Hey Everybody My Name Is...

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

Nameless_One

Aktivan Član
07.09.2008
53
1
8
38
POZDRAV SVIMA!!!
Evo rekoh da se predstavim malo.
Ja sam The One And Only Nameless_One. Iz istochne Srbije sam. Imam 25 'dina. Vutru volim ali eto tako se valjda kockice namestale da je nikad nisam pusio u nekim ogromnim kolicinama( petljanje sa ortakom ortaka ortaka i njegovim dilerom mi je uvek bilo bljak, jer su me uvek zavrtali . kad sam prvi put na digitalnoj vagi video koliko je tri rgama vutre ili popularno nazvano kod nas "KET" nisam verovao .Meni su prodavali uvek mnogo manje od pravih 3 g. Nego, letos sam sa finim drustvancetom bio na letovanju na jednom jezeru. Pusila se trava of course. I to je bila najgora mogutja krdza koju smo ogli da pushimo. zamislite, paket a u njemu 1 i slovima 1 head i to omalen i listje ffs.Ortak koji je to kupio kupovao po mraku (LOL) a mi sami u divljini 10 dana otcepljeni od civilizacije sa bullshit ketom vutre. TADA SE DESILO PROSVETLJENJE>>>>>>>> TANANNANANA: resio sam da pocnem sam da uzgajam vutru i da vishe nikad ne pusim krdzu krdzavicu dilersku domatjicu. Proslo je leto ,stvorila se neka kintica ( prikupio malo semenki od vutre koja mi se dopala letos) , resih da zapochnem , pa izgooglah forum i tako je krenula moja grow pricica. Znam da sam na pochetku svih pochetaka ali sam pod snaznim utiskom necijeg pptpisa koji je zapravo citat nekok baje a glasi : Marijuana isn't addictive but growing it is!!!
Tako mogu vam retji da sam se za ovih 20 tak dana navukao koliko na forum toliko i na brigu o malenim (nadam se) curicama.Toliko o meni. VIDIMO SE U POSTOVIMA...POZ:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
 

Nameless_One

Aktivan Član
07.09.2008
53
1
8
38
Ma on je samo gomila kostane mase , lako tju sa njim...
Vishe me brine Ignus :flamed::flamed::flamed:

P.S.

Shaman Shandore bash mi je drago da neko zna i da je neko igrao stari dobri
PS:Torment !!!
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
75
73
Predobro smišljena priča stvarno jedna od jačih kak su svi povezani s tim glavnim likom neko je imao dobru ideju ali sama igra mi nekako ko da fali hrpa stvari djeluje ali dobra je