 3 komp pravi
i još jednom napominjem, problem najveći će kasnije biti visina svega toga, jer će doći do lampe pa će se spaliti!!!
zato nakon što sve to posadiš u boxu počimaj tražit mjesto za outdoor, jer komplicirano će to bit sve zadržat unutra, pošto neke sorte rastu i preko 2,5m, a jedino možda se nekako možeš "spasit", tj produžit boravljenje unutar boxa je s naručbom dobrog indoor sjemenja niskog rasta, i dobro obrezivat odma u startu
ako sam gdje pogriješio ispravite me
pozz