Skupljala je prasinu preko 2 godine jer nisam znao sta bih s njom skup s par boca neke tekucine. Izvadio sam tu lampu i procitao sto na njoj pise: "Philips m neki kc" mislim si neko smece s placa coece. I google ovo ono..uzgajanje..nasle se tu i neke sjemenke sto sam znao da je skunk iz Amsterdama (Tocna vrsta nepoznata) ..i tako googlam ja kak uzgojit naravno..i tu se nade Vutra.org..jebote! Prosvjetljenje..kick in the face!!!
unch2:
Box ~ 55 / 100 / 150 - d/š/v
Svjetlo ~ 400W HPS Philips
Gnojiva ~ 1-Component Aarde (NPK 10-9-19), PK 13-14 (NPK 0-17-18), PH-Bloei (regulator ph-a?)
Zemlja ~ Iz sume.
Ventilacija ~ 4 colera iz pc-a i 1 kucni vent da raspuhuje. (zasad mora posluzit, nadam se boljem kad porastu)
Sjeme ~ Skunk (4 od 10) i 4 bolje domacice
Lampa i gnojiva su davni poklon koji ja nisam znao upotrijebiti, ali sam nasao Vas. Uz pomoc vaseg foruma sam dobio i motivaciju i potrebne informacije da growam i ja malkice. 4 sjemenke domacice su vec bile u maramici na toplom cca 24 sata i u zemlji 10 dana ( sve nikle
), ali ne pod HPS-om vec pod obicnom 100W zaruljom. Skunk posaden veceras, takoder 24 sata u maramici bio, ali sad HPS ide na snagu tj. vec je on 3 sata za ove domacice da ih nahranim lumenima napokon 
Box jos nije potpuno gotov, treba jos ugradit colere i obojat no imam slobodan vikend pa cemo malo :vb_smash:
Zlo&naopako, nisam kriv :icon_mrgreen:
Izvolite dokaz

Box ~ 55 / 100 / 150 - d/š/v
Svjetlo ~ 400W HPS Philips
Gnojiva ~ 1-Component Aarde (NPK 10-9-19), PK 13-14 (NPK 0-17-18), PH-Bloei (regulator ph-a?)
Zemlja ~ Iz sume.
Ventilacija ~ 4 colera iz pc-a i 1 kucni vent da raspuhuje. (zasad mora posluzit, nadam se boljem kad porastu)
Sjeme ~ Skunk (4 od 10) i 4 bolje domacice
Lampa i gnojiva su davni poklon koji ja nisam znao upotrijebiti, ali sam nasao Vas. Uz pomoc vaseg foruma sam dobio i motivaciju i potrebne informacije da growam i ja malkice. 4 sjemenke domacice su vec bile u maramici na toplom cca 24 sata i u zemlji 10 dana ( sve nikle

Box jos nije potpuno gotov, treba jos ugradit colere i obojat no imam slobodan vikend pa cemo malo :vb_smash:
Zlo&naopako, nisam kriv :icon_mrgreen:
Izvolite dokaz