Halucinogeni smak

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
3.186
21.085
1.098
35
คภ๔г๏๓є๔ค
sto uce pa uce sve svakom vidu postojanja se uci svaka boja svaki osjecaj i podrazaj je informacija koju duh pamti i tako napreduje kad se memorija napuni ide upgrade :D a sto se tice samouboica i negativnih ne ispunjenih zivota kod sampubojstava kojim prekidas karmicki put sam sebi radas se sljedeci zivot i odzivis onoliko koliko si si skratio prosli zato i postoje djeca koja umiru i mladi ljudi tibetanci i neke religije vjeruju u to na ovaj nacin a sta se tice neispunenog zivota ponavljas razred a kod zla i negativnog zivota nakupljas losu karmu pa u jednom trenu budes unazađen za nekoliko zivota kao kaznu ....
 

1310

Aktivan Član
Banovan
14.04.2014
3.800
15.242
398
nemam ništa protiv reinkarnacije, za ljude ima smisla, al za ostala biča, malo je falično, nema slobodne volje kod mrava,roja opčenito, nagoni su jedina vodilja, osim onih par vrsta što je čovjek pripitomio još od davnina. čudno da ni jednu drugu životinju nije poslje toga pripitomio. tih par vrsta, sklone su korupciji, ne grizu ruku koja ih hrani.
nema škole za životinje, što bi jedna vinska mušica naučila u svom kratkom vjeku postojanja, nagoni je vode hrani i opstanku vrste. duša praktično znanje ne prenosi u sljedeče živote, svaki put kad se rodimo ponovno se treba opeči da bi spoznali vatru.
metalnog poznajem, par godina je tu muljao sa godinama starosti, načitali smo se pametnih komentara i šteta što ih nema više i mi smo se upoznali, hoču reči da mi provociranje nije namjera nego zaista pitanje za kojeg nisam našao zadovoljavajuči odgovor. puno je to vrsta , nastajanje i nestajanje životinjskih vrsta prije je prirodni zakon a garancije za proživjeti ljudski vjek nema. i bebe umiru. što bi to bilo zbog drugih, roditelja recimo, kakvog smisla ima rađati desetak djece a pola ih otpadne zbog gladi.
da ne mješam ljudsku vrstu s ostalim životinjama, izgleda mi da sve što se ima naučiti učimo u ljudskm obliku, sve ostalo je hranidbeni lanac
 

Weedlover28

Aktivan Član
03.06.2014
126
956
93
Iboga moze uzrokovati izravnu smrt ako se uzima nepravilno i u vecoj kolicini nego sto je predvidjena za konzumenta..Relativno je neistrazena za razliku od ayahuasce recimo.
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
boga moze uzrokovati izravnu smrt ako se uzima nepravilno i u vecoj kolicini nego sto je predvidjena za konzumenta..Relativno je neistrazena
Ja sam Ibogain uzeo u prahu(znaci preraden u labosu)2000 godine,a cisti korijen od Iboge sam uzeo jos dva puta 2003,2004 godine.Vec tada je u Americi bila osnovana klinika za ljecenje Ibogainom,a u Sloveniji je 10,12 godina postoje labosi i strucnjaci koji se time bave.Samani mora da znaju sta je Iboga..
I da...uzeo bi korijen Iboge kad god bi mogao u kolicini od 0,25 gr dok je optimalna doza za covijeka 1 gram na 50 kg tezine..
izravnu smrt je izazvala kod osoba koji su bolovali od srca..
 

Immortal Bitch

Aktivan Član
15.04.2018
159
534
93
Ja sam primo ibogu kad sam se iso skidat i skinio se :D.iso kod nekog madara.5 dana smo imali sesije,tepelapatski smo pricali.Brisali sve pod drugih energija,nisam smio jest,na kraju sm ose morali prat u nekmom bazenu da sve energiej saperemo,onda mi je dao ibogu i onda sam oso u k..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

Immortal Bitch

Aktivan Član
15.04.2018
159
534
93
Da jesam,osjeco sam se ko dijete,al nisu od iboge meni krenula sranjaa da izvines,ja sam odmalena prozivio sokove koje su me shebali zato i je sam sick and twisted,a iboga,a sta rec,probo si je znas kakva je.DOslovno ko da ucis opet hodat i gledat,to je fkt up i ne bi to preporucio svakom ukoliko mu zaista nije potrebno.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri