Hvala vam sto POSTOITE!!!

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
14.11.2007
6
0
0
32
heee cao, zezala sam se na netu, trazila na google nesto kao `marihuana nije droga.` Jer je to bilo moje misljenje, to nemozes tek tako zakljuciti. To znaci da sam ja po prilicno dugo istrazivala,vutru i ljude koji je konzumiraju. (ukljucujuci i sebe naravno:goldmaryjane:). Kasnije sam cula nekoliko komentara,negativnih kad bih iznjela svoje misjenje.

KAZEM:
-Ljudi sta mislite Vi o ovom Joint-u ?
ja mislim da je vuva ok, meni odgovara i nesmatram je drogom. zbog toga sto je nastala prirodom... To prvo a ima jos nekih stvari zbog koijih to govorim.

ONI: ma daj nemoj da te neko cuje bla,bla ovo ti je najgora droga na svjetu.... i jos bezbroj naglabanja da bi pobili moje misljenje...

Tako dodzem kuci, sjedem i razmisljam jel moguce da se niko neslaze sa mnom.
-Na net,trazim pozitivu neku u vezi vuve,ali ono potisteno nisam imala nede da cu naci bilo sta da pozitivno. Clik,Clik, _ljubav pocinje osmjehom, a osmjeh nastaje prirodom...... NISAM MOGLA DA VJERUJEM NISAM NASLA DVIJE, TRI POZITIVNE RIJECI O VUTRCI,NEGO CITAV SAIT. WOW SJELA SAM I BULJILA U EKRAN CITALA RIJECI, NISAM MOGLA DA VJERUJEM. DA POSTOJI TAKVO NESTO... SRCE MI SE VRATILO NA MJESTO. PUKLA SAM OD SRECE.............................................................................................​

marihuana Queen

18009-125477-1877377-2007_11_14_002907.jpg

Jedino sto sigurno znam da volim.
:goldmaryjane: Marihuana :goldmaryjane:

vutra.org HVALA STO POSTOITE, PUNO SRECE U DALJEM RADU. Nastojat cu da pomognem.
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
332
0
36
Dobro na došla, i ja sam sretan zbog tvoje sreće. Evo ima nas tu dosata koji mislimo dobre stvari o vuvi i tak... :D
 

domacicarulz_mostar

Aktivan Član
09.12.2007
64
0
0
34
ma to je sada postalo normalno sasvim da se duva,jbte prije za koga se znalo da voli finu domacicu bio je obiljezen kao neki heretik,a kako vrijeme odmice smiruju se strasti...u zadnjih mozda pola godine saznao sam da nekih 80% moje generacije (17-23 god) duva redovno po 1-2 piza dnevno...samo da kazem svaka cast na ovoj starnici...long live the green!!!