Iskustva sa sortama

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.160
298
54
hawaiian snow nisam nikada probao, a LSD samo jednom, i to u maloj količini, tako da ne mogu o njima ništa pametno reći... :)
 

Closet freak

Aktivan Član
03.04.2013
188
177
43
Dal mi može neko preporučit neku autoflower sortu da daje dobar energični high? evo ubio sam se od traženja, našao par sorti, ali jednostavno trebam nečiji savjet..bit ću zahvalan ;)

Tj, trebam nešto što mogu zapalit ujutro a da nema posljedice umora u posljepodnevnim satima kad moram radit...
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.996
34.378
2.598
Closet freak je napisao(la):
Dal mi može neko preporučit neku autoflower sortu da daje dobar energični high? evo ubio sam se od traženja, našao par sorti, ali jednostavno trebam nečiji savjet..bit ću zahvalan ;)

Tj, trebam nešto što mogu zapalit ujutro a da nema posljedice umora u posljepodnevnim satima kad moram radit...
freek tesko da ces naci u autoflowerima to sto trazis.
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.160
298
54
treba isprobati brdo auto-hazeova i raznoraznih sativa. ne znam zašto je većina još uvijek skeptična prema autosima kad se iz njih može dobiti vrhunska kvaliteta...

Paradise seeds Auto Jack je dobar za ujutro, ali samo u umjerenim količinama... :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: stara baba

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
Auto sorte nisu nista slabije nego regularne sorte. Dim i rad je kvalitetan, jačina thcja
pa se diže iz godine u godinu.

Ima puno bredera, kvalitetnih, ukucas u Google i citas, pa izaberes rad koji oces.

Auto ima veliku prednost naspram regularne sorte zbog gena cvetenja i nemaš plesni zbog
završetka u 8 mjesecu, ako sadis van.
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.996
34.378
2.598
Da me se krivo neshvati :)
Auto sorte su ok.i ja isto ponekad osunćam kojeg ali jos uvijek sam siguran da su auto sorte neusporedive sa fotoperiodama,regular necu ni spominjati one mi uopce nespadaju u tu kategoriju.
Auto je cisti junk-food (mc Donalds) mirisljavo i aromaticno to je njihov adut.

stvar je vrlo jednostavna cisti high kao sto ima recimo ganesh od mandale ili Silver haze od GH da nenabrajam ,bar za sada nema ni jedan automatik a iskreno probao sam znatnu kolicinu da nekenjam o tome sada.

svaka fotoperiodna moze odraditi posao kao i automatik od starta na 12/12 i evo ga automatik..cinjenica je da 12/12 nije isto kao 18/6 a Bogami ni dim nije za usporedbu.
60 do 80 dana cvjetaju velika vecina a i rijetko koji automatik je gotov za 60 dana u indooru u outdooru traje i duze,bar za 20-ak dana.
tako da nevidim razlog za auto-sortu

znaci nepljujem automatike ali tvrdim da se nemogu usporedivati sa fotoperiodnim ;)

hamburger ili sarma ...cevapi ili skampi :)
 

Closet freak

Aktivan Član
03.04.2013
188
177
43
Treba mi automatik jer mi je zadnja fotoperiodna biljka krenula u cvjetanje tek sredinom 9.mj pa sam imao probleme pred kraj, zobg kiše, plijesni, a i vegetacija je ogoljela, pa se biljka dosta i vidjela pa sam ju morao ubrat ranije. To je razlog zašto mi treba autos jer se sad bojim sadit fotoperijodne da nebi doslo do istog problema....outdoor-i su mi i tako samo usput, tek toliko da nešto zapiknem..

Evo sad sam malo gledao, FS od sad ima automatike tako da ću na proljeće naručit AUTOMATIC AUTO HAZE ;) valjda će ok radit, hehe:)
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
Opa cupa prijatelju moj. Neke stvari slicno razmišljava, fotoperiodne - regularne sorte so bolje
za indoor uzgoj. Tamo ne trebaš auto sorti.

Sto se tiče vanskog uzgoja, je moje mišljenje, da so auto sorte u nekim primjerima bolje od
fotoperiodnih sorti. Recimo kod mene je jesensko vreme tako lose, nepredvidljivo, da u vanskem
uzgoju sadim većino auto sorte.

Sta se dima tiče, ja na mojim autosima nemam primjedbi. Gladak, ne grebe, dobro gori, mirisi
različiti od žvakaće gume, ekzoticno sadje, limun do dizla na neki način.

Kaj se tiče potentnosti, mene zakuca sweet mango za dobra 4 časova. Sto se rada tiče sam jako
zadovoljan. Manje od dva i pol sata me nije nijedan autos vozio.
Ove godine biće 8-9 razlicitih sorti autosa i 3 regular, pa ćemo vise usporediva.
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.160
298
54
odlučio sam pokušati napisati nešto smisleno o prošlogodišnjem uzgoju...

