Hitno potrebno

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sla

30.11.2010
0
0
0
45
Potrebne su mi informacije kako da nabavim hemp oil,da li neko proizvodi,gde mogu da se raspitam,bilosta?
 

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
e, kad saznas i meni javi jer sam i ja trazio... Rick Simpson samo daje recept kako to napraviti....
 

sla

30.11.2010
0
0
0
45
Ako ne uspem nabaviti moram sama praviti jer jako verujem u to,bitno mi je da ne budem prisiljena da uzgajam,jer nemamo vremena,sigurno negde postoji pa nije to juce izmisljeno.Trazim na svim mogucim forumima,nadam se da necu zaobici pravi.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.

Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.
Na krivom forumu tražiš,pročitaj pravilnik da ne budeš iznenađen zbog trajne zabrane pristupa.Cijeni recepte za izradu a ponudu i potražnju zaboravi.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.