Horoskop - ima li nešto u tome?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Na Jarca se možete uvijek osloniti, on je pouzdan i discipliniran.
Jako je ambiciozan, želi uspjeti na poslovnom planu te bi njegov partner morao imati razumijevanja za to. Problem će nastati ako budete doživljavali njegov posao kao konkurenciju.
On cijeni tradicionalne vrijednosti, obitelj i dom su mu jako važni. Uvijek je vjeran.
Materijalna sigurnost mu je jako bitna, te će se truditi da bi je ostvario. Jako dobro raspolažu s novcima, štedljivi su, a vrlo rijetko si dozvole neku rastrošnost.
Jarac ima potrebu da kontrolira sve, kao i da uvijek planira unaprijed, a nikako ne voli iznenađenja. To je realan znak koji uvijek čvrsto stoji na zemlji.
Teško pokazuju svoje osjećaje, ali to ne znači da njihovi osjećaji nisu duboki i jaki.
Jarac u svemu ima visoke standarde i teško je dostići njegove kriterije. Ako želite osvojiti jarca pokažite mu koliko ste realni, da cijenite njegov trud i da ćete uvijek biti na njegovoj strani. Njemu treba netko tko će mu biti stalna podrška u svemu.


Vladajuća planeta: Saturn
Element: Zemlja
Kvalitet: glavni
Boja: tamnosiva, crna, smeđa
Dragi kamen: tirkiz, ametist
Kovina: olovo
Cvijeće: bršljan, kukuta, maćuhica
Drveće: bor, brijest, tisa, mušmula
Bilje i začini: konoplja, crni gavez
Hrana: krompir, ječam, repa, špinat, slad
Životinje: koza, svi papkari
Voli: tradiciju, pravila, štednju, moč
Ne voli: rasipnost, neobrazovanost, neodgovornost
Ključne riječi: razboritost, proračunatost, ozbiljnost, ambicija, tradicija, praktičnost, upornost, postojanost, štedljivost, odricanje, pesimizam, nepopustljivost, cinizam...

Ja mislim da ima,meni bar u dosta toga,ali ni na kraj pameti mi da bi moglo pisati ovo boldano:rofl:
 

numero uno

Aktivan Član
22.04.2010
62
0
0
35
ono sto sam procitao o svom znaku ja sam inace rak mogu ti reci da je sve tocno,nisam neki lik da citam svaki dan horoskop u novinama i vjerujem da ce tako biti ali mislim da svakako sve sto pise opcenito o nekom znaku je opisano ko je kakva osoba osjecajan ovakav onakav mislim da kad svako procita nesta o svom znaku prepozna sebe!
 

slobodan

Aktivan Član
16.08.2010
329
70
0
74
hihi gren svaka cast! ja sam jarac podznak riba. sve stoji sto si napisao izuzev stednje i hrane... volim da trosim i mogao bi da zivim samo na mesu... :)))
 

dr.manijak

Aktivan Član
08.07.2009
231
131
43
34
Najjaci horoskop ima nas dnevni list KURIR. Muahahaha




Ovan
Sa suzama u očima pratićete prenos sletanja naših turista koji su se prethodnih dana zatekli u Moskvi - gde caruju mafija, opijanje do smrti i izuzetno niske temperature od kojih otpadaju uši, grla i nosevi.

Bik
Sledi dirljiv doček vašeg sirotog rođaka koji se avionom vraća s Tajlanda, koji je samo nekoliko hiljada kilometara udaljen od konstantnim ratom zahvaćenih područja Avganistana. Kako vas je samo nasekirao.

Blizanci
Napokon ćete odahnuti. Naši turisti koji su se prethodnih dana zatekli u Barseloni uskoro će se dočepati sigurnog srpskog tla. A u Barsi polne bolesti, strašni Arapi, Gaudi, hašiš, metro, dečje bande...

Rak
Ne sekirajte se - lezite i odspavajte, sve će biti u redu. Svi naši turisti koji se trenutno pate u grehotama Rio de Žaneira za koji dan će se vratiti u našu zemlju, sve ljubeći sigurno tlo majčice Srbije.

Lav
Dobro je! Naši turisti koji su boravili u Londonu bezbedno su se vratili kući iako je naše Ministarstvo inostranih poslova strahovalo da li će preživeti prelaženje ulica na kojima se vozi pogrešnom stranom.

Devica
Ništa se ne sekirajte. Omiljena jetrva vaše skoro pa najbolje prijateljice danas će se živa i manje-više zdrava vratiti iz Banje Koviljače, gde već danima ulicama divljaju pomahnitali zombirani penzioneri.

Vaga
Naši turisti koji se nalaze na safariju u Keniji, gde samo što nisu presvisli u nedostatku vesti o Nataši i Dači, danas se vraćaju u Srbiju, gde će prosto gutati propuštene informacije o slavnom razvodu.

Škorpija
Oni nedokazani fanatici od vaših prijatelja kojima ste lepo rekli da ne idu u Francusku na Alpe uspeli su nekako da se vrate ne polomivši se na skijanju i izbegavši lavine, smrzavanje, bernardince, Jetije...

Strelac
Možete da odahnete. Naši turisti će se danas živi i zdravi vratiti iz Amsterdama, jedva izvukavši živu glavu od pohotnih prodavačica i prodavaca seksualnih usluga i narkotika koji se nutkaju na svakom koraku.

Jarac
Uh, napokon će vam pasti kamen sa srca. Naši turisti koji su boravili u Kini danas će srećno sleteti na surčinski aerodrom. Znate, tamo su oni gadni vulkani koji bljuju kamenje, pepeo, pirinač, komunizam...

Vodolija
Lepe vesti! Šačica zabludelih turista, koji se prethodnih dana gubiše po zastrašujućem Njujorku gradu, danas će preko Frankfurta sretno prijehati nazad u sigurni zagrljaj majčice Srbije. Uh, nasekiraše nas...

Ribe
Vaše brige (za koje niste ni znali odakle potiču) bile su osnovane. Nekoliko srpskih turista koji se trenutno nalaze u Australiji dobiće blaži oblik sunčanice, a jednog će čak ujesti i skočimiš.
 

tomas

Aktivan Član
05.12.2010
65
20
0
45
Postojao je na Korčuli jedan interesantan lik i astrolog Mile Dupor. Objavljivao je knjige o astrologiji još u Kraljevini. Preporučujem za svakoga koga interesuje nešto o astrologiji u moru literature koja se štampa danas.
 

HighBadger

Aktivan Član
17.01.2011
205
75
28
30
Hahaha! Kurir je pobedio!!! Ja nemam pojma, meni nista nisu pogodili uospteno o znaku. Ja sam inace devica u horoskopu. Ali ono, meni recimo vise utice podznak i ostali znakovi u drugim planetama. :) Ne verujem u one dnevne horoskope i tako to, Vise verujem u natalne karte ili kad se neko bas posveti samo necijem horoskopu jer nismo svi isiti i nemamo svi isti uticaj planeta i zvezda, i sta ti ja znam ...
 

Sensi*Jana

Aktivan Član
30.09.2010
223
106
43
51
manijak, super ti je horoskop :icon_lol:

horoskopski znak nam bey greske odredjuje neke osnovne karakteristike,a podznak i vreme rodjenja ostale nijanse.Nantalna karta i pracenje iste moze da nam pomogne mnoge teske periode u zivotu lakse da prebrodimo ili ih zaobidjemo,ili da nepropustimo neku sansu u zivotu koja se nece ponoviti!