Izmisljotine ili istine

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

amneziaHaze

AluGrow
Banovan
19.04.2014
1.783
2.490
188
Vezano uz topic.., jer frend mi nije vjerovao... XD
Znači hašiš se može pušiti i tako da na cigaru [nije potrebno izvaditi filter...] staviš kuglicu šita i pušiš tako...
Nema veze ako ide kroz filter [puknut će te i tako ako je roba dobra...] šit će se topiti na očigledno kako pušiš ćeš vidjeti kako izgara.., samo, ako ti ne bude dosta, negdje na pol cigare trebat ćeš staviti još jednu kuglicu na vrh žara... [al nas 3-je smo se prebili ko kante samo sa jednim malo većim komadićkem šita na cigari...] ::listomahanje::
ode dobar dio u zrak. ja se na bong unistim od nokta al sav dim mi ide u bocu kad ne vucem pokrijem zdjelu
 
18.11.2022
1
0
1
27
Ovako zanima me dali možeš biti pozitivan. A testu ako imaš stabljiku u sobi u kojoj spavaš ne bi pušio jer sam dobio zabranu ali bi posadio jer sam narucio sjemenke da mi ne propadnu a moram na testiranja sljedeći par meseci
 

DjedMraz

https://twitch.tv/vutraorg
Poznanik Foruma
13.04.2020
574
3.138
203
slusao sam objave na tubu od profesora prije, ono sto on prica je znanstveno dokazano medutim kosi se da dosta onoga sto groveri rade, od flusha ,mraka, gnojenja. Stvarno po tome ispada da mnogi cine gluposti nepotrebne pri growanju.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Meskalito

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
ono sto je uobicajeno, ne mora biti i tocno !!
Bruce Bugbee američki je znanstvenik. Njegov rad uključuje istraživanje svemirske poljoprivrede s NASA-om i na Drzavnom sveucilistu Utah, gdje je direktor Laboratorija za fiziologiju usjeva.
Kompetentan do koske i ako takav strucnjak kaze, npr.da biljka treba jako malo fosfora...vjerovatno je tako !!
Na zahtjev uzgajivaca iz Amerika..komercijalnih ..Bruce i ekipa su testirali canabis u razlicitim uvjetima..sa razlicitim gnojivima od razlicitih proizvodjaca gnojiva specijaliziranih za cannabis...imaju rezultate i manje,vise su zapanjujuci haha
Bruce je dao savjet ..kako i na koji nacin zamjesati medij i sa kojim NPK treba voditi grow...sve je ustvari jako jednostavno i lako se nabavi !
 
Poslednja izmena:

DjedMraz

https://twitch.tv/vutraorg
Poznanik Foruma
13.04.2020
574
3.138
203
pitanje koje cu sad postavit nije povezano sa samim growanjem vec sa konzumacijom., kad zapalite pljugu ,dodete na pola i ostavite u pepeljari,te nakon recimo 3 sata zapalite ostatak,jeli placebo ili je zaista jaca? Ako se i vama cini nekako jacom kao i meni..sto bi bio razlog?
 

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.318
27.227
1.098
Trøndelag
Bruce je dao savjet ..kako i na koji nacin zamjesati medij i sa kojim NPK treba voditi grow...sve je ustvari jako jednostavno i lako se nabavi !
Da se nadovezem na Opu, sve objasnjeno do najsitnijeg detalja.

Gnojivo o kojem profesor govori u videu
 
Poslednja izmena:

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.318
27.227
1.098
Trøndelag
Potakao me je na razmisljanje tako da cu uraditi i ja test. Problem je jedino sto vec imam zamjesan substrat u omjeru 100L zemlje i nekih 40ak L kokosa. Unutra je jos jedan somin mix i kila caja (worm casting). Sada bi u to dodao jos vermikulit a onda iduci put cu kupiti sve posebno (peat posebno prodaje klasmann) i napraviti kako treba.

 
Poslednja izmena:

sone1

Coco Loco
Poznanik Foruma
14.12.2019
1.302
6.832
258
Kad je Pera rekao da flusha biljke i da je tako bolje, niko ga nije pitao koliko je ustvari preterivao pre toga.
Kad je Pera nedeljama drzao HPS na 20cm od vrhova i topio trihome, naravno da je bilo bolje kad je pustio biljke da odmore par dana.
Kad je Pera zapalio i rekao da je to najbolji dim, jel neko pitao Peru kakvu istoriju ima, gde je bio i sta je radio pre?

Mislim da tako nekako ide :)

edit: ovo se vuce od nekog doba jos pre interneta, rekla-kazala, pa sada u moru informacija kao pocetnik, nije tesko krenuti pogresnim putem, misleci . . jel . .

Ja nisam growao u soilu i od dana kada sam saznao da izmena ECa pravi stres biljkama, jos me boli glava kako vama ide jedan dan voda jedan hrana i sl primeri :)

 
Poslednja izmena: