Imam trip da mi srce kuca nenormalno brzo

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.892
188
Pa ovako subjektivno mi se čini da ovaj obični za joint (srolani karton) više te nekako udavi, nego ovi pamučni. Pušim i jedne i druge svaki dan. Iako veći gušt je sa kartonskim ali i više prolazi.

Kava isto smanjuje GABA transitere tako da i to sve dijeluje...ovo sve ovako šturo pišem ali sam primjetio na sebi, a onda i na internetu našao članke o tome...

edit: sale pušim ja sa onim za cigarete stalno. To je kad pušim sa malo trave pa da ne pušim duhan bez filtera. A kad želim baš se napušit onda ide karton. Slabije puca, teško mi je reći koliko, možda 20-40 posto slabije, ali imam za pušit dovoljno. Jer nekad mi se puši i cigara uz komp pa onda otkinem 1/3 duhana i zarolam ga u male rizle sa vutrom i tim pamučnim filterom.
 
15.04.2017
364
1.060
143
To sto si ti dozivljavao ti se zove klasični crnjak-paranoja! Ubrzano lupanje srca i mišljenje da cu umrijeti nije mi se desilo jednom nego puno, puno puta iako pusim mnogo, mnogo godina i velike kolicine sam znao duvat. U zadnje vrijeme sam se crnjacio a prije dok sam mladji bio nisam nikad.

Zbog cega ti se to desilo? Zato sto si prije frule 100% bio mnogo uzbudjen, napet, nervozan i onda zapalio i to te sve sastavilo i upo u crnjak. Kad se naduvas puls ti se podigne za 30 vise otkucaja (tako nesto) a prije nego si zapalio imo si beli otkucaje visoke jer si bio uzbudjen however i onda kad si zapalio digo ti se na 130 i zato je brzo lupalo.

Moj ti je savjet prije paljenja jointa obavezno udahni 5-6 puta dubokooo, polako, tj smiri se full i onda lagano pusi dim po dim bez pretjeranog zadrzavanja dima u plucima i ne velike kolicine!
I ako te opet sastavi nekad ista situacija samo se opusti u nju, tj prepusti se tom crnjaku i vjeruj proci ce te u roku 15-30 sec ili samo lezi, zatvori oci. I bez paranoje, straha kad te ufati jer nece ti nista biti. Znam nije lako reci prepusti se situaciji jer to su crnjaci opasni, osjetio na vlastitoj kozi, ali ovo sto sam ti rekao je meni pomoglo da me ne napadaju ti napadi paranoje i crnjaci. I sto kazu to sa ulice blago receno smece... udara ono al sa ovakvim posljedicama=crnjacima. Bog sami zna cim ono šprica to.
 
18.11.2016
32
16
8
42
Mene su paranoje koje su pocele sve vise liciti na sizofreniju ubijale godinama pa sam s vremenom prestao pusiti da bi nakon desetak godina ponovno poceo. Magicne gljive su me naucile kontrolirati um pa sam postepeno poceo dimiti i to tako sa filterima od duhana i vutrom koju sam si sam uzgojio. Poslihe sam nabavio vap i vise ne pusim drugacije...kombinacija duhana i vutre me razdere u kombinaciji sa kartomskim filterom.
Moj zaključak je da treba dozirati i kombinirati dok ne nades ono sto ti odgovara.
 

Kanabis_kid

Aktivan Član
24.02.2010
252
361
63
33
Ispod mosta
Ovakvi problemi su često vezani za želudac iako imaš osjećaj da je srce to želudac lupa i pritiska odozdo i obično ako ima dima cigara zna da pogorša stanje.

