Iz Holandije na usluzi!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

cane corso winer

Aktivan Član
02.01.2012
112
110
0
50
Ovim pozivam sve clanove foruma da se jave ukoliko imaju potrebu za bilo cim iz Holandije spreman sam da izadjem u susret i pomognem!


Pozdrav iz VUTRA country!
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Molim sve sa imalo mozga u glavi da ignoriraju prvi post jer netko POTPUNO NOV na forumu na kojem su ljudi koji se bave za njih VRLO OPASNIM hobijem po pitanju zakona ne zaslužuje toliko povjerenje da mu se obratite po pitanju bilo čega vezanog za uzgoj i konzumaciju.
Dečko, ako želiš pomoći, pomogni prvo sebi, ok!?

https://forums.vutra.org/content/220-pravilnik-vutra-organizacije.html

11. Reklamiranje je zabranjeno
Forum nije mesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme, ili bilo čega što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu foruma za besplatno oglašavanje.

14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.

Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.
Također diskusije o razmjenama ili pošiljkama nisu dozvoljene da se vide na vutra chatu ili forumu (bila to vutra, sjeme ili najobičnija lampa ili reflektor, pa čak i termometar), smatra se potražnjom ili ponudom. Dok same diskusije i razgovor o opremi i growanju neće biti tretirane kao loše djelo.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.

Članovi imaju sve na ovom linku http://growshopalien.com/onlineshop/
 

SimasZg

Aktivan Član
27.10.2008
500
57
0
38
cane corso winer je napisao(la):
Ovim pozivam sve clanove foruma da se jave ukoliko imaju potrebu za bilo cim iz Holandije spreman sam da izadjem u susret i pomognem!


Pozdrav iz VUTRA country!

O tim crvenim kockicam sam ti pricao jucer....a samo je trebalo procitat one linkove... :eek:hno:



Uploaded with ImageShack.us

Sorry Zlo, morao sam...daj i meni jednu za primjer sad :icon_lol:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.