HID/HPS GSC, KML, BK, LK - 250W MH/600W HPS *Stipe*

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

truare

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.09.2015
968
3.828
163
hehe :) Ja sam ipak mišljenja da je ovaj grow odrađen odlično pošto se čovjek ipak prvi put susreo sa AN gnojivima s kojima ako ne znaš šta radiš vrlo lako grow ode u krivom smjeru. Uzimajući u obzir različite strainove koji imaju različite prinose, te što se obično pred kraj growa malo i uljeniš :D nema se šta drugo reć, nego svaka čast na više nego uspješnom growu.
Držim fige da će i rad biti zadovoljavajući.. na kraju krajeva, ako se prvi put uzgaja određeni strain potrebno ga je ponekad više puta uzgojiti da se dobije onaj rad koji nekom odgovara i za to je potrebno iskustvo sa samim strainom, ne iskustvo u samom uzgoju.
Može netko bit samo takav majstor svog zanata, ali ako se prvi put susretne sa nekim strojem/uređajem najprije treba naučiti princip rada istog da ga uspije održavati/popraviti u promptnom vremenu. ;)
 

mr.Smooke_Allot

Priča bez ljubavi je kao biftek bez začina
Poznanik Foruma
17.06.2017
1.322
12.272
358
tamo di je Bog reko laku noć
Odlican dnevnik od pocetka do kraja. A cvjece jos bolje:drull::drull::drull: :respect:Cekao sam da ces detaljnije pisati o AN gnojivima koje si koristio. Jesi dodavao pune doze koje su preporucene ili si kombinirao kad bi im nesto zafalilio? Vidim da nisi A i B dodavao zajedno. Ja sad s njihovim Grow, Bloom, i Micro kombiniram da ne dobe previse fosfora dok im jos ne treba toliko pa izostavljam bloom. A pise da se treba koristit sva 3 u svim fazama. Mislis li da bi to moglo smetati kasnije u fazi cvjetanja?
 

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
ja sam ta gnojiva dobio i kolko se sjecam falile su mi 2 osnovne komponente pa sam kemijao kako znam znao da nekako nadoknadim. malo vise ove i malo manje one komponente, pa kapnes malo plantelle pa malo yare pa malo hesija. u jednom trenutku sam imo digitron upaljen i racunao postotke NPK svega da znam cega dodat vise ili manje da pogodim priblizan npk.
eto, tako da me ne pitaj za AN jer nemam pojma :D znam samo da imaju vise vrsta onih paketa i da bi morao koristiti sve komponente kako kazu, ovisno o tome koji si set odabrao. boostere i te aditive imas po zelji za odabrat ovaj ili onaj. kako god, koristi sve kako oni kazu i bit ce sve ok, inace ces morat racunat i nadat se najboljem :D
 
13.02.2017
24
13
3
"Gotov grow. Budovi nasjeckani i jos uvijek na susenju. Mali LK je prvi skinut i pretvoren u ulje zajedno sa popcronima i malim budovima svih biljaka.
Jako razlicite sorte u svim pogledima."

pregledao sam cijeli grow, svaka cast....jel mi mozes proslijedit koji postupkom ulje radis,
unprijed hvala
 

Sensi Star

Organic grower :)
Prijatelj Foruma
26.07.2016
1.787
5.412
258
Tamo iza ugla
Nije Stipe doktor. Od kuda ti to?:D Radi isto kao i svi drugi. Nema tu neke ekstra nauke. Vazno je da napravis dobru dekarboksilaciju i da ne ostane nista od otapala. Pripazi i da ti temperatura ulja prilikom dekrboksilacije ne prijedje 145 stupnjeva da ne spalis THC kanabidoide.