Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Meni žena pleše salsu. I hvala bogu odustala je da budem Rodrigo. Ide po partijima, pleše. Ljeti bude tih partija na otvorenom, zasebno, u sklopu nekog događaja.. I fino to izgleda, onako, vrućkasto...
Ali jebote, koja je to reakcija okoline. Moje, muške. Pa i ne baš sasvim indirektno, ali ufino, govore da je to u *****, da ne bi njima... Valjda da sam ja papak, vol, šta već. Obično ozbiljnim glasom kažem kako ću joj odma kad dođem kući p... razbit i biti muško.
Mislim, koji k..., pleše!!! Voli, dobro joj ide, vidiš da je u zoni, uživa...
Ali čini mi se da se ne mjenjaju ljudi previše. Ako da, to bude nagore, i što stariji idu te sjebane karakteristike se pooštravaju.
Edit
Mislio sam izbrisati post, jer i je i nije u temi. Ali neka ga. Nego, nema kompromisa za stvari koje ne škode nikome, a tebi daju začin životu i uljepšavaju ga. Razveo bi se odmah da mi se zabranuje i uvjetuje tako nešto. I što djeca mogu dobro izvući iz takve atmosfere? Generiranje kretenizma...
 
Poslednja izmena:

Čupčupava

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.07.2012
2.040
15.539
358
Ja uopšte ne razumem te reakcije u tvom muškom društvu na plesanje salse tvoje žene, nikada ih nisam razumela i nikada ih neću razumeti.. Kao zajebancija, rekli bi posle kada bi ih neko pitao čemu ta reakcija, a uopšte nije zajebancija, o tome se i radi, slepci.. :))
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
a uopšte nije zajebancija,
Ma kakva zajebancija.
Ja kad odem na koncert, koka se rasplese, vrcka kukovima, uvija se, mrda guzom.., odma krv u glavu udari, pa pridjem, pa se malko protrljam o dupence, sve onako uz ples, pa se ona brecne, pa se ja nakrivim i dominantnim glasom je priupitam - "sto se sad pravis fina, a vrckas mi tim dupencetom pred ocima?" a oko nas 3000 dusa na koje se ne obazirem, pa jos predlozim da odemo malko nastranu da joj pokazem kako se tancuje, pa me ona odyebe, pa se vrnem kuci i prebijem zenu jer je ona za sve kriva.
Nemoj da mi vrcka dupetom i da se pravi fina, kad moze da se namaze ratnim bojama i oplete indijanski ratni ples.
I onda mi neko kaze da sam primitivan. :D