Hercegovina groww...... : )

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
44
0
45
:rofl:

Koje seljačine od nezavisnih novina ,auuuuuu ne znaju ni gramatiku kako bi novinari trebali znati a kamoli da o botanici pišu :icon_lol:.

A ovi dileri jao majko mila pa gledaj ovo:
nezavisne novine
I valjda zato što, sudeći prema nalazima botaničara, ne treba puno posla, a zarada može biti milionska, uzgajivači ovih biljaka u istočnoj Hercegovini su se odlučili upravo za sadnju ove, inače jednogodišnje zeljaste biljke, o kojoj su, izgleda, naučili dosta toga, a između ostalog i to da je ovo dvodomna biljka, odnosno da postoje ženski i muški izdanci, koji su na lokalitetu Krnjin kamen već bili počupani i ostavljeni pored plantaže da se suše, dok su ženski tek čekali berbu.
Ostavilli muške sastrane da se suše pa koji će im k****c baš me zanima a i vi skeptični koji ne vjerujete davam prodaju razno ***** malo razmislite.Na kraju bi uzeli sve i muške osušene i poskidali grane s cvjetovima istnili na manje komade i onda sa onom lišćurinom od muških sve smješali da dobiju na količini ,a kvaliteta im je sigurno odlična kako kaže Goran Zubac glupson i neznalica na kvadrat,pa gdje je on vidio da se u kršu na tako nepristupačnom terenu bez zaljevanja na ovoj suši može uzgojiti izuzetnu kvalitetu .
nezavisne novine

Osim toga, na preko 500 metara kvadratnih, ova marihuana je, u stvari, više ličila na drveće, negoli na zeljaste biljke, a i sam načelnik Centra javne bezbjednosti Goran Zubac je potvrdio da se radi o drogi izuzetnog kvaliteta.
Istina da su narasle ali to je zato štu su sativa i rastu u visinu ,i lažu da je najveća sativa od 6 m može biti i 10 m kakve gaje u Italiji ili su bar naked gajili ne znam kakav im je sad zakon i šta radi njihova industrija nemam pojma ali evo jebenim idiotima opranog mozga neka se uvjere :
THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE
by Mel Frank and Ed Rosenthal Typed by Ben Dawson Revised 1992
1.4 Cannabis: Species or Varieties
...The subsequent variations in Cannabis are striking. In Italy, where hemp fibre supports a major textile and paper industry, some fibre varieties grow 35 feet (35 ft = 10.7 m) in a single season. Other Italian varieties may reach only five or six feet in height, but have slender, straight stems that yield a fibre of very fine quality. In Southeast Asia, some marijuana plants grow only four feet or less, yet these are densely foliated and heavy with resin. Other varieties of marijuana grow 15 to 20 feet (20 ft = 6.1 m) in a season and yield over a pound of grass per plant....
Dakle neke verijacije Cannabis sative uzgajane prvenstveno radi vlakna rastu i do 10.7 metara u jednoj sezoni .

Zanima me da li ovi majmuni uopće znaju da se kanabis inače jednogodišnja biljka u dobrim uvjetima može više puta okrenuti iz cvjetanja u vegetaciju i tako nekoliko godina čak u unutrašnjem uzgoju može narasti i 5 i više metara ,samo ako neko ima dovoljan prostor i para da baca na struju koja bi bila potrebna da pokreće par 1000 w za svjetlo.

Ovo je stvarno sramota od novina i ako iko od njih ovo čita znate šta P vam materina svima dabogda obolili svi glaukoma i oči vam prsnule od pritiska mamu vam pokvarenu dezinformatorsku.

A najsmješnije mi je ovo kako se pitaju zašto nisu sačekali krivce pa ih pohapsili.Pa vrlo jednostavno ,krivci su posijali sve je naraslo i onda murija koja kao ne znas za to i s njima ne radi u talu ,me gdje bi oni to oni su svi pošteni i sveti policajci,to požanje kad dođe vrijeme u biti ko zna je li i zrela dovoljno i koja je sorta Sative i valjali uopće, pa će još pomješati sve sa muškom koju ovi da je nisu namjeravali kasnije mješat sa ženskom da dobiju na masi davno bi je uništili ta nisu ludi da im i to prišiju ,ali s obzirom da se siguran se radi o organiziranoj akciji mafije i murije da uzgoje štop veću količinu krndže i okrenu golemu lovu oni su sve ostavii da se suši i muška i ženska pa će onda fino da podijele dobit.Naravno sve su dali ovim idiotima iz nezvisnih novina da naprave priču i narodu zamažu oči kako oni rade protiv droge da im djeca ne budu "narkomani kojih se oni stide " kako kaže Dr.Sorajić za nezavisne novine.
Sve skupa prokleta mafija i prevaranti što se mene tiče ,i ono će najvjerojatnije završiti na tržištu,zašto ih ovi iz nezavisnioh novina nisu pitali " a gdje ćete uništiti te sve biljke koje ste našli i da li će te to uopće uraditi.",ma da uništiće oni to u plućima gomile naivnih papaka koji puše karinu,a bogami uništit će im i jadni džeparac koji imaju.


