Hash pomocu vode

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.180
138
0
35
Evo bila neka raspravana shoutu o radjenju hasha, thcu koji ostane u biljci i tim stvarima..

Dosad sam vise puta (desetak) radio hash pomocu ove metode; da ne objasnjavam,e vo filmic s jubitoa:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8kbCtKE2Ghk

E sad bilo je pitanje jel ostaje kaj u zelenom, ja odgovorno tvrdim da da. Naime ostaje onaj thc kaj je bio u zelenom (kao kad radis water curing), ALI NE OSTAJU TRIHOMI U BILJCI!!!!
Kod water curinga ostaju i trihomi, jer se koriste razlicite temperature vode. Koristenjem ove metode voda mora bit niske temperature.. A i mjesa se voda sto kod water curinga nije slucaj.

E sad, jel popusim ono sto ostane?
Naravno da ne, jer to radim od granja i lisca.. Koji se NE PUSE (bar ja ne), ali da ne bacim, onda radje jos malo hasha dobim od toga, koji mogu popusit (za razliku od ovog smeca sto ostane).

E sad vol. 2.. Zasto ne radit hash od vrhova, pa onda imat hash i vrhove?
Zato sto kad iz vrhova maknes trihome, makar i osto THC unutra (u zelenome) , oni ce pucat gro slabije, jer VISE NEMA TRIHOMA KOJI SU BOGATI THC-om.

Vise volim pusit dobru vuvu neg dobar hash.. Ak neko vise voli hash onda nek radi hash od vrhovca, a i kasnije ce ih moc popusit, al ce bit vise od 50% slabiji (odokativna metoda).

Eto.

Ak se neko ne slaze il ima kaj dodat...
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.180
138
0
35
Onda si ti Yami covjek za radit hash od vrhova. :D
Ajd bas ak napravis to ostavi vrhove poslje pa ih popusi i reci jel pucaju uopce.
 

Yami_Raziel

Aktivan Član
18.01.2007
628
155
63
ak budem probavo to bit ce oko 3 mjeseca kad budem kod frenda solo...
a neam ih bas od ceg radit zato kaj uvjek kupujem...a kad kupujem kupujem hashish jer mi je puno bolji...mogo bi 5g neke skenjare bolesne uzet pa probat^^
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.180
138
0
35
Pa probaj kompa znas barem onda da ces jeeeben hash imat..
A za vrhove - kaj ce ti ak imas od njih hash. I sve 5
 
18.10.2008
45
0
0
40
moze li mi neko objasnit ovu sliku sa videapresuo je vodu sa kristalima u teglu ,zatim sacekao 2 sata onda pomocu malog crijeva izvukao vodu iz tegle ,pripremio posudu i wax paper,zatim se pojavljuje ova slika kako se nesto sipa u teglu a ni rijeci o tome u textu koji pise poslje slika...
 

BlekFog

Aktivan Član
27.03.2009
142
0
0
37
Danas sam otvorio box i ugledah hebenog mudonju, stvar nebi bila toliko losa da mi to nije jedina biljka u cvjetanje pa san od nje odlucio napraviti hash (od lisca) iako znan da nece biti ni priblizno dobar kao kad bih radio od zenke ili od vrvina ali moran probat jer je ovo pravo vrijeme za experiment pa me zanima dal lisce trebam osusiti pa tek onda pokusati nesto napraviti ili da kad ga pocupan odmah ga ubacim sa vodom i ledom pa sve izmiksam??