Hitno potrebno misljenje jednom sportisti

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

boscco

Aktivan Član
16.02.2016
116
393
63
74
Pa da konoplja je veliki biznis i tako je kod svakog bilke-povrca, i ovdje vazi da je domace najbolje a ostalo komercialno govno isto je sa rajcicom, paprikom i drugim povrcem, domace iz vrta je vrh
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Stanaccc and .i.
29.01.2019
2
18
3
47
Zdravo, mislim da nije bitno ko sam i kako se zovem, bitno je da imam 18 god, treniram fudbal vec 10 godina i u ozbiljnom sam timu trenutno(pare su u pitanju), treniram po 3 4 puta dnevno bas jako, cuo sam mnogo toga o marihuani, uglavnom pozitivne stvari, zanima me da li bi mi bilo stetno ako bih zapalio na 15ak dana po jedan joint, malo da se opustim, i takodje da li bi to uticalo na moju karijeru od koje planiram da zivim ako ovako nastavi da ide, da li je to precesta konzumacija za jednog sportistu?
Bi to bi ti odredilo karijeru
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Stanaccc
27.01.2019
6
40
13
26
Bi to bi ti odredilo karijeru
Svakako će ti bistriti glavu i opuštati, teže ćeš se nervirati, uživaćeš više, naravno ako koristiš nešto što je okej, može nešto i da te stondira pa da zabodeš u fotelju i da zaspiš, kao što imaš vrstu igrača u fudbalu, tako i ovde, svaka vrsta zadužena za nešto :D
Srećno i uživaj!
 
15.06.2018
4
11
3
Neznam, to sve ovisi od covjeka do covjeka. Netko nakon utakmice zapali đoju da se opusti zaspe, probudi se odmoran i spreman za nove izazove. Netko zavrsi svaki dan puseci. Ono imas trening, a tebi se neda, lijen postanes, umrtvi te to. Ali kao sto rekoh to ovisi do covjeka do covjeka. Glavno je da imas neku dozu odgovornosti prema svojim obavezama, ambicije i motive za to sto radis. Osobno mislim da se lagano moze jedna dvije u tjednu poslje napornog treninga i tekme zapalit, bez da ima nekog utjecaja na tvoju karijeru (ako izuzmemo te provjere na droge) jer sve se svodi kakav si ti u glavi, kakvo je tvoje razmisljanje. Stvar je u tome sto je najgore 17/18 god, to neko doba, nemas neku veliku odgovornost, sad se zelis najvise zafrkavat, izlazit druzit s frendovima i pusit vikendima s njima.. i jos usto ti moras u nedelju ujutro ustati po zimi i ici igrati negdje, a noc prije si se napljugo s frendovima.. i bilo ti je odlicno. I onda da se pocnes dovodit u pitanje, dal zelis igrati nogomet, jer ti je samo teret u tom tvom nekom zivotu koji zelis imati, obaveza. Ako se bavis ful profi onda tu se nema sta pricati, drzis se toga, a ostalo ostaviti, zapaliti koju poslje tekme i tjt. Da imas 20+ god onda je to druga stvar, vec tada polako znas gdje ces zavrsiti i prema tome si formiras neki tvoj način zivota. Sve iz iskustva govorim. Malo kasnim al jbg. Peace out
 

Stanaccc

Banned
Banovan
03.10.2018
1.094
7.559
258
Da si ti ozbiljan sportaš, nebi ni pitao takve gluposti!
10 godina sam trenirao tenis i imao jako uspješne rezultate u juniorima. Ja sam pokleknuo nočnom životu, dok Karlovič sa kojim sam odrastao i išao po turnirima, nikada nije ni pomislio, da zapali cigaretu!
Ako, trebaš nešto da te odvali, misliš da češ stat na travi? Ja sam mislio, šta mi može koja piva, cigareta i povremeni izlazak, ja sam jači od toga!
Ti, da treniraš redovno, kondicioni treninzi i sl.bi te toliko umorili, a ti bi se opustio sa nečim.
Nemoj me krivo shvatit! Bilo bi mi drago, da uspiješ u životu i usput se zabaviš, ali izađi, popij pivu i sl. Naravno, ni tu nesmiješ pretjerivat.
Uopće ne kužim, kako imaš vremena, ako si ozbiljan sportaš? Meni su treninzi svaki dan po 2h i 2 puta dnevno kondicioni, plivanje, trčanje, teretana, pa da sam se napljugao, tko bi me natjerao ujutro, da otrčim 5 km za zagrijavanje, pa 2h treninga. Popodne ili predvečer, kondicioni posle kojega sam jedva gledao, a tada sam bio u punaoj snazi!
Zato ti je radioaktivni dobro napisao, da ti je sex za to najbolji. Nažalost, ja sam bio premlad, ali da sam mogao, prasnuo bi i pticu u letu:)
 

Slavol Žižek

od dzabe do max 100 eura na ebay klajnezajningen
Poznanik Foruma
28.11.2018
1.170
3.912
188
Alkar Stanley u sridu. Doduše, ja sam kao mlad bez frke trčao maraton napušen ko dirižabl, pa se čak znao usred trke popraviti kakvim kolačićem kad mi padne šećer :D ali nisam imao nekakvih posebnih trkačkih ambicija pa mi je bilo svejedno, bilo mi je bitno samo da je zabavno. A i da se ne lažemo, trčao sam u trećoj seoskoj ligi, tako da... :D
 

Stanaccc

Banned
Banovan
03.10.2018
1.094
7.559
258
Prvo počneš zarađivat, a onda rock'n roll:)
Meni je stari bio trener, pa sam morao trenirat, ali isto ako su ti misli negdje drugdje, a ne na terenu, slab si sportaš.
Najbolji primjer:turnir "Tončičev memorial". Izgram četvrtfinale u petak. Ako dobijem cijeli vikend sam opet na turniru, pa namjerno izgubim, jer susjed radi roštilj:)
Znači, dok nisam izlazio, pušio, cugao, uopče mi to nije padalo napamet. Nakon par izlaska, samo sam razmišljao o tome!
Sa 17 sam otišao u Mungos(Kašina), e to je trening. Nisam se znojio ni pola, kao na partyu:)