HR - legalizacija u medicinske svrhe 2015?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.174
398
42
Tacna
Simpatične su mi izjave tih političara, baš se lijepo nasmijem :). Kada izgube vlast onda bi oni sve i oni će sve, dok su bili na vlasti voda u ušima. I jedni i drugi, samo se mjenjaju za fotelje i obećavaju, a kad uistinu imaju moć za promjene nitko ništa, tako i Varga isto. To za njih nije pitanje od neke posebne važnosti, ko da je njima bitno zdravlje nacije. Čisto sumnjam i da će HDZ prihvatiti prijedlog izmjena zakona s obzirom tko ga je uputio, i da će ikad to doći na dnevni red, oni su konzerve, a otvarači za takve vrste konzervi se više ne proizvode.
Ja se iskreno nadam da će Svijetska Zdravstvena Federacija i dalje vršiti pritisak raznoraznim analizama i znanstvenim studijima o benifitima medicinskog kanabisa na EU i njene članice, a naši su poznati "lizači mošnji" i "dupeuvlakači" pa će biti prisiljeni da i počnu raditi na tome da se ova naša biljka/lijek postepeno liberalizira i u konačnici potpuno legalizira, kako uporaba, tako i uzgoj. Čak sam i optimist po tom pitanju, i vjerujem da je lako moguće očekivati neki svijetski boom legalizacije i totalne liberalizacije kanabisa. Najkasnije do 2020 će vjerovatno 90% svjetskih i europskih država imati vutru legalnu, oporezovanu i dostupnu na svakom koraku. To je neka moja vizija skore budućnosti, a to da će ovi u saboru nešt promjeniti bez pritiska iz Brisela, to su samo pusta obećanja i skupljanje poena ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sensi Star

Sensi Star

Organic grower :)
Prijatelj Foruma
26.07.2016
1.787
5.412
258
Tamo iza ugla
Varga se lijecio od raka (ne znam tocno koji je imao) sa uljem kanabisa (uz kemo). Cak je jednom vidjen (prije cca. godinu dana) ne jednoj tribini o upotrebi kanabisa u medicinske svrhe koja je organizirana u Zagrebu kako stoji sa strane i slusa predavanja.

A do izmjena zakona sigurno nece doci dokle god je na vlasti HDZ. Jbga.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.463
2.598
Zamisli kako to lijepo zvuci iz covijeka u odijelu na televiziji sa diplomom iz Bugojna za 50 maraka;
"potaknuti cemo gospodarski rast sa uzgojem marihuane"..Sam sebi se divim kada to izgovorim:D
Svijetska Zdravstvena Federacija
Kada mi kao narod pocnemo postivati svoju kulturu i vrijednosti onda ce nas i drugi postivati,a ne nas tretirati kao zemlje "treceg svijeta"pa nam prodavati muda za bubrege.Mi smo taj konzervativan narod koji ne prihvaca nove,bolje stvari nego uvijek ista spika..kako je nekada bilo..itd..
Daj jednostavno prihvatite i ugledajte se na zemlje koje su regulirale uzgoj i nemaju nikakvih probleme.Ali ne...mi smo pametni..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Samuraj u čizmama