Paradise Seeds Auto Jack
jako lagan za uzgoj, iako traži malo više vode i gnojiva. naraste obično oko 1m, mislim da može potegnuti i dosta više. ima odličnu otpornost prema plijesni i nametnicima, prinosi su ogromni za automatike. čak i uz manjak gnojiva i veliku sušu dobio sam oko 70g po biljci (uvjeren sam da je moguće i 2-3x više). cvjetovi su iznenađujuće tvrdi i kompaktni, posebice za biljku u kojoj toliko prevladava sativa genetika. djeluje mi vrlo stabilno, jest da su 3 komada premali uzorak ali sve su bile identični fenotip. ako se sadi kasnije tokom sezone vrlo lako poprima ljubičastu boju, čim se noćne temperature osjetnije spuste. sve u svemu vrlo zahvalna biljka, od mene ima svaku pohvalu što se tiče uzgoja i preporučujem je i početnicima i iskusnijim "igračima".

rad je upravo ono što sam očekivao od sativa dominant biljke. možda ne baš identično onome što sam očekivao ali nisam razočaran (ni najmanje).
kao što i doliči imenu, udara "drito u vugla", nema nikakav efekt na tijelo, nema umora i pospanosti, idealno za bilo kakve fizičke aktivnosti. ovisno o količini, efekt je od blago euforičnog i opuštajućeg, pa do totalnog gubljenja. nisam još testirao na prijateljima (mojim pokusnim kunićima), ali znam po sebi da se totalno izgubim.
ubija i svaki tračak koncentracije, pokušao sam čitati knjige nakon konzumiranja ali nakon svake rečenice se zamislim o istoj, pa se promijeni priča u glavi, i na kraju se izgubim na 5 minuta razmišljajući o nečem sasvim nepovezanom (i smijem se sam sebi kuda me moj ludi mozak odveo).
odličan je za opuštanje u samoći, promišljanje o svemu i svačemu (teme se mijenjaju same od sebe kao kanali na TV-u), šetnju po šumi ili eventualno neku zajebanciju i roštilj za ljetno popodne.
potencija je odlična, odvaljujem se od malih količina iako "vježbam" redovito. rad traje dugo, po 3-4 sata, a ako zapalite ujutro (nije dobra ideja), biti ćete "dazed & confused" cijelo jutro i dobar dio popodneva. isto tako ne valja paliti barem 3 sata prije spavanja jer je onda nemoguće zaspati.

sve u svemu, ja sam oduševljen sortom. odlična je u svim pogledima, od lakoće uzgoja, količine prinosa pa do kvalitete. Auto Jack najtoplije preporučujem svima koji traže sativu u malom, easy-to-grow paketu. :)

o Think Different neću pisati jer je već bilo nekoliko dnevnika, a i sam sam pisao o njemu pretprošle godine.

ostaje mi još samo NL Auto od RQS-a, a to ću napisati nekom drugom prilikom jer još uvijek stoji u teglama, nisam pravo ni isprobao kakav je...
 

Rogi

Aktivan Član
20.06.2012
58
65
18
34
KUPIO SAM NEKE SJEME OVDE U NAS I REČENO MI JE DA SU ŽENSKE I DA JE SORTA CHRONIC
PA AKO NETKO IMA ISKUSTVA S TOM SORTOM MOLIO BIH GA ZA MIŠLJENJE ILI NEKAKVE SAVJETE.......
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bojan1983
22.02.2014
33
9
8
36
Rogi je napisao(la):
KUPIO SAM NEKE SJEME OVDE U NAS I REČENO MI JE DA SU ŽENSKE I DA JE SORTA CHRONIC
PA AKO NETKO IMA ISKUSTVA S TOM SORTOM MOLIO BIH GA ZA MIŠLJENJE ILI NEKAKVE SAVJETE.......
Vidi imas google pa potrazi malo iskustva posto nesmijem bacat linkove ;)
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Što se tice automatika rekao bi da po nicim ne zaostaju za fotoperiodnim sortama osim po urodu što je i logićno da tako bude,indoor grow NE outdoor DA
 
  • Sviđa mi se
Reactions: CilI
05.04.2012
12
0
1
48
ne mislim na auto sorte, koliko sam ukapirao ukrstali su fotoperiodne sa automaticima i dobili fotoperiodne sa kracim trajanjem cvetanja (dve tri sorte sazrevaju krajem avgusta ili uglavnom sve pocetak ili sredina septembra) i solidnim prinosima a ipak uspeli da odrze genetiku sorti
 
19.03.2014
1
0
0
Ajmo dragi ljudi,neka cijelovita blueberry iskustva,kolko daje,dal trazi nesto vise od ostalih,dal ima netko neka neugodna iskustva? Sve pomaze :))
 

oz

Vutra Veteran
Poznanik Foruma
06.03.2008
1.401
7.652
258
Ushuaia, Patagonia
RQS

WW 3/5 klijavost, miris bor, papar, menta..podnosi dosta gnojiva..rad u glavu pa u tijelo..pretjeraš kauč..sve u svemu solidna biljka
Critical 5/5 kljiavost, miris vočno zemljani..debela, mocna stabljika u vege, jake sporedne grane..tvrdi i debeli vrhovi..više za doma

Barney's Farm

LSD 7/10 kljiavost, 1 hermi u pocetku, ostalo 6.. miris kjuranih vrhova intezivno jak, sticky, puna trihoma..dosta osjetljiva sorta, traži dosta pažnje oko ph i prihrane rad hm...jedna od najcudnijih sorti sto sam probao..rad direkt u glavu i to ubrzo nakon kojeg dima..mind-fucker što bi rekli mislim da u životu nisam cesce zakljucavao vrata od kuce i preko dana i noci :) opravdava trippy u nazivu, idealna za prirodu
vidim i kod drugih ne klijaju baš

Lowlife

Auto AK-47 3/3 klijavost grow u tijeku..zdrave, mesnate biljke..ne traže puno pažnje oko prehrane..vrhovi tvrdi, mesnati puni trihoma..miris jak vocni
Auto HinduKush i Blueberry cekaju sledecu turu ali od B ne ocekujem previse u bilo kojem pogledu


GHS

Ajan Haze1 2/2 klijavost
WW 2/2

Nekako me od svih tih banki Mandala i njezina genetika najvise privlaci..mix compo sane i klassmana, neko organsko gnojivo za cvat, veliki potovi i to je to..bez puno kemijanja i kompliciranja..odgovara mi takav pristup i mislim da ce mi u buducnosti njihova genetika biti izbor #1