Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Indoor grow,prvi put-domačica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PimplaMan" data-source="post: 93524" data-attributes="member: 8240"><p>Hvala na pohvalama i ohrabrenju :icon_lol:.A zarulja koju imam mi je hps 150w,ali na biljke sam primjenio lst tako da sve vrhove stavim na ovu stanu di je svjetlo da svi dobijaju,tako da biljke nisu bas estetski lijepe jer strana prema stranici boxa je oskudna jel sve guram na stranu prema zarulji ,ali ce biti koji gram vise valjda.Ko se nada da ce sve biti zenke:costumed-smiley-027.</p><p>A sta se tice prehrane zaboravio sam navesti u postu da sam vec dva puta zagnojio po pola doze u razmaku od tjedan dana,ali namjerajem sutra kupiti vece posude i presadit biljke jer su ove od 7 litara,tako da lakse podnose ovu vode iz cesme,a i da im obogatim malo zemlju i prostora dam.Prokuhao sam prekjucer vodu i jos sam prekjucer dodao malo vodikovog preroksida u vodi.A vidit cemo.Za koji dan cu bacit jos malo slika jer dosta brzo sad napreduju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PimplaMan, post: 93524, member: 8240"] Hvala na pohvalama i ohrabrenju :icon_lol:.A zarulja koju imam mi je hps 150w,ali na biljke sam primjenio lst tako da sve vrhove stavim na ovu stanu di je svjetlo da svi dobijaju,tako da biljke nisu bas estetski lijepe jer strana prema stranici boxa je oskudna jel sve guram na stranu prema zarulji ,ali ce biti koji gram vise valjda.Ko se nada da ce sve biti zenke:costumed-smiley-027. A sta se tice prehrane zaboravio sam navesti u postu da sam vec dva puta zagnojio po pola doze u razmaku od tjedan dana,ali namjerajem sutra kupiti vece posude i presadit biljke jer su ove od 7 litara,tako da lakse podnose ovu vode iz cesme,a i da im obogatim malo zemlju i prostora dam.Prokuhao sam prekjucer vodu i jos sam prekjucer dodao malo vodikovog preroksida u vodi.A vidit cemo.Za koji dan cu bacit jos malo slika jer dosta brzo sad napreduju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Indoor grow,prvi put-domačica
Bottom