Growing u stolu! :)

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
19.02.2012
6
0
0
29
Evo ja imam takav stol za kompjuter da u desnom kutu ima kao ormaric za kompjuter.
Nesto tipa ovo: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting samo bez ovog za tastaturu i kao ovih polica, znaci jedna cijelina.

Odma sam smislia kako da to iskoristim da se ne mucim sa izgradnjom boxa i onda ga micem vamo tamo a ovako ne trosim prostor :D

1)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Naprjed ima vrata i sve je na dohvat ruke i potpuno pristupacno.

2)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Kako ima malo lufta slobodno se moze provuci produzni kabel koji sam na vrh zaljepio duplofanom, za one koji ne znaju duplofan je ljepljiva traka ali sa obe strane (Kvalitetno i skupo :D )

3)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Znaci ovo plavo prikazuje rupu dijametra oko 7 centimetara za zice od monitora tastature i misa koja je kao stvorena za ventilator od 12 V (onaj za hladenje kompa) , zelena prikazuje dvije opcije di da se izbusi rupa za reflektor

4)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Evo tako je to izgledalo u mene.Znaci ovo sivo je folija kojom sam sve cetiri strane pokrio, crvena je kako sam postavio reflektor i dimenzije ormarica su priblizno 1x1 metar i 35 centi u sirinu.

5)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Evo ovakav sam reflektor stavia, odlican je jer nije sirok i skratia je 1 metar dubine za samo 10ak centi, znaci od poda reflektor 90 centi.Zice sam samo smotao i duplofanom iz za vrh ormarica zaljepio.

6)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Ovakav sam ventilator stavia na rupu za zice...

Eto nadam se da sam vam dao nekakve kreativne ideje...
Nemojte molim vas pljuvatjer ovo ipak nije profi growing nego ovako iz fore :D
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.088
634
138
34
što je sa upuhom zraka, koju rasvjetu koristiš, u taj prostor zanima me koliko ti stane biljaka? tj kakve imaš tegle?
nije da kukam, ali ne čini mi se da imaš sve bitne faktore riješene za početak growa... 2 stvari su mi upale u oko, ovaj reflektor koji grije kao lud a ne radi posao u hortikulturi, i samo jedan ventilator koji odvodi zrak iz boxa?
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Urednik
Grow Support
11.02.2008
3.414
11.374
478
51
Zbrkulja
vutra.org
Koliko sam skontao ovo je samo prijedlog odnosno covjekova ideja...Odnosno nema on taj stol napravljen uopce nego tako planira praviti ili predlaze nekome da napravi jel...Ideja nije losa ali ugrubo predstavljena sa dosta nedostataka ali ne bih u detalje htjedoh samo odgovoriti poweru i sidu.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.929
44.097
3.198
Bekaa Valley
Koliko sam ja skontao, tacke pod 4, 5 i 6 su pisane u proslom vremenu, trebalo bi da je to gotovo, a i sam je odgovorio;"Nema problema samo da nabavim za slikat nesta...Fotoapart mi stucen :D " ;)