Bezze,kazes 20-25dana,moze i prije.
Moj primjer-2 boxa i 31 klon,omogucuju zetvu 2 klona svakih 10-15dana.
Nakon zetve klonove ne ubijam vec jedne te iste klonove vrtim u krug,sjecem im korjen i sve grane(dovoljno da ostane vrh sa par listica)presadim u plastcne case te ubacim ponovo u vege. box.Za2-3tjedna su spremni za novo cvjetanje(ako je potrebno)
Oba boxa su uvjek puna s tim da je u fl.boxu izmedju 15-18 biljaka u -1-2-3-4l(po ptrebi i zasluzi)posudama.Proces proizvodnje je tempiran da daje 2 biljke spremne za berbu(30-50g) svakih 10-15 dana.U pravu si najgore je poceti,poslje ima ko blata:icon_cool:
.Briga oko njih u prosjeku mi "oduzima"1-1,5h dnevno mada obicno provedem vise s njima(emocije u pitanju):icon_lol:
Neki od tih klonova su stariji od godinu dana a cvjetali su x puta i nesto nisam primjetio gubitak na kolicini a bogami ni potencijalu.Tako da je opce poznata i prihvacena (ne logicna)teorija,po mom skromnom misljenju samo jos jedna "patka" u nizu,onih koji zaradjuju prodajom sjemena.
Svjestan sam da izreceno vecini zvuci kao budalastina i proseravanje a siguran da oni sa stazom(koji su probali vise nacina uzgoja,vrsta i snage rasvjete,promjenili par boxova razlicite sorte itd.)znaju o cemu pricam.
Gnojivo namjerno nisam spominjao , nije neophodno(ima masu bitnijih stvari) i ako ga koristim jer sam primoran zbog trenutnog nacina uzgoja tj.malih posuda(da nism nebi,imam foru kako bez trunke kemije dobiti monstrume:watchplant

.
Inace preferiram outdoor za koji nemam ogucnosti .....jednog dana