Gubljenje tezine nakon branja

Hesi Original Sjemenke Hempatia Led Lampe
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.158
8.982
258
Harare
shitexpress.com
ja od Purple ryder auto izvuko 460 gr mokrog i oko 145 gr suvog, a tamo piše:
  • Yield: up to 60 gr.... tako da, nisu se nešto izreklamirali :)
Isto i kod Chemdawga od Bulk Seedsa, ja sam baš bio upratio da prošli urod osušim pod malo oštrijim uvjetima:
10 dana u black roomu, 35% vlage, još sam svaki dan vadio šator, pa pustim mašinu onu što kupi vlagu, da sve izvuče iz sobe na jedno 2h, provjerm onda ponovo vlagu, koja padne i do 25-35% i opet vratim box unutra, i tako 10 dana zaredom..
Curing sam radio po istoj methodi, u špajzu 35-45% vlage, a temperatura 20-24 negdje oko 2 nedelje sa boveda 62 packovima, na kraju sam od npr chemdawga (mokro bili oko 600g) negdje oko skoro 100g dobre (popcorn budove ne računam, njih je bilo 30-40g suhih, ali to ne pušim, to dijelim rodbini/društvu), stvarno extra osušene i izjkurane gandže izvukao, i meni je dovoljno bilo.. ma high class kvalitet.. skoro nikakve razlike nema između mog osušenog i izkjuranog shita i između npr ovih cbd sorti što sam kupovo po švicarskoj, znači isti kvalitet bude nakon sušenja..

P.S
Najbitnije je da ne sušite pomoću tamo silnih ventilatora, to samo pretvori vutru na kraju u barut, hedovi se mrve čim ih dirneš i meni to npr nikako nije good... ventilacija da, ali ne u tom cilju da ventilatori udaraju non stop u biljku na najvišoj snazi... ono skroz malo da pirla iz ćoška, nikav bed, ali da direktno udara po biljci, to se meni lično ne sviđa, vutra nakon toga ispadne puno smeđija, pistili se osuše, headbud na kraju izgleda ko čarapa od beskućnika..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: NewPlayer