ideja....

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients

Panawa_King_Bong

Aktivan Član
24.10.2008
244
4
0
34
ideja i nije ideja hmmm... clanovi jest da rastu iz dana u dan ali nema nas puno na forumu zasad sam tu vjerojatno medju clanovima koji najvise posjecuju ovaj forum ne znam uvjek vidim 5 - 6 ljudi on-line trebalo bi da ljudi gledaju istrazivaju da se nekako potakne broj on-line korisnika ..trebalo bi razmislit kako sto fali i tako pa nadopunjat te neke sitnice...svega ima a zapravo to nesto fali samo sto (ili je zavladala neka sutnja ili se koristi nesto o cemu ja ne znam ne kontam stvarno )) pozz ekipa...:goldmaryjane::goldmaryjane::smoke18:
 

Vutragenjo

not fuckin' admin
Administrator
23.10.2004
5.353
8.323
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Razumijeh sto je pisac htio reci. Ali ima odje vise online korisnika od 6. Dosta ljudi cita i mrzi ih da pisu. Bilo je max 224 a sad eto 47...sto znam treba nesto uvest valjda da se vise ljudi registruje ili da manje plase.
 

Panawa_King_Bong

Aktivan Član
24.10.2008
244
4
0
34
valjda nesto tako ....da se ogranici

p.s. trebalo bi nesto napraviti za korisnike koji nisu registrirani da oni mogu popunjat neku kolumnu zasto se ne zele regat u cemu je problem il tako nesto tako bi ih i privuklo malo meni se cini ...tako da nam pomognu u odgonetanju tih stvari :kackepieksen::bonappetit:
 

Panawa_King_Bong

Aktivan Član
24.10.2008
244
4
0
34
nisam ni rekao kolumnu da popunjava nisam nista reko ustvari al eto moze biti kao shou box chat ili ne znam njihovi postovi ne znam a ne neka kolumna ...
 

Che*

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
10.09.2008
630
94
48
Ja se slazem s tobom...neki forumi imaju onaj princip,registriraj se ,prestavi i onda mozes koristiti ostatak foruma.Bar nesto...A ne da svaki peroperic moze procitati ovdje sta pise i onda to krivo tumaciti ljudima okolo kako ima ekipa koja sadi prodaje i tako dalje...a u biti samo je slucajno procitao ili vidio neku sliku
 
30.09.2007
31
0
0
32
Ma vecina ljudi koju posjecuju ovaj forum su pasivni.... jebiga to je tak, ljudima se neda pisati....a i imaju vecinu odgovora na svoja pitanja na ovom forumu vec napisana... A sigurno nejdu tu ljudi da se upoznaju :)
 

Panawa_King_Bong

Aktivan Član
24.10.2008
244
4
0
34
pa i nije stvar upoznavanja nego stvar misljenja o legalizaciji o pokretanju necega zasto na kraju krajeva i posjete ovaj forum ne da im se pisat ne da im se ovo ne da im se ono ali mogu se bar prikljucit a verojatno bi se i sponzori pojavili ili ne znam da se sto vise posjecuje pise uclanjuje itd itd... nesto bi morali ucinit..()...
 

Reacher

Constant learning
18.09.2008
173
123
43
Zagreb
da da,to je pametno,da se odredi minimalan broj postova i da napiše nešto u temi upoznavanje il neš o sebi pa da pristupi ostalom djelu foruma...i uz to odma bi skužili ko je klinac neki,ko je totalno neiformiran i možda bi skužili pokojeg barba pandura,hehe.
 

gargamel

Aktivan Član
25.11.2007
384
16
18
33
mislim da bi ovo sa minimalnim brojem postova za ista donijelo samo spamacinu nekih novih usera koji bi nakon toga ionako postavili temu za graveyard...
 

badzo

Banned
Banovan
16.10.2008
38
0
0
36
ma ljudi pustite te gluposti ja sam se ovde registrovan mozda mjesec dana,eto cisto da podzim ovaj forum nesto sam trazio i naletio na ovaj forum i forum je extra sto se tice foruma, al ima jedan problem sto ovde ima nekih pametnjakovica koji vole da podjebu ljude pogotovo ove pocetnike,oni misle sto su tu registrovani po par godina da su oni tu glavni da je njihovo zadnje,nezavisi forum od 10 ljudi vec od hiljadama ljudi da se sto vise ljudi privuce, normalno covjek je tu prvi put na forumu i nesnalazi se, znaci kad ga taki debil podbodu normalno nece vise doci.evo jedan npr :
ja citak neke postove momak postavio temu i sad mu je se administrator javio prvi da ima objasnjeno to sve na forumu,znaci reko mu je i to je to nema mu se sta slati vise poruka a ostale poruke koje su bile posle sve su ga nakiljale normalno je da ce takav da ode i da se nikad vise nevrati
onda se pitate sto nema ljudi, tako su neki mene pokusali da nakiljaju samo sto ja nepadam na take miseve, oni su jaki samo po forumu pa ako hoces da nakiljas pa da se nadjemo u stvarnom zivotu pa probaj,jer forum neuzvraca udarac vec saka zato treba da

administrator takvim ljudima malo da da objasnjenja sta da rade i kako da se ponasaju
pogotovo o ljudima koji su tu prvi put a on zna vrlo dobro ko su ti ljudi, koji to radi da ih ja neimenujem, ili covjek nesto pogresi u temi odma ga iznakiljaju , nece svako to iskulirat..... strasno bas strasno odo sad da zapalim joint od muke.....:RastaBong:
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.258
42
73
13
ma treba nama tu odnos devojaka povecati bar na 50% pa bi bilo i vise ljudi to ti je ko kad biljke bacis na 12-12.. i oma svi sretni cveta ljubav prema drughim ljudima.. sala mala ...