Honeyrose Special Smoking Mixture

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
A classic roll-your-own herbal smoking mixture made from a blend of herbs including Marshmallow, Red Clover and Rose Petals Guaranteed tobacco free and nicotine free.

http://www.honeyrose.co.uk/prod9.html

Fredica mi ima tu miksčure i kaže da je ok. meni zvuči dobro kao alternativa za motanje jointova umjesto duhana, al nisam probao. kaže da je slatkasto, a i u svakom slučaju zdravije od duhana
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Ovo mi se čini zanimljivo, već dugo tražim nešto kao zamjenu za duhan a da dobro gori i nije gadno za pušit, znam da mi je Exarp preporučio peršinov list, ali nisam probao još jer sam odvratno lijen.

Nego se može to možda kod nas gdje po trgovinama kupit, ili je drugarka s neta naručila ako je odakle i kolika poštarina?
 

optimus_crime

Aktivan Član
08.02.2010
63
2
0
73
To bi trebalo probat! Ja većinom pušim čistu vutru na pipe ili bong ali nekad motam i sa duhanom u rizlu. Mislim da će biti sve više ovakvih mješavina bez duhana i nikotina na tržištu, barem se nadam. Ma treba stare ljude u susjedstvu pitat šta su oni motali dok nisu imali duhana a da nije štetno, barem su se oni uvijek mogli snać. Ja sam probao sa zelenim čajem, lavandom, origanom i peršinom i ne bi takvo što ikad više probao :)
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
@ šaman, kaže da joj je frend donio iz londona, tak da neznam dal kod nas ima nešt takvo. Ja većinom rješavam čisto na narđilicu samo zato jer si nisam baš dobar s duhanom, baš mi treba nešt takvo... da je koliko toliko neutralno, ne gadno i da gori dobro.
 

Vujadin

Aktivan Član
19.12.2009
88
11
0
35
jedan indijac mi je jednom dao njihove cigare,i kad sam zapalio, miris/ukus je podsetjao jako na dunju,pogotovo ako oblizesh usne za vreme pushenja,osetjash jaku slatkotju,dobar trip...znachi duvana minimum,ali su zato natrpali kao neke vrste chajeva,koje mogu da se pushe,i daju tako intezivnu aromu,veoma dobra stvar..