Većina naših sagovornika kaže da od policije očekuje objašnjenje o tome da li je i čija zemlja na kojoj su plantaže. Kažu da je nemoguće da je u Krnjinom kamenu uspješno bujala marihuana u vrtači od koje je do prvih kuća jedva kilometar, a u blizini je takođe i bunar s vodom, a da sve vrijeme mještani nisu nikoga vidjeli da tu dolazi i da se nisu zapitali kakva je to biljka.
Ma da oni su iz tog nekog bunara zaljevali 1700 na 500 m^2 ,da nisu možda sistem kap po kap primjenjivali ili su nosili u kantama svakoj biljc isvaki dan barem 2 l vode ,jer je suša ove godine bila ,možda im je čak i više trebalo,i gore su već posrali da marihuana ne zahtjeva mnogo vode ,pa sad nije mnogo ali brate u kršu crvenici najvjerojatnije ,treba vode više nego negdje u ravnici u blizini rjeke,gdje je sve na vodi jebiga.

Pročitaj samop one gluposti pod Toksična dejstva marihuane počinje priča sa heroinom i da bi na kraju s tim i završila kao kad se puši puno marihuane završi se na heroinu ,mršššššššš u PMaterinu đubrad novinarska .

Samo najgori dio iz toga o toksičnosti :
Međutim, pored takozvanog "high osjećaja" koji mijenja stanje svijesti nekoliko sata iza pušenja, kada se uživalac nalazi u blago euforičnom stanju, u kome se osjetljivost na zvukove, slike i dodir pojačava, ovo "akutno pijanstvo" zna da bude mučno i teško. Osim što se fizički primijeti kod uživalaca (najviše po crvenim očima), oni često završavaju i u Službi hitne medicinske pomoći, dok hronično uzimanje izaziva zavisnost i to, kako kažu stručnjaci, vrlo brzo, za jedan do tri mjeseca.
"..često završavaju u hitnoj pomoći" u Buaaaaaaahahhahhaa .Ništa više na ovo.

Pa šta puše oni vutru ili ..mora da je neki zajeb od vutre ili možda štamparski zajeb ,pa ovo nije moguće šta valjaju.:icon_lol:
 
29.08.2007
27
1
0
67
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ovdje sam jako kratko,ali uvijek se oduševim na tvoje postove...
Imaš inspiracije i još fino poklopiš sve sa gramatički točnim rječnikom:rofl:
svaka ti čast:sun2:

Ja sam uspio ono sve sranje čak i pročitati,ali nisam znao dal da plačem ili da se smijem:eek:hno:
Nek se svi pokočili od dezinformacija i dobili vodu u koljenu:vb_whip:

I onaj najdraži dio..ovisnost za 1-3 mjeseca...TKO JE TU LUD????
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
44
0
45
Ima jedna emisija na BHT1 ko može pratit Be-Ha-Te Bebe se zove ja mislim ne znm točno kako se piše .I postavljaju djwci od 3 -6 godina po dječijim vrtićima pitanja kao :" Čemu služi padobran?" i sl. I djete kaže ,"kad eksplodira avion da ljudi mogu skočiti vani" :),e da su tu malu djecu o vutri pitali bolju bi priču složili ,nego ovi novinari ,više bi smisla imalo.
U stvari djete je bilo upravu ima to ali kod vojnih aviona jebga kad je u opasnosti da će puknut izbaci pilt se izbaci vani i super mu :) samo neće da to ugrade u putničke avione ,bolje da putnik eksplodira nego da svi iskoče s padobranima vani pa onda može neko i preživit ko zna i preskupo je to za napravit a da je borbeni napravili bi mu farmu pilića na avionu tanka se u zraku i kurve im dovode i da može letit 3 dana dok oni roštiljaju :icon_lol:.

Tako je i s vutrom kad je za lijeka onda seru otrov ne valja to,a kad je ratne potrebe ima da sadiš ko kupus da se prave uniforme i ostala govna,kape ,čudesa razna ,jedra i pizdarije padobrani i sl.,pendreci od konopljine plastike sa olovnim umetcima da bolje čaše po leđima.

Nek se svi pokočili od dezinformacija i dobili vodu u koljenu:vb_whip:
:rofl: I onda neka pucaju čoke(čvoke) jedni drugima u koljenima dok im ne prsnu da se otkoče.