Ljudi ne poznajem vas, ali fakat ste u banani. :sadbanana:
Dok ste vi živi i dok je živa ova inertna generacija, ništa se neće promijeniti. I dalje će se vodit ovakva trula balkanska politika, i dalje ćete svi k'o ovce kmečati dok će vas šišati vukovi.
Da li bi itko od vas sabotera bio sposoban organizirati i boriti se za bilo što?
Ne bi! Zašto?
Zato što ste svi jako jako pametni nesposobnjakovići.
U svom 23godišnjem životu sam prošao preko 25 država i prošao sam većinu EUrope.
Nemoj me balcan_smoke pitati u kojoj državi ima takav skup.
Upoznao sam SOMU, jednog velikog ako ne i najvećeg growera koji ima 58 godina i koji mi je objasnio neke stvari kako stoje u Amsterdamu i kako je došlo do raznih pojava u tamošnjem društvu.
Uzgajam i pušim već 8 godina, pa nikad nisam imao problema s murijom jer nikad nisam bio glup da se dovedem u situaciju da budem u opasnosti.
I zato, ni sad nisam - toliko glup što predlažem da se ekipa skupi i da se zdimi ono što se i uzgoji.
Negdje daleko od svijeta, daleko od murije, uz posebnu proceduru, posebna pravila, posebne ljude.
Ako ti i ostatak mislite da na ovom svijetu postoje samo šupci i šupljoglavci, mislim da ste se zaj.ebali.
Organizaciju cijelog eventa ću preuzeti ja osobno i sam ću osobno birati sudionike. Ako se za*****, onda ću ti pisati na forum kako sam se grdo zajebo jer ću ja biti glavni odgovorni, a ne moderi. Ok? :icon_biggrin:
A sad, tko je za?:icon_mrgreen:
Zainteresirani nek' se jave na PM, onima koji imaju dovoljan broj kvalitetnih postova i koji su aktivni članovi foruma sa dovoljnim znanjem i growing iskustvom, njima ću poslati ću naputke kako i što. Tako da neka šuša koja ima par postova i smrdi na svinje neće dolaziti u obzir.
Selekcija sudionika će ići prema principu prijava preko fotografija, zatim svi oni koji prođu selekciju će dobiti ostale naputke i pravila od mene na PM.
Kroz narednih nekoliko mjeseci ako se skupi dovoljno zainteresiranih, imati ćemo prvi High Vutra kup u Hrvata.

at: