Guava Jelly - White Label

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

POsram

Aktivan Član
08.08.2023
201
442
63
Večeras sam odlučio da napravim jednu fotku koja me je inspirirala da napišem nešto više o ovoj sorti koju sam nedavno pokosio.
Prijatno sam iznenađen količinom koja je premašila 150g iako sam očekivao dosta manje nakon raznih komentara. 56 dana na 12/12 otekli budovi, sjajni, trihomi beli i po neki amber. Nisam ljubitelj prezrevanja cvjeta. Lumatek 200pro je bio veoma blizu vrhova i pokazalo se kao dobra stvar.

Najljepše kod ove sorte mi je svakako oblik hedova uz same vrhove koji su široki u osnovi a ka vrhu spicasti poput obrnutog srca.

Uglavnom, juče i danas sam mrvio i dimio.
Nakon same žetve nije se mnogo šta primjećivalo osim gomile kiselog mirisa koji je prevladavao. Nakon nekoliko dana u kartonskim kutijama i teglama počeli su da se raspoznaju mirisi malo jasnije i da se pojavljuje ona slatka cookie aroma sa kojekakvim voćem i mintom na završetku.

Dim je veoma lagan, ukus je dosta začinjen sa slatkim na kraju. Rad je čisti cerebralni, vuče na razgovor ideje i na smeh, indica se osjeća sasvim dovoljno malo na očima i u telu, couchlock postoji vjerovatno ali samo ako se popuši više. Sa Indicama ranije sam na par cimova bio kao obmotana mumija. Ovde to nije slučaj nikako :)
I da... Baš idealna za zaboravljanje šta ste htjeli reći :)
Odlična Anti stress sorta. Nije za telesne bolove i slično.
Evo ga i do sada najljepši primjerak hedovine. IMG_20231027_004732.jpg