Imam mali predlog

  • Začetnik teme San Pedro de Peyote
  • Datum pokretanja
Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
S

San Pedro de Peyote

Guest
Ispada kao laskanje a opet je tacno to sto kazem...to sto predlazem...dakle...umesto termina Duhova Strana Marihuane
dao bih predlog da se ta rubrika nazove:
Doors Of Perception, ili Dveri Poznanja... onoga zbog cega i jeste ta marihuana takva kakva je...nije nesto u redu s njom...nenormalna biljka;)

::histerija
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.380
8.598
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Ma tu si totalno u pravu. Bezveze mi je duhovna strana marihuane. Ima li jos neko ideju kako bih se mogao zvati pod forum "Duhovna Strana Marihuane". Neces mi vjerovati Pedro ali o tome sam bas danas razmisljao.

I dosao na ideju nesto kao filozofija i onda mi je to zvucalo bezveze pa sam cjelu ideju smetnuo sa uma.

Ima li jos neko ideju kako bih se mogao zvati pod forum "Duhovna Strana Marihuane".
 
S

San Pedro de Peyote

Guest
e to je posledica Duhovne Strane Marihuane...to sto smo otprilike u isto vrijeme dosli do iste forme, a nit se znamo nit poznajemo...taj nacin, ta prekognitivnost kako se to zove, dopire Covjeku kroz Dweri Poznanja, kako covek DOCARAVA sebi sve sto inace stice...


Taj spekt Docaravanja, je taj jezik koji razumemo bez znanja, sa ili bez Canabisa, kad smo Ovladali tim Iskustvom...kao takvim...To je i Buda znao...njemu bi Canabis bio parfem:)
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
36
razmislit æu i udružit se s vama u jedinstvenu matricu razmišljanja vezano za naziv, al šta kad bi se i legalizacija forum prozvao Legalize Nature?
5000 godina (i više) èovjekova korištenja i priznatost prihvaæene u tisuæama nacija i kultura naspram 70 godina èovjekove revolucionarne preobražene etike inteligencije? Uz to govori kako iako æe vu bit uskoro u bližnjem periodu legalizirana, jer æe jednostavno morat bit, èovjek æe jednostavno prijeæ preko svojih nanovo promjenjenih mišljenja i stavova vezanih uz "brige za svojim graðanima"... zašto? jer se èini što se kaže!!!
 

hemicar

Aktivan Član
18.06.2005
69
0
0
37
a sta ne valja u duhovnoj strani marihuane ja to kao kapiram kroz konzumiranje marihuane postizemo odredjeno stanje svasti koje se moze navesti kao duhovno,spiritualno ne vidim tu nista lose mozda da bude DUHOVNOST I MARIHUANA
 

Slične teme

S
Odgovora
7
Pregleda
2K
San Pedro de Peyote
S