Izazov brmm brmmm

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

flop87

član od 2008
Banovan
09.02.2018
1.377
7.599
258
posle se pitate sto ima na forumu malo devojaka/zena a cim nek dodje ajde odma slikaj se.
badi lepo procitaj neke postove, necu sad da imenujem, nije to bila sala...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dosed and Influence
28.05.2020
33
128
33
Ispred samoglasnika ne ide zarez.
Ti si neka opaka kobra :D
Kao, sve mi je u zivotu toliko lijepo a post ti nabijen negativom :D Popila svu pamet svijeta :D a?
Opusti se 'coece' :rofl:
:D
:lol::lol::lol::lol: Opuštena sam u potpunosti, da sam iole opuštenija, bila bi mrtva :lol::grob:
Ja popila svu pamet svijeta? Bez brige, nisam ja grouchy pa da se pravim pametna tam di ne treba, samo se ne dam zajebavat od nikoga i ne prešutim nikome. Treba naučit razliku između to dvoje, ovak si se malo pobrkal.
Druga je stvar ako neke "muškarčine" nisu navikle na žene koje se ne daju zajebavat. Eto to opet nije moj problem :vozdra::kafa:
I da, trenutno mi je u životu divno...napokon. A to kaj ti vidiš negativu, to je tvoj problemčić jer razlika je između negative i ne dat se zajebavat od raznoraznih "mudraca", kako rekoh, treba naučit razliku između to dvoje :vozdra:. A kaj se zareza tiče, (oprostite profesore, nisam vas prepoznala) pretpostavljam da ti nikad slučajno ne stisneš krivu tipku, najjači si :clap:::clap:::lol:.
No kak sam već napisala, imam život i van ovog sajta tak da ne provodim ovdje ko neki po cijele dane i ne seciram svako slovo kaj je netko napisao. Al dobro, vidim da sam vam odlično sjela da se imate na kome ispucavat, pametovat, a ovo sa opaskom o zarezu je zapravo tužno jer ti bi meni baš nekaj napisao (jer kud svi tu i mali Mujica) i ničeg se boljeg ne sjetiš nego o zarezu, ajoooj baš tužno:plac:. Al samo dajte ak vas to veseli. Lakše je pokazat jaja kad ste u grupi protiv jednog, u ovom slučaju jedne, nego vodit konverzaciju 1 na 1 eyessss:
I samo da ponovim, opet me zaboli ko kaj misli, hoće li me banirat ili ne i sl. Ne bi vjerovao, al imala život i do prije koji tjedan kad sam se tu registrirala, imam ga i dalje, a i imat ću ga nakon ovog sajta. To kaj neki ovdje, kojima je očito cijeli život samo ovaj sajt, ne mogu skužit, opet ponavljam, samo njihov problem, ne moj.
A sad pusa bok, idem živjet život ::listomahanje::::listomahanje:::wave::D
 
28.05.2020
33
128
33
Neprikladan jezik! Mjesec dana hladjenja
dosed
Šta je tebe toliko naljutilo? Čemu tako burna reakcija, radi jedne obične zezancije?:crazyd:
Mene naljutilo nije ništa, jer vjeruj mi ja kad sam ljuta to zvuči puno brutalnije . Ovo do sad je bila kamilica:lol: , a opominjalo me se.
Ne ljuti me ni najmanje, nego se ne mogu načudit kak neki jedva dočekaju da mogu nekog posrat ne bi li sami ispali pametni, pogotovo kad taj netko kaže da je novi na sajtu, da nemam vremena stalno visit ovdje i da kao početniku na sajtu, naravno da mi se dogode greške. Sve 5, ja zajebem, jbg jer ne znam, al onda se može i na lijep način to objasnit, a ne onda se skupi par drkadžija koji ne znaju na normalan način odgovorit pa eto to me smeta. Al da se ljutim, bože sačuvaj. Kao prvo, meni treba jako puno da se naljutim, nisam takva pičkica da se naljutim na svaku sitnicu, kao drugo kaj se imam ljutit na te o kojima pričam, to samo govori o njima.

Ja se isto ponekad zahebem u zarezu. Onda brzooooo u edit da ispravim gresku. Takav sam,sta cu. OKP :D
Sretan grow ::listomahanje::
Ma kužim te ja, nisam ni ja daleko kaj se tiče pravopisa, nemam baš OKP, ali znam ispravit ljude ponekad.
Jbg, kako rekoh, nemam vremena za ćubit na sajtu non stop pa ni ne pregledam svaki put napisano, napišem i odem radit.
Al ajd, sad kad znam da si OKP, nek ti bude :D

Hvala na željama za grow....također i tebi ::listomahanje:::D

@dosed tema je o izazov brr,prelistaj par stranica unazad i sve ce ti se samo kasti...ruke..stmaci..noge obrijane-neobrijne..itd
niko nije mislio nista lose,a @grouchy je dezurni forumsku zezant,ne zmeri mu...pa polovina nas je na forumu konstantno napusena i svi volimo da se zezamo.. :rasta:
poenta price je da slikas neki deo svoga tela...ako si za izazov???
Hvala ti na normalnom i pristojnom objašnjenju :D . A nekima je očito jako teško na normalan način objasniti pa moraju pametovat.
Bez brige, i ja sam napušena po cijele dane i zajebavam se,, govore mi da sam neozbiljna za svoje godine, bla bla.... E sad, problem je kaj ovdje nitko ne zna kak se ja zajebavam pa se može i krivo shvatit, ne bi bilo prvi put :D
A kaj se izazova tiče, hvala ne. Al sad bar znam kaj trebam izbjegavat jer mi se ne gledaju dlakavi trbusi, noge, leđa i kaj ja znam i to prek cijelog ekrana :lol:

Još jednom hvala na pristojnom objašnjenju :D