Apsolutno se slažem. Prije sam mislio da se radi o problemu sa srcem, čak sam išao kod doktora na pretrage. Kao i većini ekipe sa foruma koji su bili na pretragama doktor je rekao da je srce zdravo. Onda sam se malo bacio na guglanje, kako kažu, tko nema u vuglu ima u guglu i naiđem na jedan medicinski članak o ovome što genjo govori. Ukratko bilo bi dobro da se uz disanje sa donjim dijelom pluća pokuša podrignuti jer se valjda na taj način želudac spusti niže, svaki put upali..a kad uzmem gitaru napušen svirati onda ni nema potrebe da podrigujem hahah valjda se tijelo opusti
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.892
188
Na vejp mogu duplo ili troduplo vise kanabisa povejpati nego što bih u jointu mogao, a da mi ne bude previše. A bong mi je nekako zlatna sredina kad se hoću napušit, a ne želim težinu osjetit.

Iako što se tiće gušta najbolji mi je joint onako lijepo uz komjuter ili neku igricu lagano pušiti...

Mikrodoziranje ne samo da je dobro ako si sklon anksioznosti nego je i dobra kad želiš biti produktivan jer kad zapalim puno popodne nakon posla sam GAME OVER, ne pricam na sat-dva ili zaspem dok kad pusim lagano, kreativan sam i pun zajebancije.
 

kappkillero187

Aktivan Član
27.06.2015
280
2.237
143
Ja otkad imam svoju vutru nemam ovo sto je naveo u naslovu teme; Bas suprotno. Totalno obrnut efekat,osim ako ne pretjeram :D
Razlika izmedu ulice i osobnog boxa je enormna. Kad je nesto mazeno pazeno suseno flushano kjurano onda nema straha.
Problem je taj uzasni ulicni "skank" kako ga zovu (krepam na to) ::umirem:: cesto smedje boje,smrdljiv pljesnjiv i nikakav.
Za sve koji mozda ovo citaju nek se kane toga ko od đavla,i ako imaju mogucnost neka growaju svoje.
A kada izgrowate zeljeno,savjet lagano Raw rolica i zamotati jednoslojni čistak. (inside out) i postignete efekat suprotan od onoga u naslovu teme. :D
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
VenloNL 30+ god.:respect::rasta:, nisam bas iskusan kao ti, ali pušim evo sad vec ima 10 god. (poceo sam negdje u 2. srednje) i od tog dana kada sam zapalio prvi put napljugan sam konstantno 0-24, jos dok sam bio u skoli uvijek bi sjedio u zadnjoj klupi i motanje a pod odmorom dok svi trce van na cigaretu ja uvijek na frulu, kako prije u skoli tako i sad slicno na poslu pod gablecom. Ni dana nisam napravio pauzu, mada su me znale prati razne psihe i nepotrebna razmisljanja, te sam se stalno pitao da li bih trebao prestati ili bar smanjiti.:D Takoder sam iskusio te neugodne osjecaje lupkanja narocito dok tonem u san, knedle u grlu itd., samo sam htio podvrditi ovo sto je Kanabis Kid napisao...to podrigivanje stvarno pali, odmah osjecas kako tezina nestaje. A i suhoca grla i nervoza tu isto igraju ulogu.
 
11.02.2018
74
175
33
Moj savet ti je da ne preterujes ako ti ne godi ali sve moze doci na svoje, sve je to stanje uma jer ja verujem da vutra ne moze da naudi coveku telesno
a ni psihicki,cak moze i da ga uzdigne kako psihicki tako i duhovno, na zalost u svetu zivimo gde neki cak i zbog biljke propadaju duhovno umesto da se uzdizu njenim negovanjem...Duvaj vutru sa starijim prijateljima i ljudima koji duvaju puno.Pusim svakodnevno i nemam problema vec 5 godina, imao sam i napade panika i napade smeha a naravno i ono sto volim je indika stond, sve je to priroda nemoj mnogo da se opterecujes i udji u flow :D

I ovo cu ti reci, razocaraces me ako prestanes ili ako ti neki glupi doktor kaze da je losa ako poslusas jednog doktora pitaj jos 5 da cujes sta ce da kazu... :D
I ne izaziva zavisnost vec naviku, tacnije mi stvaramo naviku, ljudi pricaju o zavisnosti kao da su to iskusili...za to ne znas dal da se nasmejes ili da budes besan na njihovu glupost :D