Iskustva sa sortama

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
18.10.2013
66
248
33
vitality forest
og kush je vrh vrhova:thumb:
Hso? Dinafem ? Ili? Ugl kako god oba ubice. ;)

@hazeri

Neke iz jače kategorije što su mi baš betonaža, znači velim ti samo za one koje sam probao.
-Sensi Star od Paradise Seeds.
-Critical Kush od Barneys Farm.
-OG Kush od Royala sam probao, ali svaki OG je betonaža.
-Black Domina od Sensija, to sam u amsterdamu probao i odsjeklo mi noge, milina :thumb:.
Mogu ti reći da je i ovaj moj Lost Coast x OG satira samo takva, a samo sam mrvić probao za sad. Baš vutra za ležat i gledat u prazninu :).
Nekako mi indike sa narcotic efektom daju totalno oduzimajući high, svakako netko tko nije baždaren i tko nije navikao mora biti oprezan u doziranju ;)
Hso- Lost Coast x og def satire.
 
Poslednja izmena od urednika:

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.464
2.598
Pozdrav ekipa:thumb:
Evo da podijelim sa vama jedno meni novo iskustvo pa bi ujedno i pitanje postavio_Odradio sam automat White train od Mephista..biljka mi je od samog pocetka uzgoja "cudno" rasla.Na kraju je prva zavrsila sa 80 gr materije i dim je kvalitetna indica za nocni rad..znaci kauc,klopa,film...E sada pitanje,
Svaki put kada smotam trubu,zapalim kroz filter mi prilikom uvlacenja dima curi ulje..smede,masno,ljepljivo..Na pola trube vise nemozes pusiti koliko se toga nakupi.Sa drugim automatima nemam takvih "problema".Iduci put bijeli vlak ide na lulu ali me zanimaju vasa iskustva i objasnjenje po pitanju toga:)Hvala:thumb:
:respect:
 
Poslednja izmena:
27.06.2016
149
216
43
81
Ja bi samo pomenuo, da ko nije probao 1024 strain od medical kompanije Spanaca,da je zasadi u svom vrtu,da nece pogresiti,koliko je ta sorta trave neverovatno dobra,veruj te mi, da ima neverovatan miris,dim je predrkano odlican,a rad je savrsenstvo bozije. Uz minimalnu paznju,kako voda tako i prihrana dobija se neverovatna kolicina,badovi napunjeni i ogromni,sto se tice budji i ti sranja je poprilicno toleratna, ako dodje do tog sranja bude u jako malom minimumu,i ako dodje u berbu krajem oktobra sto se tice out sadnje. To je od mene da znate o tom iskustvu sto se tice te sorte,opet vam kazem,ko bi je resio saditi,nema greske i dobijas od nje za uzvrat otrov otrov:joint2::zvezda:::banana_rasta:smiley9934:thumb:
 

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
ja se kroz 2 mjeseca osvrnem na serious seeds regular ak47
također sam u posjedu royal queen seeds special kush fem, jedna sjemenkica, do kraja godine ću ju oživit, neki cbd boom navodno, pa bude i na nju trač bačen...
zapravo, ovi kalaši, koje sad ljubim su mi prvi kalaši da sam 100 posto da ću pušit kalaš, u holandiji nikad nisam baš kalaš zadimio....
ovu godinu svakako planiram bit naoružan isključivo kalašom, da malo usporim stvari....
 

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.661
13.860
358
El probao tko uzgojiti i dimiti auto colorado cookies od dp-a, traio po forumu ali pronalazim samo tu i tamo koju sliku. U planu je sadnja iste uskoro pa ako ima kakva informacija sve je dobrodoslo.
 

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.661
13.860
358
Hvala Stipe na info uskoro ju ubacujem u indor pa da vidimo kaj bu nastalo od nje,makar sam opcenito zadovoljan sa dp automatima pa reko da i ovom dam sansu!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Stipe

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.174
398
42
Tacna
Flowerbomb ti je od Strain Huntersa zapravo, ali pošto su friendly kompanije zna se naći na ponudi i od GHS i od SH banaka. Ja sam za flowerbomb zagrizao još prije 2-3 godine. Voćna i potentna indičetina, bolje ne može ;) . Nedavno sam i vodio ugodni razgovor sa tvorcem tog straina u pragu na sajmu. Nahvalio ga je i rekao da bi ga preporučio svim indika loverima jer daje hard stone ali ostavlja voćni šmek što je danas rijetkost kod indičetina. Reče da je otporan strain dosta i da netraži ništa posebno, i prilično se brzo puni pa je i prije gotov, što je dobro za naše podneblje.
Ništa, ti ga posadi ove godine a ja ću na godinu, pa ćemo znati najbolje ;) .