HID/HPS GSC, KML, BK, LK - 250W MH/600W HPS *Stipe*

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
THE END

106 dana ukupno
81 na 12/12
U prosjeku nekih 65 dana cvjetanja +-5 dana :) odokativno



Gotov grow. Budovi nasjeckani i jos uvijek na susenju. Mali LK je prvi skinut i pretvoren u ulje zajedno sa popcronima i malim budovima svih biljaka.
Jako razlicite sorte u svim pogledima.

LK je bio dosta slabasan kroz cijeli grow, mislim na slabe i tanke grane... a i opcenito je cendrava sorta. Prvi je poceo cvjetat. Oba LK su foxtail feno kompletan grow. Miris je tipican za lemon sorte, dosta slican lemon skunku ali ipak malo sladji limun miris. Takodjer banane na sve strane od polovice cvjetanja pa do kraja. Biljka koja vas iznervira svakih tjedan dana :D

BK je najmanja biljka sa najtvrdjim budovima. Kroz cijeli grow bez mirisa. Sad se pocinje osjecati neki blagi zemljasto spicy miris.
Takodjer najcvrsca i najjednostavnija za uzgoj kroz cijeli grow. Ne treba joj puno hrane iako se ne zali puno na visak. Sve u svemu jako zahvalna i kompaktna sorta. Preporuka za mini stealth boxeve posto joj je internodalni razmak jako mali i biljka skoro pa nema miris.

GSC je cudnovata biljka. Ne zahtjeva previse paznje ni hrane. Jako cvrsta biljka sa tvrdim budovima i predivnim mirsom skoro kroz cijelo cvjetanje. Strech/internodalni razmak na pocetku cvjetanja je abnormalan i multitopiranje ili lst je obavezan. Dosta slabo se grana pa ako se zeli popunit malo vise, treba vise trenirati. Najvisa biljka od svih. Sa potom je imala oko 180cm.
Sve u svemu, dosta interesantna sorta u svakom pogledu, da sad ne tipkam.

KML je bila super. Miris intenzivan i opor. Nemam sto puno rec o toj sorti. Sve je na mjestu i bez previse cendranja kroz grow.

Sve u svemu interesantan i aktivan grow posto su razlicite pa razlicito i jedu i piju i rastu...i sve.
Eto. Nemam pojma sto bi jos dodao. Pitajte ako vas nesto zanima.
________

LK
LK1.jpg lk2.jpg lk3.jpg lk4.jpg

BK
bk1.jpg bk2.jpg

GSC
gsc1.jpg gsc2.jpg gsc3.jpg

KML
kml.jpg kml2.jpg

SVE
su.JPG